Şimdi Ara

New Bloom Festival 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çıkacak setler 70-80 tane set var :D birini veriyo her 3 doğru predictiona
  • bu adak sistemi ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

bu adak sistemi ney

10 common yada cop item basiyorsun sana bi prediction tool veriyor o item ile 3 kere dogru win tahmininde bulursan kutu veriyor 2 kere yanlis tahmininde degersiz bir action itemi veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Bende 2850 puan oldu şimdi bunlarla maksimum o keçi kuryenin goldunu mu alabilecem ?
    Yada değeri tahminen ne olur bu kuryenin. Geçen çıkan atlar çöp olmuştu hep ama...

nasıl puan kazanılıyor daha işteyim hiç oynama fırsatım olmadı. sadece cm arcanası olanlarmı puan kazanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaktekin

quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Bende 2850 puan oldu şimdi bunlarla maksimum o keçi kuryenin goldunu mu alabilecem ?
    Yada değeri tahminen ne olur bu kuryenin. Geçen çıkan atlar çöp olmuştu hep ama...

nasıl puan kazanılıyor daha işteyim hiç oynama fırsatım olmadı. sadece cm arcanası olanlarmı puan kazanıyo

Yok orada yazıyor zaten hocam ne yapınca ne kadar kazandığın. Bende cm arcanası olduğu için 2400 otomatikan geldi. Kalan 450 yide 3 oyun oynayarak yaptım. 3 oyun kazandım oyun başı 15 geldi. Nomal maçta oluyor sadece sanırsam.

• Sadece cm arcanasi olanlar puan alıyor dedi bana.

• Valla hocam dün 150 gelmişti bu günde paso 100 geliyor bende dikkat etmemiştim dün niye öyle geldiğine bilmiyorum yani. Ama 15 değil eminim .
  • bu videolarda gördüğüm beast öldürme olayı nedir? oyun içi bulamadım da.
  • Hocam olay nedir bilgisi olan anlatabilir mi? puanları nerede harcayacağız? yine kuyruk boynuz kesmek mi olay?
  • Her takımdan 1 canavar çıkıyor. Herkes oyun başında kullanacağı skilleri seçiyor. Yaratık çıktığında onun üzerinde skilleri aktif ediyorsun. Her skill için puan harcaman gerekiyor. Yaratık dolaylı yoldan kontrol ediliyor. Tam P2W bir oyun modu. Oyunu bırakmanın tam zamanı olduğunu anladım.

• Bana bulba'nın elder titan seti düştü pff. Hiç oynamıyorum elder titan'ı+setin bir değeri yok. İsteyen varsa mesaj atsın giftleyeyim.
  • dereceli macimi atarim ohh miss bu eventlerden ben bi fayda giremedim su ana kadar :))

• Hayatımda böyle b*ktan bir mod görmedim dota2de. Dota2yi play2win diye bilirdim. Bu mod bildiğin pay2win . 3 kere aegis 2 kere zeus ulti 3 kere global silence yedik . Bravo valve.
  • Kazandığımız puanlar ne olacak? Nerede harcayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math120

Hayatımda böyle b*ktan bir mod görmedim dota2de. Dota2yi play2win diye bilirdim. Bu mod bildiğin pay2win . 3 kere aegis 2 kere zeus ulti 3 kere global silence yedik . Bravo valve.

Fun mode abi neyin atarını yapıyorsun istemiyorsan gir normal all picke takıl
  • Bi de böyleleri çıktı ,redditte de var "oyun bedava istemiyosanız o modu oynamayın" diyen yamuk ağızlar. Tamam artık full ranked atıcam sağol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math120

Bi de böyleleri çıktı ,redditte de var "oyun bedava istemiyosanız o modu oynamayın" diyen yamuk ağızlar. Tamam artık full ranked atıcam sağol :D

Sircourage #2600 anladın sen :)
  • arkadaşlar Nature's prophet için bu eventte set düşüren var mı takas yapabiliriz
    bir de ne kadar sürecek bu event bilgisi olan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdragzpk

arkadaşlar Nature's prophet için bu eventte set düşüren var mı takas yapabiliriz
    bir de ne kadar sürecek bu event bilgisi olan var mı acaba

Father of the Forest seti var bende önceden oyundan düşmüştü bundle halinde açılmamış duruyor marta kadar sanırım
  • bu puanları nasıl harcıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.