Şimdi Ara

New Bloom Festival 2015 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pudge black death ve lucentyr seti dustu eventten en fazla. Tradable dolayisiyla bettable degil arkadaslara verdim. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evente early iş yapacak hero pickleyen karşı takıma karşı bizim takımda sniper pickleyen ruski 2 oyundur mal mal ruslar yüzünden gg verdik daha da girmem evente
  • ilk oynadığımda mantığını kavrayamamıştım farm yapıyorum beast ler çıktığındada hala.Bugün 2 tane yakaladım 2 sindede set kazandım.Early de iş yapacak hero seçip çıkar çıkmaz yükleneeksiniz takım olarak.Karşı takım farkında değilse normal oynuyorsa garanti alırsınız.Eğer onlarda direk push giriyorsa picklerle kazanıyorsunuz.Ben Undying seçtim tomb u bırakıyorum fight ın ortasına rahat alıyoruz
    Rehber için ;https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2vy2in/guidehow_to_win_year_beast_game_f2p/
  • Divine Anchor düştü Kunkka'nın seti seviyordum baya iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Divine Anchor düştü Kunkka'nın seti seviyordum baya iyi oldu

şanslıymışsın gerçekten bana düşenlerden biri 1 dolarlık biri 1,30
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

quote:

O setlerde no tradable yazıyor neden önemsiyorsun ki fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

quote:

quote:

fiyata göre güzelliğide değişiyor bence.Pudge Chained slayer düştü sadece 2 silahı olan bir set çok kötü mesela

• Event için önerebilceğiniz herolar neler arkadaşlar? Daha bir kere oynayabildim. Onda da Axe picklemiştim. Olayın mantığını anlamadığım için normal oyun gibi oynadım. Uyaran da olmayınca kaybettik haliyle. Taktik ve hero önerilerine açığım. Mesela drow, viper gibi range heroları ya da riki bh gibi görünmez herolar iş yapar gibi geliyor bana. Ne dersiniz? Millet daha ward gem falan uğraşamadan görünmez gezmek avantajlı olabilir. Kuleler içinde axe ya da brist tarzı tank olabilir. Benim aklıma gelenler bunlar şimdilik.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fiyata göre güzelliğide değişiyor bence.Pudge Chained slayer düştü sadece 2 silahı olan bir set çok kötü mesela

Bana ilk morp seti düştü, beğenmedim satıcaktım baktım olmuyor yandaki küçük küreye yatırdım.

O ne işe yarıyor onuda bilmiyorum. 3' kere doğru tahmin edince item veriyor sanırım.

---------------------

Ta'nın üstünde güzel item düşünce umutlandım, saatleri bekliyorum bende..

• tigger_agc T kullanıcısına yanıt
    axe und warlock zeus ve sniper bu 5 li ile dün ve bugun oyun kaybetmedık axe ve und combatı domine ediyor warlock ve zeus da malum sniper olur da arda kalan olursa ve kule yıkmada bir numara.
    bunlara ilaveten omni ve dp de iş görür.

Aslında mantık basıt tankınız saglam ve etkılı olacak axe gibi ( undyin str calması ve tomb ile süper calısıyor ) zeus dp ve warlock fıghtı bitirecek güçte olan herolar ve bir tane de joker bu kadar.
  • dün ve bugünle beraber 5 te 5 yaptım solo girerek. 3 Undying 1 Sniper 1 Lion pickledim.En son çıkan Champion of Discord (6,5 dolar ) setibirde 2,5 dolarlık rubick seti güzel geldi.Kazanırsanız 2 sağlam set 3 normal set çıkıyor benim gördüğüm kadarıyla
  • Şu event ne zaman bitecek? Tam YGS az kaldı girmiyorum oyuna ama set kazanamıyoz

Drop sistemi düzeltilmiş yazıyordu yenisi nasıl? Lvl başı set mi düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALLONS Y ALONSO

Şu event ne zaman bitecek? Tam YGS az kaldı girmiyorum oyuna ama set kazanamıyoz

Drop sistemi değişti mi bilmiyorum. Bir bilgim yok fakat;

Random atıyor 2-3 gündür.
  • yıllardır dota oynamış biri olarak söylüyorum bu kadar dandik bi event olamaz kimse sevmemesine rağmen sırf item için oynuyor nerde o eski diretideler bir de event sırasında sunucularda çöküyor şubata kadar bekletip bu kadar gereksiz bi evnt yapmaları volvo yu düşürdü gözümden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALLONS Y ALONSO

Şu event ne zaman bitecek? Tam YGS az kaldı girmiyorum oyuna ama set kazanamıyoz

Drop sistemi değişti mi bilmiyorum. Bir bilgim yok fakat;

Random atıyor 2-3 gündür.

Yukarıda birisi yazmıştı düzeltildi diye. Oyuna girdiğim ilk maçta slardar sopası düştü. Takas edilemez düşüyormuş ama

• PA'ya drak wraith set düştü ancak bende daha iyi bir set var takas yapabilirim.
  • Bana düşen set budur ----http://steamcommunity.com/market/listings/570/Wandering%20Harlequin%27s%20Regalia

Takas için tekliflere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code0001

Bana düşen set budur ----http://steamcommunity.com/market/listings/570/Wandering%20Harlequin%27s%20Regalia

eventten düşen setler takas edilemez diye biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Code0001

Bana düşen set budur ----http://steamcommunity.com/market/listings/570/Wandering%20Harlequin%27s%20Regalia

eventten düşen setler takas edilemez diye biliyorum

Takas demiş zaten arkadaş.

1 defalığına gifti hediye atabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.