Şimdi Ara

NETWORK'Ü 3D GRAFİKLE DENETLEMEK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmlerde bazen görürüz bir bilgisayarın konumu online olup olmadığı gibi bilgileri 3D grafikle izleyip denetim yapabiliniyor. Buna benzer ve binaları kendimiz oluşturup bilgisayarları nokta olarak yerleştirip gerekli ayarları yaptıktan sonra; mesela online olanları yeşil offlice olanları kırmızı ve üzerilerine gelince diğer bilgileri görebileceğimiz bir program varmı?

• Eve 3D Network Surveillance

bir seviyeye kadar...
  • Fantastik bir düşünce.
  • Eve 3D Network Surveillance bayağı zayıf. 2D olupta benzer iş yapan program varmı ki. Googleda aradım bayağı ama bulamadım.
  • biraz programlama bilgin varsa kendin bunu çok rahat yaparsın, sonuçta sadece online olup olmadığını kontrol etmek istiyorsun anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: davidofftr

biraz programlama bilgin varsa kendin bunu çok rahat yaparsın, sonuçta sadece online olup olmadığını kontrol etmek istiyorsun anladığım kadarıyla.

Sadece online olup olmadığını değil, o sadece bir örnekti. Tabiri caizse kuş bakışı bakıp plan üzerinde tüm bilgisayarları görü, bir network adminin ihtiyacı olan araçlarıda kullanmak isterim.
  • Solarwinds ' i bir deneyin 30 gün ücrretsiz deneyebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 terminali aşkın 20 sunuculu iş yerimde OpManager kullanıyorum tüm servisleri izleyebiliyorum incele istersen.
  • konusunda en ıyı programlardan bırıdır,
    servis ve aplikasyon bazında monitor edebılır, cok fazla detayları var

http://www.whatsupgold.com/products/default.aspx?tab=1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.