Şimdi Ara

Newbie iken yaşanılan komik olaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk oynadığım hero shen ve karşıma jax la alistar gelmişti hiç vuramadan öldüğümü ve ulti atamadığımı hatırlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smite ile rakibi oldurmeye calismisligim vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Smite ile rakibi oldurmeye calismisligim vardir.

+1

• Ben basladigimda kimse birsey bilmiyordu her el muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 18 Aralık 2012; 8:58:53 >
  • AD Mordekaiser

• quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

AD Mordekaiser

yalnız gayet guzel oluyor

• Eskiden teleport kullanan oyuncuyla beraber giderdik(bug) adamlar bana dalmaktansa teleport atarlardı bende mal mal beklerim sonuç gg wp

çarp( sağolsun Türkiye serverinde yabancı ismini unuttum ) alıp minionlara atardım :(

League Of Legends te pek birşey yaşamadım yeni oyuncu olarak sağolsun warcraft dotasında az zaman geçirmedik profesyonal bi oyuncu değim ama usta bi oyuncu olduğuma inanıyorum ama profesyonel oyuncu imajı vermek istemem ama Dota ve League Of Legends oynadığım yılların toplamı 12 yıl ediyor.

Özet: az içimi döktüm

• Valla ben bilenlerin arasinda basladigim icin cok sikintim olmamisti da arkadasim mundo ciktiginda baslamisti skilleri klavyeden degil mause la basip sonra yon verip oynardik cok kasardi oyun bi de eski pc kotuydu combatta 10fps ile takiliodum

• oyuna baslamadan once bayagi arastirmistim gameplay videolari falan dota oyuncusu oldugum icin hic zorluk cekmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

oyuna baslamadan once bayagi arastirmistim gameplay videolari falan dota oyuncusu oldugum icin hic zorluk cekmedim

Hala oynuyormusun dota :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

oyuna baslamadan once bayagi arastirmistim gameplay videolari falan dota oyuncusu oldugum icin hic zorluk cekmedim

evet

• quote:

quote:

quote:

evet

Ah o Dota bırakılıcak birşeymi ki bırakalım demi hele ki WTF mod açıkken

• İlk 10 gün hiç bot almadım paramı damage veren itemlere harcamak daha mantıklı geliyordu :)

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImWhatIm -- 18 Aralık 2012; 9:25:59 >
  • Oyunun en ezik herosu teemo diyordum en küçük olduğu için falan volibear ile başlamıştım ilk oyunuma sonra en büyük herolari en güçlü olanlar zannediyordum tam bir saçmalık
  • quote:

Aynı ben. Pek fazla fail olduğumu hatırlamıyorum.

Sadece cho'gath a smite alıp lane gittiğimi hatırlıyorum pasifini son derece aktif kullanma düşüncem vardı aslında mantıklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet

Ah o Dota bırakılıcak birşeymi ki bırakalım demi hele ki WTF mod açıkken

aynen yıllarım gitti dota'ya

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Aynı ben. Pek fazla fail olduğumu hatırlamıyorum.

Sadece cho'gath a smite alıp lane gittiğimi hatırlıyorum pasifini son derece aktif kullanma düşüncem vardı aslında mantıklı

ben smite'yi 2-3 kere herolara atmaya çalışmıştım onun dışında hiç fail olmadım

• Cimrilik yapıp 30. seviye olana kadar sadece Yi ve Garen ile oynamışlığım var :D
  • Sürekli Doranın Kılıcını alırdım. Adamlar yanımda team fighttayken ben minyon keserdim.
  • En pahalı item en güçlüdür mantığıyla her heroya tf alırdım,
    bot almayı bilmezdim, tab'a basarak rakibin yada benim takımımdakilerin neler aldığını bilmezdim
    Takımımızda jax vardı, ms'si çok hızlıydı bende karar vermiştim ilk Jax alıcam diye süper hızlı her türlü kaçar kovalarım mantığıyla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.