Şimdi Ara

Network Problemi ! Ömrümde böyle bi sorun görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde benim masaüstümden RT-205 modemimiize ethernet kabloyla bağlanıyorum. Püfür püfür kesintisiz (aslında günde 2-3 kere kesiliyo!) aynen bağlanabiliyorum.

Bir de laptop var wireless ile bağlanan, bi gece yarısı birden bişey oldu tam ağ adresi alma kısmında takılıyo ve IP alamıyo. Tam bağlandı dediğinde de bağlantısı kopuyo ve kesinlikle bağlanamıyo.
    Wireless'a bişey olmuştur diyip ethernet taktım ve tamamen aynı şey yaşandı.

İkinci sorunum ise küçük ve basit: Boot ederken bilgisayarı başlatmak için 3 tane seçenek sunuyor bana bilgisayar: 1- Windows XP 2- Windows Vista 3- Windows XP Install

Vista dışındakileri nasıl kaldırabileceğimi söylermisiniz

• ilk soruna istinaden etrafındaki wi ağlarına karşı bilgisayarını sınırlandır. sadece kendi ağına yönelik bağlantı sağlamaya çalış bilgisayarında. bu nasıl olabilir mesela ağ paylaşımlarına, dosya paylaşımlarına pc yi kapatmak anlamında yani.

ikinci sorunun cevabı için şu topiğe uğra faydalı olur..

http://resim.donanimhaber.com/m_31834558/mpage_1/key_vista%2Cboot//tm.htm#31845431
  • slm bnedede dün gece oldu benim kablolu modem yanlız gece birden internet gitti bakıyorum internet simgesi normal 4 ışıktı yanıyor ama onar diyince ip alınamıyor diyor bende sistemi geriye attım düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.