Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah akıl fikir versin sana ttnet çalışanı diyor hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matgab kullanıcısına yanıt
    İstediğim konuyu açmaktan özgürüm bu 1
    Herhangi bir yanlış varsa konu zaten kapatılırdı bu 2
    Aynı şekilde benim forumdonanım.com'a konu açmamda özgür irademdir.Bunu yaparkende kimseye sormak zorunda değilim senide ilgilendirmez zaten.
    Ben benim hakkımı yediler benim internetimi çaldılar paramı gasp ettiler diye konu açmadım.
    BTK'ya böyle bi durumla gidip müşteri temsilcisi bana yardım etmedi diye bir başvuru yapamam.
    Burdaki şikayetim tamamen ilgili firmanın benimle ilgilenmemesi bana yardımcı olmaması ile ilgili bi durum sen bunu hala cözememişsin galiba.
    Hızım 1-5mbit arasına düşüyor ping'im artıyor firmaya yazıyorum bu durumun normal olduğunu söylüyor ve neden teknik ekip yollamadınız dediğimde hattınıza baktık sorun yok cevabı alıyorum.
    Sosyal medya şu an bu şirketler için en önemli yer hatalarını kusurlarını görmeleri için en iyi yer.
    Ben arayıp beni en yetkili kişiye bağlayın desem bunu yapmıcaklar ama buraya konu açarsam tepedeki adam veya kadın bunu okuyucak sadece benim sorunum değil belki bir çok kişininde sorunu cözülücek.
    Sizin kaybediğiniz paraya bişey diyemem ama benim hakkım olan şeyleri hakaret etmeden küfür etmeden algı yaratmadan yazmam sizi ilgilendiren bi konu değil.
    Sizin algınız nedir bilemem ben yaşadığım şeyleri eksiksiz yazmışım ister a net alın ister b net benide ilgilendirmez.Ben bu sorunu yaşadım diye herkes yaşar diye bir şeyde söylemedim konuda bu tür sorunu yaşayan arkadaşlarda var yaşamayan arkadaşlarda var.
    Kolluk kuvetlerinden bahsediyorsunuz neyapıcam polisi arayıp netspeed binasımı bastırıcam lütfen az düşünüp girin sosyal medyaya
    Firmayı haklı veya haksız sebeblerden eleştiriyorum bunun nesine takılıyosunuz.
    Var sizin gibi 3-5 kişi konuya sadece manipule amaçı ile girmiş insanlar ne diyebilirim sizin gibi zihniyete

Hala söylüyorum madem algı yarattığımı falan düşünüyorsunuz yetkili firmaya yazın dava ettirin beni yok btk yok kolluk kuveti diyorsunuz madem şikayet edebilirsiniz beni yalan beyan suçundan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 17:30:10 >

• söny kullanıcısına yanıt
    Abi boş konuşuyorlar bakma bu arkadaşlar açıl Netspeed çalışanı yada ortaklık payı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Odemeyi bankadan vs mi yaptiniz? Makbuzu var mi? Yapmadiysaniz bile illaki ttnet arsivinden filan cikar bir yerden. Tuketici mahkemesine gitmek lazim once oradan anlatirsin yonlendirirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu herkes sorun yaşıyor neye geçicez biz ? Ttnet taahhüt bitti 16mbps internete 105 lira alıyolar şuan. Öyle veya böyle değişicem ttneti. Fakat bi türlü karar veremedim. Bana en mantıklısı netspeed gibi geldi. Hatta başvuru belgelerini falan da çıkardım. Yapacak bir şeyim yok ttnetteki paketlere o pararları vermek istemiyorum. Taahhüt yok nasılsa önce bi netspeedi deniycen. Olmadı dolaşıcaz artık. Zaten netspeed'de öncelikle 16 verecek hızı. Ondan sonra port varsa yükseltecekler ki o da yok büyük ihtimalle. En azından 16 kullanır insancıl bi fatura öderim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    işte bu karalamalardan bahsediyorum bende. Firma instagram hesabını aktif olarak kullanmıyor resmi hesap adı @netspeedtr sende TTNET trolüsün galiba? yada dur senide araştıralım :)

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Odemeyi bankadan vs mi yaptiniz? Makbuzu var mi? Yapmadiysaniz bile illaki ttnet arsivinden filan cikar bir yerden. Tuketici mahkemesine gitmek lazim once oradan anlatirsin yonlendirirler.
    Hocam zamanında hukuk bürosu aradı hesap no ilettiler ödemeyi bankadan yaptım dediğiniz gibi bankadan ödendi makbuzu veya benzer bir evrak çıkar galiba.
    Ardından tüketici mahkemesine gideyim zaman aşımı diye redetmezlerse sırf inat olsun diye o parayı tekrar geri almak isterim ama işte TTNET bu kullanım kayıtlarını o kadar süre tutuyormu tüm mesela o.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Araştırmaya ne gerek varwww.netspeed.com.tr sayfasında en alttahttps://www.instagram.com/netspeedtr/ linki var zaten.

Haklıymışsınız.

Hemen paylaştığım resimleri kaldırıyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

Bu sorun şuanda tüm İSS'lerde mevcut zaten netspeed özelinde bir durum değil saat 20:00 ile 23:00 saatleri arasında Türkiye'de internet resmen göçüyor. Bunun bir çaresi varmı yokmu bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla herkes bu saatlerde bu dertten muzdarip gibi.
    ben dede aynı sorun var hatta bende 19:00 gibi başlıyor gece 24:00 a kadar falan ve internetim fiber 100 mbps hızında. Herşeye tamam eyvallah yoğunluk oluyor ama internet hızım nasıl 1mbps kadar düşer abicim anlayamıyorum ya. 135 tl ödüyorum aylık ve Türk telekomluyum. ve bu sorun son 2 aydır oluyor. daha öncesinde hiç olmamıştı.
  • quote:

Haklıymışsınız.

Hemen paylaştığım resimleri kaldırıyorum.

Teşekkürler.
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatihakgun

ben dede aynı sorun var hatta bende 19:00 gibi başlıyor gece 24:00 a kadar falan ve internetim fiber 100 mbps hızında. Herşeye tamam eyvallah yoğunluk oluyor ama internet hızım nasıl 1mbps kadar düşer abicim anlayamıyorum ya. 135 tl ödüyorum aylık ve Türk telekomluyum. ve bu sorun son 2 aydır oluyor. daha öncesinde hiç olmamıştı.

Alıntıları Göster
    Millenicomda bu sorunu yaşamıyorum ancak bölgemle alakalı olabilir diğer kullanıcılar yaşarmı bilmiyorum. Ancak çok net bir şekilde anlaşılıyorki AKN hikayesi ile alakalı bir sıkıntı.

• Nostradamusss N kullanıcısına yanıt
    ben yaşıyorum internet hızım 100 mbpsden 1 mbps düsüyor ve akşam saatleri oluyor sadece 19:00 - 24:00 arası. ve ping 1200 lerde. fiber altyapı ve 135 tl ödüyorum
  • İşte ekte de benim sorunum var Türk Telekom kullanıyorum ve akk den öncede vardı 1 aralıkta tweet atmışım. Sorunlar son 2-3 ay içinde olmaya başladı ama...

hayırdır birader bu kadar araştırdığına göre hangi firma nın personelisin erkek gibi çık açıkla babanın firması mı bu kadar saldırgan hareket ediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatihakgun

ben yaşıyorum internet hızım 100 mbpsden 1 mbps düsüyor ve akşam saatleri oluyor sadece 19:00 - 24:00 arası. ve ping 1200 lerde. fiber altyapı ve 135 tl ödüyorum
    Hocam çok ayıp ediyorsunuz belliki TTNET'e iftira atıyorsunuz öyle şey olurmu hiç ? TTNET gibi kocaman süper über kurumsal bir firmada böyle bir sorun olurmu? üstelik fiber altyapıda?
    EEE.. Altyapıda zaten onların anlaşılan dış mihrakların parmağı var bu işte yada kendi kendilerine ali cengiz oyunu yapıyorlar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

hayırdır birader bu kadar araştırdığına göre hangi firma nın personelisin erkek gibi çık açıkla babanın firması mı bu kadar saldırgan hareket ediyorsun ?
    Netspeed çalışanıyım buyur sormak istediğin bir şey varsa cevaplayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 24 Ocak 2019; 18:16:33 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.