Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birbirinize saldırmanıza gerek yok. Ben Yıllarca ttnet kullandım. Ufak tefek sıkıntılar yaşadım. Bazen delirtecek düzeyde oldu. İç tesisat problemi yüzünde cat kablo çektirdim. Ama tam 30 aralıkta taahütüm bitiyordu. İlk verilen fiyatları görünce turknet geçmeye karar verdim ve geçtim. Daha yeniyim ama şu ana kadar bir sıkıntım yok. Zaten taahhüt olmadığından kafam rahat çok canımı sıkarlarsa çıkar giderim arkama bakmam bile. Benim bölgemde adsl var. 11-12 arası hız görüyorum. Bence daha hızlı olması gerek ama bu diyorlar. Ttnet tede bu hızı görüyordum. Küçük şirketlerden uzak durun diyenler bu şirketler güçlenmez ise büyüğün her dediğine evet demek gerekir. Bunlar güçlensin ttnet o zaman kendini daha gelişir biz kazanırız. Ayrıca ISS memnunsan bence başkasına geçme. Bu hangi şirket olursa olsun. Ben fiyattan memnun değildim geçtim. Hızdan memnun olmaz isem gene geçerim. Sırtımda yumurta küfesi yok ya.

Son olarak tartışın ama nezaketi bırakmadan. Cevapları dikkatli okuyun ve ona göre cevap yazın.

Hepinize sağlık ve huzurlu bir akşam dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Sen mpls omurgası hususunu araştırmalısın dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Anlamazlar kendi cihazları üzerinse trafiği teslim aldığını anlamazlar altyapı aynı der geçerler

• quote:

Orijinalden alıntı: yusobreak

Evimde millenicom vdsl kullanıyorum fakat işyerimde netspeed kullanmak istedim sorgulama yaptırdım sadece fiber varmış vdsl veya adsl olsaydı bağlatıyordum. 1 yıl kalma sözü verseniz dahi fiber için aktivasyon ücreti alınıyormuş. Sağlık olsun kullanmak nasip olmadı ama netspeed'e sempati duyuyorum.

Alıntıları Göster
    Öyle, sağlık olsun. Evet, sempati duyulmayacak gibi değil ya zira birçok açıdan bayağı iyi, taahhütsüz, hızlar yüksek fiyatlar uygun üstüne bir de yalın hizmetine para almıyorlar, diğer iss çoğunluğunda 10 15tl ekstra ücret alıyorlar, web "online işlemler" menüsü çok pratik faturayı çevrimiçi ödeyebilyorsun, aynı zamanda arıza kaydı bırakabiliyorsun, m.hizmetlerine ulaşmak kolay genel itibariyle hemen açıyorlar, tam benlik bir iss, özgürlük var

Bu arada konu sahibi için şuraya "netspeed, akşam hız testi SS" de bırakayım;

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• Bey V kullanıcısına yanıt
    23:00 den sonra arıza kaydı bırakılıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

23:00 den sonra arıza kaydı bırakılıyor mu
    Sesli mi ? Yoksa web den online işlemlerden mi ? Sesli olarak 1 kere internetim gitmişti 00.30 civarı arıza kaydı bırakmıştım.
  • Yok diye biliyorum çağrı merkezi 23:00 dan sonra anons geçiyorlar dı

• aynı sorunu 2 ay Superonline da yaşadım kasım ve aralık aylarında. ttkom altyapısını kullanan bölgedeyim 24 mbps kadar vdsl paketi kullanıyorum. altyapı çalısması falan oldu heralde 2 ay aksam 7 gece 12 arası 250-300 ping aldım 1 ocaktan sonra düzeldi.

evime Superonlinedan 3 kere teknik ekip 1 kere teknik ekip müdürü geldi sorunu çözemediler değerlerim iyiymiş, modem değişti vs vs.

diyeceğim o ki netspeedden kaynaklanmıyor sorun eğer ttkom altyapısı ise fakat kesinlikle netspeedin çözmesi lazım parayı ona ödüyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öne çıkaralım görünsün!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

Ben de aşırı memnunum. Bir sıkıntısı yok. Fiyat olarak ta aşırı uygun. Aşağıya 14:08 deki hız testi sonucunu bırakıyorum. 75 Mbps olan tarife.
    Bu da akşam 20.55 de alınan hız testi. Yaklaşık 7 mbpslik bir düşüş var. Benim için sıkıntı değil açıkcası. @Pusula@
    ''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 24 Ocak 2019; 21:7:20 >

• Eski abonelerden Netspeed 100 mbps kullanan varmı gençler

• Bu internet işi bizim memlekette şans işi. Çünkü hangimiz ev bakarken internet altyapısını kontrol ediyor?

Eve tasindiktan sonra ne çıkarsa bahtımıza.

Şans işi diyorum çünkü bu firmalardan aldığı hizmetten çok memnun olan da var yaka silken de. Ben memnun olanlardanım, memnun olmayanlara da hak veriyorum. Bu da demek oluyor ki bu iş şans işi.

Ama altyapı kiralayıp satan firmalar arasında en düzgün turknet.
    Şuna dayanarak söylüyorum. Kendi evimdeki altyapıyı gayet iyi biliyorum. Alabileceğim maksimum hız vdsl2 üzerinden 50mbit. 3 firmadan altyapı sorgulaması yaptım. 1 tanesi 82mbit diyor. Diğeri 75mbit. Turknet ise 35mbit diyor. Aralarında en dürüst olanı turknet. Ben işi bilmesem aynı paraya digeri daha hızlı internet veriyor diye o firmadan alırdım İnterneti. Sonra da forum köşelerinde hızım 80 olması lazımken 45mbit diye yakınırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 24 Ocak 2019; 21:35:16 >
  • Ben bu firmaya türk telekomdan geçeli 1,5 hafta oldu. Sıkıntılar bağlandığında başladı. Ping vs uçuyor. Hattım 8 e kadar kaldırıyormuş. Hızı sabitlettirdim. Kopmalar sonlandı, ancak ping bazen çıkıyor. Hele ki online oyun oynuyorsanız Netspeed tavsiye etmem, ping değerleri anormal derecede yüksek. Telekomda 11-15'di ping. Netspeed'te 50-54 arası. Kesinlikle geçmeyin bu firmaya.
  • Bunları duyduğum iyi oldu. Devletin internet şirketlerini uyarması gerekirse tokatlaması gerekir.

• Merhaba Arkadaşlar az önce yapmış olduğum iki internet servis sağlayıcısı pingitracert ve speed test sonuçlarını paylaşmak istiyorum.Altyapı aynı,kablo aynı,modem aynı,pc aynı,dslam saha dolabı aynı testler kablolu olarak yapılmıştır.

NETSPEED 50 MBPS (tt altyapısı tt data omurgası) >>>>>> 76 TL
    D SMART NET 100 MBPS( tt altyapısı superonline data omurgası) >>>>>> 85 TL

Yorumlarınızı bekleriz.Teşekkürler.

D SMART NET

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• quote:

Merhaba Arkadaşlar az önce yapmış olduğum iki internet servis sağlayıcısı pingitracert ve speed test sonuçlarını paylaşmak istiyorum.Altyapı aynı,kablo aynı,modem aynı,pc aynı,dslam saha dolabı aynı testler kablolu olarak yapılmıştır.

D SMART NET

D SMART NET DEVAMI

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• quote:

D SMART NET DEVAMI

Alıntıları Göster
    D SMART NET DEVAMI

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• quote:

Merhaba Arkadaşlar az önce yapmış olduğum iki internet servis sağlayıcısı pingitracert ve speed test sonuçlarını paylaşmak istiyorum.Altyapı aynı,kablo aynı,modem aynı,pc aynı,dslam saha dolabı aynı testler kablolu olarak yapılmıştır.

D SMART NET

NETSPEED 50 MBPS ''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• quote:

NETSPEED 50 MBPS

Alıntıları Göster
    NETSPEED DEVAMI

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• quote:

NETSPEED DEVAMI

Alıntıları Göster
    NETSPEED DEVAMI

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.