|
New York’ta “zorunlu” ucuz ve hızlı internet dönemi başlıyor
-
-
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu:
"Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama abonelerin istekleri 35-40 megabit seviyesinde."
Amerika daki devlet zihniyeti ile Türkiye'dekini kıyaslıyoruz ...
Rezalet!
-
Bizde de pahalı ve yavaş internet "zorunlu"
-
Burada 25mbps'e fiber hiper ultra net deniyor. Heyt be Şah La be
-
Bağcılarda 1000 mbit İnternet 400 TL :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abd bile, diğer ülkelerde kominizmle mücadeler dernekleri açtırıp buna milliyetçilik sosu ekleyen abd, kendi içinde sosyalist uygulama yapıyor, vay be.
liberteryen saftirikler, abdnin her propogandasını kılçıklarıyla yutanlar gelsin serbest piyasa diye bunu da savunsun haydi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 15 Ocak 2025; 17:40:15 >
-
ben bunun altında başka bir amaç görüyorum şöyle; günümüzde kontrol mekanızması internet üzerinden çok ciddi anlamda işlemekte ve kimin ne yaptığını internet üzerindeki yaptıkları ile çok rahat takip edebilmektesiniz... bunun zorunlu olma sebebi, abd hem kendi insanını hemde yabancı menşeili insanları takip etmekten ibaret varsayıyorum yoksa dediğiniz gibi bir sosyalis hareket veya buna komünist hareket diyelim başka türlü abd den beklenemez...
-
türkiye genelinde de taahütsüz vdsl en az 500 tl oldu yılbaşından sonra...
-
-
Biz de bir de köylere internet verilmediğini hatırlayın. Kırsalı görmezden geliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözleşme ne zaman bitiyor hocam?
CIA dosyaları çekerken zorlanmasın diyorsun yani😁
Bizimkiler de isteseler 300mbit verebilirler.
-
Yakında biter diye düşünüyorum, bakmadım hiç.
Zaten sözleşmen bitti yenileyelim dediler kabul etmeyince zam yaptılar böyle devam etti.
Niye sorduğunu da anladım zaten, bir daha rüyanda görürsün diyeceksin sanırım. :)
artık adını siz koyun kim gözetliyorsa, yoksa halkın yararına gibi yapılmaya çalışılan şeylerin genelde art niyetli olduğuna artık inanınyorum...
-
tahütünüz bitince sizi yine buralarda görmek isteriz :)
-
Hadi iyisin yine hocam. @sensaura
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben zaten hep 25 megabitlik kullanıyom, bağane
-
New york ta fakir mi varmış 🤔🤔
amerikanın yüzde 25 i fakir miymiş? bak sen
toplam 100 milyon hane olsa 23 milyonu, her 4 haneden biri fakir demektir. o kadar dünyayı sömürürken...
bir de Türkiye dışında her herde 300000Mbit internet 12 dolar değil miydi yaw? indirimlisi 15-20 dolar hiç de ucuz gelmedi nedense. normali ne kadarmış ki?
ben aylık 7 dolardan daha yeni 4 aylık ön ödeme yaptım. şu anki fiyat yani. ki bu fakir interneti de değil, normal 100mbit. 10000 mbitlere ihtiyacım yok zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bizde de pahalı ve yavaş internet "zorunlu"
|
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: "Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama abonelerin istekleri 35-40 megabit seviyesinde." Amerika daki devlet zihniyeti ile Türkiye'dekini kıyaslıyoruz ... Rezalet! |
tahütünüz bitince sizi yine buralarda görmek isteriz :) |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet aktarma
- base apk
- ses değiştirici program
- youtube video indir -- mp4
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X