Şimdi Ara

Newbie iken yaşanılan komik olaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyunumda kaybedersem o anki heronun silineceğini düşünmüştüm. Ha birde ilk başlarda bir takıntım vardı sadece insan olan heroları oynuyordum :P bu 1-2 ay sürdü.
  • ww ye 2 phantom 2 infinity 2 bt alırdım baronu tek başıma keserdim
  • Oyun içinde kastığımız paraları harcamazsak o kadar ip geleceğini sanıp hiç item almazdım ki hero alabileyim.
  • İlk oyunum rammusdu, zırhım olsun güçlü oliyim sert olsun diye resmine kanıp dorans shield alıyordum, hemide 6 dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

İlk oyunum rammusdu, zırhım olsun güçlü oliyim sert olsun diye resmine kanıp dorans shield alıyordum, hemide 6 dene

• quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

İlk oyunum rammusdu, zırhım olsun güçlü oliyim sert olsun diye resmine kanıp dorans shield alıyordum, hemide 6 dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oynadığım zamanlarda karthus 6300dü ve o ultisiyle oyunun en güçlü karakteriydi gözümde. 100 oyun üst üste atmışlığım var ve malesef her oyunda en az 3 tane rabadon çıkardım 5 oyunda bir ap'm 1k oluyordu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Açıklamasını okumadıgım ghost skillini kullanınca görünmez oldugumu sanıp milletin arasına dalardım

aynen
    ayrıca ben ryzeyi ilk gördüğümde bu ne tipsiz kimse oynamaz bunu diyordum
  • Örneğin BF Sword alıyorum IE'nin fiyatı düşüyor ya, bende ulan bu o kadar ucuz BF'yi satayım IE alayım diyordum tabii alamayınca o surat ifadesi . . .
    Birde Fiddle oynarken Q hiç bişi yapmıyor diye hiç vermezdim
    He Bide Fiddle'ın ultisini atmak için miniona veya championa tıklamamız gerektiğini sanıyordum
    O zamanlar full Fiddle in the Middle oynardım ey gidi ey
    Edit:O zamanlar bot lanede ad carry support falan yok tabi Ne alırsam alayım aşşağı koridora giderdim üst taraf ters geliyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 18 Aralık 2012; 16:11:33 >

• Spells Ghost'u görünmezlik sanardım
  • Shen ilk ciktiginda of tipe bak ne kadar gucludur diye almistim Tankmis haberim yok. 3 Gun oyuna girmedim hayal kirikligindan

• Tutorialde Ashe'e Thornmail aldiriyor diye her macimda Thornmail aliyordum.

• Olafı ap sanıyordum. Hatta epey bir süre böyle sandım. Yıldırım çıkıyor falan ya ne bileyim.
    Şampiyon seçerken oyunun verdiği derecelere göre seçerdim. Bunun hem magic hem health hem damage hepsi ortada. Bence süperdir bu.(morde için konuşuyordum)
    Millet büyüklüğü göre şampiyon alıyormuş. Ben tipe bakıyordum. Hep Caitlyn falan oynardım. Ergenlik işte ne yaparsın
  • hecarimle direk kuleye koşup saldırmıştım sanırım ilk çıktığı zamanlardı o zaman başlamıştım

Bir kere de vayne yi early de çok iyi ezdik bu noob champ diye jungle da yakalıp dalmıştık hepimiz tek tek yarı can pentakill alıp maçı çevirmişti

Shenin ultisi yada teleport hangisi hatırlamıyorm kullanırken hareket ediyordum ulti yada tp bozuluyordu
  • Lee Sin free olmuştu ben de daha yeniyim oyunda.Botlarla denemeden hemen normal oyuna girmiştim.

Sonuç fiyasko tabi.Adama nasıl uçacağımı 3. oynayışımda çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Foruma LeBlanc ad mi ap mi diye konu açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_58578618/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58578618

• yerimi alayim ezrealle bi anim vardi

• Her heroya hızlı olsun diye 6 zeal kasardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Olafı ap sanıyordum. Hatta epey bir süre böyle sandım. Yıldırım çıkıyor falan ya ne bileyim.
    Şampiyon seçerken oyunun verdiği derecelere göre seçerdim. Bunun hem magic hem health hem damage hepsi ortada. Bence süperdir bu.(morde için konuşuyordum)
    Millet büyüklüğü göre şampiyon alıyormuş. Ben tipe bakıyordum. Hep Caitlyn falan oynardım. Ergenlik işte ne yaparsın

+1
    Olaf'ı ap zannetmiştim şimşek çakıyor diye (E skilli)
    Basmıştım 4-5 Rabadon, bakıyorum yine aynı koyuyor E skill'i. Sonra true damage olduğunu öğrendim

• 1 keresinde master yi yi ad kasmıstım pişmanım :/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.