Şimdi Ara

Newbie iken yaşanılan komik olaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben geldiğimde Fiora yeni gelmişti ve Free haftasındaydı. >Onu seçmişim. 3 kişi Top gitmiştik. ben Mouse ile bişeyler yapmaya çalışıyorum ki neden saldırmıyor bu şey filan diyordum.Sinir oldum en sonunda feedledim bayağ tbi. Leave falan yaptım bi kaç kere sonra ban.

Daha sopnra bişiler öğrendim nasıl hatırlamıyorum hep Leona alırdım. kill sayısını eşitlemek filan bi maharet sanırdım.3-4 yada 4-4 filan olduğunde sevindirik olurdum. Adamlar nasıl 7-3 filan yapıyor anlamazdım. leonayıda nasıl kullandım hayret ediyorum şimdi. Şu 300 lük armor şeylerden alırdın her oyunda 2 tane eğer alabileceksemde 700 lük olanı alırdım bir de bot. Hala bişeyler alabileceksem kafama göre resmi hoşuma gideni alırdım.. hepsinde Heal ve Ghost olurdu.

Daha sonrada Caitlin almaya başladım. Caitlin mid giderdim ful. Nedense ilk levellerde Caitlin'i hep id gönderirdik. Neden bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Terlik -- 18 Aralık 2012; 0:41:19 >

• Daha hızlı koşmak ve saldırmak için her karaktere Mobility ve Phantom Dancer alıyordum.
    Hey gidi günler hey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 18 Aralık 2012; 17:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy287

vayne'e recommended'taki itemleri dizerdim sırayla ilk olarak healt regen alırdım mesela

Aynen hp regen iyi öyle base atmadan can doluyor derdim :) Bir de itemları okumuştum, madred's bloodrazor kasarak başlıyordum hep dizmeye. W zaten canın %si vuruyor, bu de %'si oOoO mis diyordum. Madred almayan vayne görürsem içimden "aptal bunlar, vayne diğerleri gibi mi kasılır" diyordum. Damage'ın yok diyenlere olur mu ben komple % vuruyorum diyordum :)
  • ilk oyunlarda yanımdaki adam olunce revive ile kaldırmaya calismistim
  • Pot'a oyunun en gereksiz itemi derdim.
    Adamlar yeniden öldükleri yerden doğunca G.A'nın pasifi olduğunu bilmezdim. Exhaust sanardım. Ki Exhaust'u ilk 14-15 levelde kullanmıştım
  • Akaliye ie kasardim

• ilk alistar ile başlamıştım adam az canla bizden kaçar w atarak iyice kaçmasına yardım ediyodum adamlar bana teşekkür ediyodu bizim takım küfür kıyamet :D
  • Açıklamasını okumadıgım ghost skillini kullanınca görünmez oldugumu sanıp milletin arasına dalardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

ilk oyunlarda yanımdaki adam olunce revive ile kaldırmaya calismistim

Gizli Sro'cu. :D Res 50 k :D
  • Flash'ı bütün champion'lara alırdım ama kullanamazdım, mouse neredeyse oraya ışınlanıyor sanardım ama olduğum yere flash atmış olurdum sadece. İlk aldığım champ. Ahri'nin ultiyi kullanırkende aynı durum .
  • Oyuna ilk başladığımda bu ne abi, her oyunda 18lvl kasıcan sonra en baştan tekrar başlıcan ne saçma demiştim. O zamanlar metin2 falan oynadığım için saçma geliyordu. İlk lee ile başlamıştım 3vs3'lerde oynadığımı hatırlıyorum, item dizemiyordum ama iyi oynadığımı bilirim. Daha sonra arkadaşlarla 5vs5 girdim. Bana sen bot git kule altında takıl demişlerdi. Harita o kadar büyük gelmişti ki yok bi daha buraya girmem demiştim. Karşıma fiddle gelmişti, fear ve can çekme skilleri ile kombo yapıyordu bende devamlı ölüyordum Uzun bi süre fiddle'a küfür ettim bu nasıl champ falan diye. İlk satın aldığım şampiyon fiddle dı tabi. Arkadaşların dediği gibi en pahalı itemi en güçlü item sanırdım ve trinity alırdım. Bir de itemler çok karışık gelirdi bana. Sadece recommed olanları seçerdim abi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Foruma LeBlanc ad mi ap mi diye konu açmıştım

• Oyunda Aldğımız Skinlerde özellik olmayınca bu nasıl bişey derdim sürekli (Hala diyorum ) ve oyunda 30 lv olunca oyunun biticeğini sanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAidoneus -- 18 Aralık 2012; 5:09:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Açıklamasını okumadıgım ghost skillini kullanınca görünmez oldugumu sanıp milletin arasına dalardım

AYNI BEN
  • Ashe'yi seçerken smart choice dediğinde güzel bi hero aldığımı sanardım
  • kassadine ad kasıyorum direk,phantom alıyordum
  • csyi çok gereksiz bulurdum neden uğraşıyorlar derdim arkadaşlarla tartışmıştım ciddi ciddi flashı teleport sanardım zorda kalınca teleport basardım niye gitmiyo derdim hep önerilen build giderdim ve lane seçmezdim her karakterle her yere giderdim,oyunun en güçlü karakterini dr mundo sanardım,teemoda 3 tane bot alırdım,en pahalı diye trinity almaya uğraşırdım,görünmez olan herolar için ip biriktiriyodum,rune-masteries bişeye yaramıyo sanardım,ad veya ap farketmez sanıyodum,zhonyayı skill sanıyodum,support ve adc leri çok gereksiz bulurdum canı çok olanları seçseler ya diye düşünürdüm,bufflarıda çok gereksiz bulurdum tamamen zaman kaybı derdim,herkes mid gitse nolur ki diye düşüncem vardı,pota para vermezdim.
    bide neden yeni oyuncu değilde newbie player

• 12 level olduğumda flash açılmıştı hiçte açıklamasını okumamıştım resmine ve ismine bakıp aldım adamın canı çok az oluyordu baseden arkasına basıyorum gitmiyor bozuk lan bu spell dedim 5-6 kere bastım aynı oyunda...aynısını teleportla yaptım gene gitmedim doğal olarak sonra oyunda 1 arkadaş okusana açıklamalarını dedi okudum ordan öğrendim bide ip ile champ alıncağını bilmiyorum free iken ahri oynuyordum 1 gün bi girdim ahri yok herkese sormuştum niye ahrim yok onlarda açıklamıştılar :D
  • İlk tripple ımın ss ı durur bir köşede bakar bakar mutlu olurum
    Ayrıca dün girdigim "cesaret arenası"nda adam ashe aldı itemsız başladı oyuna ilk aldıgı banshee ikincisi phantom.dakika 20 ad si 70 mi neydi.hasar veren item almasını söyledim "sus, bu eşya lazım" dedi sustum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.