Şimdi Ara

New Bloom Festival 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şubat 19 yani haftaya perşembe gelmesi beklenen new bloom festivali ile ilgili bir trailer yayınlandı. Yeni bilgiler geldikçe güncellenecek.

göze çarpanlar;

-AA rework (Kesin değil ama bir çalışma var gibi)
    -CM arcana (Trailer sanki dedirtiyor :))
    -Winter Wyvern (bekleniyordu)
    -Void rework konusunda bi netlik halen daha yok
    -PitLord süprizi gelebilir
    -Sun Wukong abartılı ama trailerda var gibi sanki :)

• winter wyvern olabilirmi uçan ejderha var bitane arkada
  • http://www.dota2.com/newbloom/part1

Part 1 olarak eklendi sanirim event gun gun degil part halinde olacak yani 1 hero degil 2 hero gelebilir yaninda arcanalar yeni setler vs gelecek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.dota2.com/newbloom/part2/19

Part 2 karikatur ile yayinlandi winter wyvern ve cm arcanasi kesinlesti persembe event gelebilir

• New Bloom un DAC ile bi alakası varmı? Dac sahibi olmamız gerekiyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knuckle

New Bloom un DAC ile bi alakası varmı? Dac sahibi olmamız gerekiyo mu ?

Yok hocam normal bir event bu DAC ile alakası yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    The New Bloom Festival is almost here, and with it the dreaded Year Beast. But there’s so much more in store. In case you missed the teaser when it aired before the Dota 2 Asia Championship Grand Finals, head to the update page to check it out, and then make ready for the battles to come.
    Speaking of DAC, if you missed even a minute of the tournament, be sure to go back and watch all the games on Dota TV. There were really some terrific matches played, featuring plenty of stunning upsets and nail-biting comebacks. Congrats to everyone who played!

Burada dac ile ilgili birşeylr geçiyor ama ingilizcem zayıf. bunu gördüğüm için sordum. Maçları izle vs gibisinden birşeyler diyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knuckle

The New Bloom Festival is almost here, and with it the dreaded Year Beast. But there’s so much more in store. In case you missed the teaser when it aired before the Dota 2 Asia Championship Grand Finals, head to the update page to check it out, and then make ready for the battles to come.
    Speaking of DAC, if you missed even a minute of the tournament, be sure to go back and watch all the games on Dota TV. There were really some terrific matches played, featuring plenty of stunning upsets and nail-biting comebacks. Congrats to everyone who played!

Burada dac ile ilgili birşeylr geçiyor ama ingilizcem zayıf. bunu gördüğüm için sordum. Maçları izle vs gibisinden birşeyler diyor heralde

New bloom eventi ac gozlu year beast ile birlikte neredeyse hazir. Ama bundan daha fazlasi magazada olacak. Sayet DAC turnuvasi finali oncesi yayinlanan kisa fragmani kacirdiysan update sayfasina bir bak ve kendini gelecek olan savasa hazirla.

Ha bu arada DAC ile ilgili konusmusken, kacirdigin oyunlarin replaylerini dota tv den bulabilirsin. Bir suru comebackler vs hepsine ulasabilirsin. DAC turnivasinda oynayan herkese tebrikler

• sesi çok güzel ya, ıslandım.
  • REWORKED ITEM DROPS & GIFTING

çok şükür item drop sistemini düzeltiyorlar
  • Aynen ya nasıl olucak ki drop sistemi. Yüzümüz item görmüyo fakirler olarak

• Drop sisteminin geldiğine sevindim. Juggernaut ve axe nerf yerinde olmuş. Winter Wyvern bekliyodum zaten. Arcanayı da aldım ama update gelene kadar pket açılmıyor onu fark edemedim almadan
  •  New Bloom Festival 2015

New Bloom Festival 2015

New Bloom Festival 2015

bu seneki kuryeler eventta düşecek olanlar geçen seneki jadehooflar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 12 Şubat 2015; 20:05:32 >

• Hocam ayın 19 u kesin mi , değilse kesin tarih açıklandımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Hocam ayın 19 u kesin mi , değilse kesin tarih açıklandımı ?

4. test update i geldi main update yakın bu gece geliyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Hocam ayın 19 u kesin mi , değilse kesin tarih açıklandımı ?

4. test update i geldi main update yakın bu gece geliyor gibi

Vaay güzel o zaman. Sagolun bilgi için.
  • New bloom resmen başladı.
    http://www.dota2.com/newbloom/part4
  • ne gibi şeyler oluyor yani bu festivalde? açıklayabilecek birileri var mı?43
  • Bende 2850 puan oldu şimdi bunlarla maksimum o keçi kuryenin goldunu mu alabilecem ?
    Yada değeri tahminen ne olur bu kuryenin. Geçen çıkan atlar çöp olmuştu hep ama...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.