Şimdi Ara

New Vegas TR yama, oyun içi ayarlarda kalıcı değişiklik yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fallout new vegas Türkçe yaması, oyun içindeki ayarlar kısmında kalıcı değişiklik yapıyor. Yaptığı değişiklikler şunlar:

1-Ölüm kamerası seçeneğini ''SİNEMATİK'' olarak ayarlıyor.
    2-Zorluk derecesini ''NORMAL'' yapıyor.
    3-Genel altyazılar ''KAPALI'' yapıyor.

Bu ayarları oyuna girdiğimde istediğim şekilde değiştirebiliyorum ama oyundan çıkıp tekrar girdiğimde tekrar eski haline dönüyor.

(Fallout new vegas ultimate edition sürüm ve orjinal)

• güncel
  • Arkadaşlar kimse de takmamış bu konuyu. Ben şimdi oyun dosyalarını kontrol ettim böyle olmasını engelleyebilirmiyim diye baktım. Birşey bulamadım çünkü ingilizce bilmiyorum. Dolayısıyla o ayarların kalıcı düzeltilmesi ile ilişkili kelimeleri saptayamadım. Saptayabilsem o dosyayı not defteri ile açıp gerekli yazıyı yazıp kalıcı düzeltme sağlardım. Ama eminim siz yaparsınız ingilizce biliyorsanız.

Bu türkçe yamayı yapanlar görse bari konuyu. Bir insan hiç mi farketmez ya, yaptığı yamanın oyun içi options ta kalıcı değişiklik yaptığını. Oyunu her açtığımda bunları düzeltmek zorunda kalıyorum.
  • Bu sanırım oyunun fallout_default.ini dosyası ile alakalı. İnternetten orjinal default.ini dosyasını indirip, Türkçe font dosyaları ile ilgili satırları düzenledikten sonra çözülmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Deneyeceğim.
  • ayar dosyası salt okunur sanırım.
  • henüz deneme fırsatım olmadı.
    ayrıca, işe yarasa bile bu oyuna sağlam bir remastered gerek. oyun çok eski
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Grafik modlarıyla çok rahat toplarsın oyunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ragnarok333 R kullanıcısına yanıt
    öyle de yaptım ama o kadar da etki etmiyor. new vegas, hayranlar tarafından, fallout 4 oyun motoru ile yeniden yapılıyor. diğer taraftan, oyunun kendi yapımcısının el attığı kadar başarılı olmuyor böyle şeyler. win10 ve ekran kartı sürücüleri ile optimize çalışması lazım bir oyunun...

• eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Şu videodaki gibi olsa yeterli olur mu,oyun görsel olarak baya iyi görünüyor özellikle de başta adamları silahla patlattığı kısım,modları indirmek istersen adam videonun açıklamalar kısmına Visuals diye modların linkini de koymuş
    NcrVetyoutube
    Fallout New Vegas: All Terrifying Presence Dialogue/Encounters
    https://www.youtube.com/watch?v=fta7YOJR9kA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok333 -- 13 Ağustos 2020; 14:44:5 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.