Şimdi Ara

NETWORK Üzerinden Ghost !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Network Üzerinden Ghost Yapabilme Gibi Bir Özellik Varmı? Bilgisi Olan Varmı Acaba?

• ve aleyküm selam arkadaşım. sanırım norton ghost un 9 versiyonundan itibaren ağ desteği mevcut. ya da hiç olmadı, normalde ağı görebiliyorsan yedek dosyanı ağdan bilgisayarın 2. bir harddisk bölümüne kopyalayıp oradan restore edebilirsin.
  • norton ghost un diye hatırlıyorum multidisk özelliği vardı.. bununla ağ üzerinden tüm hdd ghost unu makineye atabiliyorsun.. hemde windows üzerinden yapabilyordu..
  • Ghost 5.1 de com1 den vede lpt üzerinden image dönebiliyorsunuz fakat bir hayli yavaş oluyor.
  • herşey için sağolun ama şimdi ne yapmam gerekiyor norton serisinden bir program bulup onun üzerinde araştirmam mı lazım
  • evet ama yukarıda yazdıkları gibi 9 versiyonundan eski olmasın ...
  • burdan istediğin bilgiye ulaşabilirsin dostum resimlerle adım adım anlatılmış ağ üzerinden ghost imagei.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağ da ben ghost ile denemiştim. olmadı. ağ çalışıyor ama ghost da ağı gösteremedim. bu versiyon düşük olduğu için olur mu?
  • Network üstünden en iyi image alabilen/restore edebilen program bence Acronis True image
  • Eski versiyon olduğundandır büyük ihtimalle.
  • GHOST 8 VEYA ÜSTÜNÜ SİSTEMİNE YÜKLE WIZART SECENEĞİ İLE NETWORK GHOST ALMAK ÇOK BASİT HATTA DISK CLONE BİLE YAP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.