Şimdi Ara

New Bloom Festival 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme geldi. 20dk sonra brawl var tekrar. Kulaklarını mı ne çınlattık 8k puan vermişler daily bonus olarak.
  • napıcaz abı bu bonusları bılen bırı yok mu acıklasın :(
  • ilginiz için teşekkür ederim ama marta çok var daha takas yolu ile edinemezsem satın alabilirim sanırım teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

napıcaz abı bu bonusları bılen bırı yok mu acıklasın :(

Oyuna girdiğinde sağ altta upgrade ediyosun.Ekstradan aktif skilleri beast spawn olduğunda basabiliyosun.DD ve teleport iş görüyo çok harcayacak paranız yoksada.Ama 8k için spec-zeus-furion ile beast'in zeus ultisi ile sağlam damage verirsiniz.
  • Sizde de düştü mü ağ? yalan oldu event.
  • Düşen setlerle ilgili bilgi var mı ? ayrıca workshopta üstünde calısıldıgı ıfade edılen itemları görebilen ya da denk gelen var mı ?
  • 10 dk içinde milyon kişiyi servera sokmaya çalışırsan böyle olur bi tane bile maça giremedim ne saçma iştir, böyle olucaksa yapmayın etkinlik filan
  • Aynen event var dota 2 ağı yok

Düzeltip zamanı baştan aldılar galiba giriyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix077 -- 14 Şubat 2015; 15:20:00 >
  • bu event saatlerı nasıl oluyo bılgısı olan var mı ?
  • ashreff A kullanıcısına yanıt
    günde 6 kere rastgele sanırım
  • oyunu kazandık item gelmedi üstüne +100 puan gözüküyordu onu da eklemedi çok sinirliyim zaten 1 arkadaş giremedi ağ sorunu yüzünden bunların yapacakları iş bu kadar
  • Ya arkadaşlar ben de 7600 puan oldu. Bunlar sadece event içinde mi kullanılıyor? Kurye v.b. itemlar herkese gelecek mi yoksa puanla mı alacağız? Alıyorsak nereden acaba? Ya da sadece şanslı olanlara mı düşecek. Vallaha bu seneki event ödüllerinden ve işleyişinden pek birşey anlamadım ben. Hayrına biri bir açıklasa tek tek çok makbule geçer.
  • tigger_agc T kullanıcısına yanıt
    puanlar sadece eventta iken canavarı güçlendirmeye yarıyor. örneğin double damage teleport vs gibi oyun sonu tekrardan eski puanınıza geri geliyor puan ile alınabilen goldhorn onuda ability puanı 8k yı geçecek total değil. event ödülleri ise kazanırsanız herkese set verecek kaybederseniz bişi yok
  • Valla bende bu senekinden hiçbirşey anlamadım ya. Bir giriyorum beast var bir giriyorum yok. Mevzuya tamamen fransız kaldım. Ama bi diretide veya frostivrus değil yani o kesin.
  • Beastin hangi saatlerde çıkacağını merak edenler için buyrunhttp://2015.yearbeast.com/
  • Olay nedir şimdi?

O süre içinde oyundaysan mı set düşüyo noluyor hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Olay nedir şimdi?

O süre içinde oyundaysan mı set düşüyo noluyor hani?

Hayır o geri sayım bittikten sonra oyun sana maç aratmak için 10 dakika süre veriyor ve o süre içerisinde bi oyuna girersen 2 takımada 5 er dakika aralıklarla beastler veriliyor. Canavarı ability puanların ile geliştirebiliyorsun. Kazanan tarafa her bir oyuncuya farklı farklı random setler veriyor.
  • bende 13200 puan oldu daha eventa giremedim :D
  • hangi saatlerde oldugu hakkında net bilgi var mı?
  • http://dota2.cyborgmatt.com/prizetracker/yearbeast

Event için sayaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.