Şimdi Ara

NEW BALANCE İÇE BASMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • New Balance 373 2 tane ayakkabım var. New Balance seviyorum şuana kadarbi yırtılma sorunum falan olmadı fakat normalde içe basmayan ben bu ayakkabıları giyince içe basıyorum. Bu beni sosyal ortamlarda rahatsız ediyor. Ayağında New Balance gördüğüm insanlara dikkat ediyorum onlarda genelde içe basıyo o zaman sorun bende değil ayakkabıda diye düşünüyorum.

3 tane New Balance ayakkabım var. Biri 554 biri 373. 554 hala sağlam ne bi yırtılma ne bişey (bkz :http://www.shopvepa.com/Media/ProductImg/original/634541957571750860.jpg)
    Ama 373 lerde içe basıyorum sürekli yani sorun modele göre değişiyo olabilir mi ? Arkadaşlar lütfen cevaplayın 1 haftadır bu yüzden delirmek üzereyim. Düz taban değilim diğer ayakkabılarda içe basmıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum özellikle New Balance giyenlerin.

373 :http://www.trainerstation.com/images/New_Balance_M373BWG_xl_1.jpg vehttp://images.gittigidiyor.com/5545/New-Balance-M373NR-CENK-SPOR-ADANA__55452880_0.jpg
    554 :http://www.shopvepa.com/Media/ProductImg/original/634541957571750860.jpg

• nasıl rahatmı kardeş sureklı ayakta calısıyorum bırısı dunyanın en rahat ayakkası felan dedı de alıyımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

nasıl rahatmı kardeş sureklı ayakta calısıyorum bırısı dunyanın en rahat ayakkası felan dedı de alıyımmı
    Biraz abest kaçacak ama cidden rahatmı, bende fazla süre ayakta çalışıyorum, ve Ankarada nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Biraz abest kaçacak ama cidden rahatmı, bende fazla süre ayakta çalışıyorum, ve Ankarada nerden bulabilirim?

Alıntıları Göster
    Beyler ben cevap vereyim, cidden rahat. Hatta bir süre giydikten sonra normal ayakkabı giyince bi garip oluyorsunuz ayağınıza tahta bağlamış gibi oluyor. Alın derim
  • quote:

Kentparkta kendi mağazaları var ama Ankamall de felan da mağazası olmasa da satan yerler vardır bence.
  • bende de var o sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

bende de var o sorun
    içe basmadan kastınız nedir?
  • quote:

Yorumlarda rahat olduğu söyleniyor ama kullanmadığım için bilemem. Nerde satıldığına gelirsek Forum Ankara'da da kendi mağzaları var ayrıca Ankara Metro'ya gittiysen bilirsin outlet gibi ayrı bir bölüm var orada küçük iyi markaları satıyorlar. İşte orda da satıldığını gördüm ama önyargılardan dolayı alamadım en kısa sürede bir tane edineceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StriderHiryu

quote:

Yorumlarda rahat olduğu söyleniyor ama kullanmadığım için bilemem. Nerde satıldığına gelirsek Forum Ankara'da da kendi mağzaları var ayrıca Ankara Metro'ya gittiysen bilirsin outlet gibi ayrı bir bölüm var orada küçük iyi markaları satıyorlar. İşte orda da satıldığını gördüm ama önyargılardan dolayı alamadım en kısa sürede bir tane edineceğim

Alıntıları Göster
    beyler sürekli giyimde bence nike veya adidasın yürüyüş,koşu ayakkabıları var onlar çok rahat nb ise şık ve spor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kıro

beyler sürekli giyimde bence nike veya adidasın yürüyüş,koşu ayakkabıları var onlar çok rahat nb ise şık ve spor

Alıntıları Göster
    anlıyorum benimde bu tarz reebok vardı sırf bu nedenle giyerken bir garip oluyorum. belli bir süre sonra tabanda yamulma meydana geldi. bi daha bu tarz tabanlı bir ayakkabı almayı düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

anlıyorum benimde bu tarz reebok vardı sırf bu nedenle giyerken bir garip oluyorum. belli bir süre sonra tabanda yamulma meydana geldi. bi daha bu tarz tabanlı bir ayakkabı almayı düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    içe basmak?
  • quote:

Ayakkabı dünyasının mağazalarında satılıyor hocam
  • Bende new balance'ın bir modelini kullandım.Sırf bu yüzden ayakkabı değiştirdim.Sol ayağım içe doğru basıyordu sürekli ve bileğim sakatlandı bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mxyzptlk

Bende new balance'ın bir modelini kullandım.Sırf bu yüzden ayakkabı değiştirdim.Sol ayağım içe doğru basıyordu sürekli ve bileğim sakatlandı bir süre sonra.
    http://images.gittigidiyor.com/5545/New-Balance-M373NR-CENK-SPOR-ADANA__55452880_0.jpg bu model bende var ve kullandığım en rahat ayakkabıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gannicus

http://images.gittigidiyor.com/5545/New-Balance-M373NR-CENK-SPOR-ADANA__55452880_0.jpg bu model bende var ve kullandığım en rahat ayakkabıydı.

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama nedense new balance görünce gülesim geldi tam ayan ayakkabısı bu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sowa

kusura bakma ama nedense new balance görünce gülesim geldi tam ayan ayakkabısı bu ya

Alıntıları Göster
    Giyiyorum. Rahat. İçe basma sorunu yok.
    FAKAT LANET AYAKKABI KOKUYOR! Ayakkabıyı yıkıyorum, ayağımı yıkıyorum, tertemiz çoraplar giyiyorum, sonra eve bir geliyorum sanki evin önüne çöp kamyonu park etmiş... Başka ayakkabıda deniyorum sorun yok. Tekrar New Balance'da deniyorum yine kokuyor.
    Sinir krizi geçireceğim. Çok ilginç bir olay...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Giyiyorum. Rahat. İçe basma sorunu yok.
    FAKAT LANET AYAKKABI KOKUYOR! Ayakkabıyı yıkıyorum, ayağımı yıkıyorum, tertemiz çoraplar giyiyorum, sonra eve bir geliyorum sanki evin önüne çöp kamyonu park etmiş... Başka ayakkabıda deniyorum sorun yok. Tekrar New Balance'da deniyorum yine kokuyor.
    Sinir krizi geçireceğim. Çok ilginç bir olay...

Alıntıları Göster
    Sanırım ayakkabı tabanından kaynaklanan bir durumdan dolayı ayak sürekli kendisini içeri doğru çekiyor.

FOTOĞRAFTAKİ ayakkabı ile Tiger'in taban kauçuğu yapısı benzer.Yani ayakkabının biraz içerisinde kalıyor.

Ben de Tiger giyerken farkettim.Ayakkabı tabanının iç kısımları daha çok eriyor.Diğer ayakkabılarda ise normal olarak topuk arkası ve burun kısımları eriyor.

• ben de var o sorun nb ve tıger da oluyor
  • bendede new balancenin aynı model ayakkabısından vardı yan basma sorunu ayakkabıyı çok fazla kullanmaktan yani 6 ay kadar bir süre sonra ortaya çıktı büyük ihtimalle bu ayakkabılar bazı insanlara uygun değil ama gerçekten çok rahat ve güzel bir ayakkabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emotek -- 16 Ağustos 2013; 19:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emotek

bendede new balancenin aynı model ayakkabısından vardı yan basma sorunu ayakkabıyı çok fazla kullanmaktan yani 6 ay kadar bir süre sonra ortaya çıktı büyük ihtimalle bu ayakkabılar bazı insanlara uygun değil ama gerçekten çok rahat ve güzel bir ayakkabı
    aynen bendede 1-2 ay sonra içe basma problemi meydana geldi, gecenlerde incelemeye gönderdim üretimden kaynaklı sorun değil dediler, tüketici haklarına basvurmayı düşünüyorum, bunlar yuzunden ayak sağlığım bozuldu ve rahatta değil hiç ayaklarım agrıyordu eve geldiğimde..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.