boş mu attın msj ı yanlıslıkla ben okunacak bir soru görmedim de
ya arkadaşlar bundan iki ay önce ben bilge adamdan network server 2003 sistem mühendislik dersleri alıyordum ve bir hafta önce menzun oldum işe yerleştirildim şidi yeni başladığım işyerinde sistem asistanı olarak görev yapıyorum şimdi benden network kurmamı istediler 20 ten ps içinde iyi tamam dedim bende kablo bağlantılarını kurdum hub üzerine tabi şimdi dns ve dhcp kurmamı istiyorlar ama xp de dhcp nasıl kurulur dns nasıl kurulur bilmiyorum ki hadi server 2003 olsa hiç sorun değil ama ben server 2003 üzwrine kurs gördüm ne yapmam gerek .
YA ARKADAŞIM BİLEŞENLERDE DHCPYOKKİ O SERVER 2003 TE VAR AMA NE DNS NED DHCP YOK ÖYLE BİR ŞEY
sanırım Home da var senin kurdukların home mu Pro mu ? ama birisnde muhakkak var yanlız söylede bir problem var , 10 kişiden fazlası tek kaynaga aynı anda ulaşamazlar onun icin sen bence 2003 server üzerine ayrı bir makine yaparak dhcp server kurman hem daha mantıklı hemde daha güvenlikli olur.
MCP/MCSE/MCDBA/
ARKADAŞIM BEN PRO DAN KURUCAM AMA PRO DA GARANTİ YOK ÇOK BAKTIM MİCROSOFTUN TÜRKİYE TEMSİLCİSİNİ BİLE ARADIM PRO DA YOK DEDİ AMA HOME DE VARMI DİYE SORMAYI AKIL EDEMEDİM TABİ ŞİMDİ ORDAKİ ANA MAKİNANIN İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİREMEKİ SERVER 2003 TE KABUL ETMİYORLAR ÇÜNKÜ NEDEN BİLİYORMUSUNUZ ORDAKİ SİSTEM YÖNETİCİSİ (ADMİNİSTRATOR) DİYE GEÇİNEN DANGALAK İNGİLİZCE BİLMİYOR O YÜZDEN TÜRKÇE PRO KULLANIYORLAR ONUN İÇİN BANA MUTLAKA BU AKŞAM YARDIM ETMELİSİNİZ ARKADAŞLAR ZATEN BİR KONUYU O YÜZDEN İKİ DEFA AÇTIM SABAH İŞ BAI YAPTIĞIMDA YAPMAMI İSTİCEK LER İSTEMCİLER NASIL OTOMOTİK OLARAK IP ALICAK DHCP OLMADAN ALAMAZLAR MANUEL OLARAK ATSAM İSTEMİYORLAR NE YAPCAM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....
manuel i neden kabul etmiyorlar 1 ikincisi bunun bu yolla olmayacagını o dangalak arkadasa izah ediceksin 1 sekilde , bende ingilizce bilmiyorum ama 1 sene boyunca xp eng pro kullandım kullanılmayacak nesi var oraya kadar ulasmıssa bilgisayarıda yutmus olması gerekiyor.
ya salak işte ne diyceksinki salaklar meğersem beni deniyorlarmış bkalım ben yutucakmıyım yoksa yutmayacakmıyım bende sazan balığı gibi atladım yok ben xp pro da kurarım diye ma baktımki yokmuş home de yapım yada server 2003 te yapım dedim yok dediler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme