Server değişimi birkaç gün önce geldi ben yaptım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 28 Ekim 2021; 15:0:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (29. sayfa)
-
-
new world forumsPlease Shut Down The Servers And Roll Backhttps://forums.newworld.com/t/please-shut-down-the-servers-and-roll-back/461081
Gold dupe olayı halen devam ediyormuş. Abi koca amazon oyunu knight online seviyesine düşürdü yazık valla.
yeni yama detayları. hala manyak gibi bug fixliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 28 Ekim 2021; 19:21:25 >
-
Geçişlerde sorun var, dışarıda kalanlar oldu. Bug mevcut yine malesef. İzlemede kalın server geçişi yapmamanızı tavsiye ediyorum şimdilik
-
Genel olarak ping ms değerleri 70-80 de iken, new worldde 105-110 alıyorum. Neyden kaynaklı olabilir? Server otuken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunda solo olarak takılmak mümkünmü. 60 olduk diyelim wow daki gibi gruplara katılıp dungeon yada raid savaş artık ne varsa katılıp etkinliklere girebiliyormuyuz.
-
elimdeki silahı şu an kasıyorum ama sonradan istediğim silaha dönebilir miyim? kasması zor mu o silahın levelını. ayrıca str dexe verdiğimiz statları sıfırlayabilir miyiz? 9 levelım hangi silahı kassam diye kararsızım o yüzden vermedim daha stat. bi sorayım dedim
-
sunucu değiştirme açılmış yine, kaç gün daha devam edecek biliyor musunuz?
-
Türkçe gelirse haber edin.
-
Mümkün yapmaya çalışıyorlar, dungeon ve benzeri farmlarda evet mümkün. PvP konsepti kale savaşları olduğu için kale savaşlarına Clanlar kendi adamlarını yerleştiriyor, şayet aynı çok sağlam olursan Clan da olmamana rağmen seni de savaşlara dahil etmeleri mümkün. Bunun haricinde yeni bir pvp getirdiler, 60 lvl olduğunda solo veya grup olarak maç aratır gibi aratıyorsun ve iki grup karşılaşma yapıyor.
-
20 levele kadar ücretsiz sıfırlanıyor ne varsa. Tek başına oynuyorsan str silahlarını tercih etmeni öneririm. Const verirsen heal olarakta yükselirsin. Aslında kişisel tercih meselesi. Ben bow rapier başladım sonra war hammer sword shield döndüm tank kasıyorum.
edit: ötüken’de oynayan varsa beraber oynayabiliriz. 28 levelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 30 Ekim 2021; 0:27:53 >
oyun size başlarda solo görev yapabilirsiniz hissi verse de bir yerden sonra (45-60 arası) bazı görevleri tek dönmek imkansız.
şuan 59 oldum ve bir kaç yan görev kaldı. misal bir yan görevi dönmeye çalışıyorum tek başıma, görevin olduğu yerin tam önünde 30-40 tane ancients var. gene dün akşam buna benzer bir yan görevi yapmadım sinirden. gene görevin olduğu yere en güçlü moblardan 4-5 tane koymuş. biri slow biri stun atıyor hemen eriyorsun.
yani oyun başlangıçta tek takılırım her şeyimi yaparım havası verse de, oyunda ilerledikçe bazı görevleri tek dönmek neredeyse imkansız.
oyunun temeli craft ve oyunlarda en sevmediğim şey bir şeyler toplamak. görevlerin içinde de zaten bir sürü şey toplatıyor. oyunun görev yapısı aynı, sürekli olarak benzer yapıda görev yapıyorsunuz,
- git şu yaratıktan 10 tane kes
- git şu yaratıktan düşen itemı getir
- git bölgede bulunan not, sandık, bitki vs. topla.
100. saatin sonunda oyunun sizi şaşırtacak görevleri kalmıyor. öyle ki bir mekana farklı görev için 3-4 kere gönderdiği oluyor. misal ilk gönderdiğinde o bölgede bulunan yaratıkları kesmeni istiyorsa ikincisinde oradan sandık vs. almanı istiyor. haliyle lan madem buradan görev vereceksin tekrar niye hepsini toptan vermiyorsun hissi oluşuyor. sövüyorsun ama yapıyorsun. ben 180 saati geride bıraktım. arkadaşlarla oynadığım için baya eğlenerek 60 level oldum diyebilirim. herhalde bundan sonrası craft yap, iyi şeyler düşür, gear skorunu yükselt ve savaş kovala olacak.
end game'e ulaşanlar ne yapıyorlar yazabilirler mi?
-
selamlar. oyuna başlamayı düşünüyorum. bu server konusunda nasıl hareket etmeliyim.
Yoğun serverlar mı, sakin serverlar mı seçmeliyim?
Amacım solo takılmak, alım satım piyasası normal bir serverda takılmak, bir şeylerin aşırı pahalı olmadığı, değerli madenlerin başını bekleyen onlarca adamın olmadığı vs.
Bu konularda bilgi verebilirseniz sevinirim. Hiçbir bilgim yok.
Dolu server mi mantıklı boş server mi?
-
dostum söylediğin şeyler tezat düşüyor. Server boşsa pahalılık var, doluysa fiyatlar daha cazip lakin kaynakları daha yoğun farmlanıyor. Orta halli serverlar da ölmeye mahkum. Bugün 1000 kişi diye dalıyorsun içeri bir hafta sonra 500 kişi kalıyor. Amacın piyasa yapmaksa kalabalık olanı tercih etmelisin handikaplarına rağmen çünkü nufussuz serverlarda pazar işlemiyor neredeyse.
-
bulunduğum server, server değiştirmelerden önce max 1400-1500 kişi ile oynanıyordu ve bu rakamlar sunucunun piyasası için iyiydi, günün belli saatleri hammeddelerin en rahat toplanan yerleri dolu oluyordu
şuan serverda kimsecikler kalmadı 600-700 kişi ile dönüyor server ve eminim ki onlarda benim gibi şuan sunucu arayışında,
Şuan serverin piyasası karışmış durumda pazarda yeterince ürün olmadığından normal fiyatının çok yukarısında satışa koyuyorlar, misal ben para kazancını deri üzerinden sağlıyordum, kolay geliyordu deri işi
yani oyuna başlayacağınız sunucu da günlük en az 1500 kişinin anlık olarak tepe noktası belirlemesi gerekiyor bunun içinde şu siteden girip sunucu seçebilirsiniz
newworldstatus.comNew World Status - New World MMORPG game stats, population, queues and chartshttps://newworldstatus.com/regions/eu-centralCanlı bir sunucuda oynamak çok daha mantıklı ve illaki piyasası da oturmuş ve dengelidir.
-
cevaplar için teşekkür ederim.
-
Barbarossa Türk Topluluğu olarak ''KOR'' Sunucusunda oynamaktayız. Limitini dolduran bir server ve sıra beklemek de yok. En popüler serverlardan. Faction dağılımı da bölgeseler olacak tam dengede. Bizler mor ''SYDICATE'' faction da oynamaktayız. Katılmayı düşünen arkadaşlar için belirtmem gerekirse sadece aktif üyelerden oluşan ufak bir topluluğuz. Discord da aktif kullanmaktayız. Gelmeyi düşünen arkadaşlar buyursunlar öğrendiğimizi öğretmek temel metamız.
-
Dostum oyunda 60 olunca yeni başlıyor gibi birşey ..Düşürdüğün itemler ilk başta 500 gs oluyor .bunu artırmak için 63+ yerlerde sandık ve elite farmlaman lazım .Biz company ce her akşam shattered mountain turu yapıyoruz.Gün içinde de reekwater bölgesi vs farmlanıyor.
insanlar sizin 60 olunca yeni başlıyor dediğiniz şeyden şikayet ediyor. çünkü 60 olunca hiç bir şey başlamıyor. bir şeylerin başlaması için community leri bir progress in içine sokman gerekli ama yok. sizin o elit farm yapıyoruz sandık açıyoruz dediğiniz şey bir progress değil. o hissi bile vermiyor. bunlar dandik kore mmo ların da olan şeyler. Hani kimse world of warcraft gibi world progress seviyesinde birşeyler beklemiyor . yeni oyun olduğu için kabul edilebilir diye bakıyoruz ama en azından 60 için 2 tane değil de bir 4-5 tane dungeon bekliyor insan .
Bu sebeple kastığın gear score un hiç bir anlamı yok . çünkü o gear score u değerlendirecek end game content yok oyunda. yakın zamanda da gelecek gibi görünmüyor çünkü developerların hepsi oyundaki bug ları düzeltmekle meşgul. düzelttikleri buglar da başka buglara sebep oluyor. content ekleyemedikleri için de oyuncu sayısı 1milyon barajını aşamadan prime time da 350k ya düştü. 300-400k oyuncu sayısı bir mmorpg için çok düşük bir rakam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X