Şimdi Ara

Newbie iken yaşanılan komik olaylar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeal ustune Phantom cıkmayı bilmıyordum 4-5 tane zeal alırdım 2 tane bot alırdım ustune cıkmazdım
  • Oracle alinca kendim gorunmez oldum saniyordum olunce de nasil gordu diyerek hileciyi basiyordum chatten
    ha birde garenin kilicina oyuncak gibi dedigimden hic kullanmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supporta clarity + heal alırdım dosta da etkisi var diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Açıklamasını okumadıgım ghost skillini kullanınca görünmez oldugumu sanıp milletin arasına dalardım

aynen
    ayrıca ben ryzeyi ilk gördüğümde bu ne tipsiz kimse oynamaz bunu diyordum

ryze gorunce rize diyerek dalga geciyordum o derece

• İlk oyunum caitlyn ile yaptm ve o oyun içler acısıydı hala gülerim çalılardan gelen kendı adamlarıma q-w-e hepsınoı atıyodm ve trynd oynarken flashı adamın arkasına atıyodm 1vs1 atarken adam donene kadar avantajıyım dıye dusunuyodm ;(;(

• İlk botlarla oynuyorum mide karşıma hep annie gelirdi derim of ne biçim giriyor sonra bende annie aldım (Daha pvp bilmyordum) bi gün dedim bune bi girdim ciddiyim harika oyunlar çıkardım annie ile tabi leveller 12-14 olunca ole olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Örneğin BF Sword alıyorum IE'nin fiyatı düşüyor ya, bende ulan bu o kadar ucuz BF'yi satayım IE alayım diyordum tabii alamayınca o surat ifadesi . . .
    Birde Fiddle oynarken Q hiç bişi yapmıyor diye hiç vermezdim
    He Bide Fiddle'ın ultisini atmak için miniona veya championa tıklamamız gerektiğini sanıyordum
    O zamanlar full Fiddle in the Middle oynardım ey gidi ey
    Edit:O zamanlar bot lanede ad carry support falan yok tabi Ne alırsam alayım aşşağı koridora giderdim üst taraf ters geliyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

İlk oyunum rammusdu, zırhım olsun güçlü oliyim sert olsun diye resmine kanıp dorans shield alıyordum, hemide 6 dene

hiç güleceğim yoktu

• Çoğu arkadaş metin2den geldiği için sıkıntı çekmiş. Bir ben Dotacıydım galiba.
  • ilk oyunum Morde ile tam bir fiyasko sezon feed kralı olmuşumdur herhalde :D
    bide sonra varus oynadım allahtan onda çok iyi oynadım :D:D:D
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaRCo26 -- 18 Aralık 2012; 19:05:42 >
  • Oyuna ilk başladığımda blitz ile oynayıp 3 ie 3 pd almıştım. Aklıma geldikçe gülüyorum.

• ashe oynarken bu elde ad kasıyım diyerek 4-5 tane long sword alırdım - başka oyunlarımdada bu el crit kasıyım daha iyi vururum diye crit veren eldiveni alırdım :(
    Tank oynarkende hangi kalkan güzel ise onu almaya çalışırdım.
  • First win of the day bonusu bana hep dominionda 1. olunca denk gelirdi . Bende dominionda 1. olunca 200 küsür ip geliyor zannedip dominionda 1 günde 20 oyun atmışlığım vardır

• ben oyuna başladığım zaman irelia yeni çıkmıştı ve o zamanlar xin zhao free idi youtube'a xin zhao gameplay diye yazdım, adamlar video da ne yapmışsa aynısı yapmıştım. ilk core itemim attack speed boot, phantom dancer, bloodthirster olmuştu.. ve her oyun 7-14 5-9 oynadığımı hatırlarım. hey gibi günler.
  • Kata oynarken (Eskiden hep kata oynardım.) minyonlara skill atmazdım nedenini bilmiyorum sadece atmıyordum ( Heralde manasının falan olduğunu düşünürdüm.). Ve katanın w skilli pasifdi önceden basınca hiç bişey olmuyo diye hiç vermezdim ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodOwaR*

First win of the day bonusu bana hep dominionda 1. olunca denk gelirdi . Bende dominionda 1. olunca 200 küsür ip geliyor zannedip dominionda 1 günde 20 oyun atmışlığım vardır

IP biriktirmek için en iyisi dominion değil mi zaten ? Ayrıca 30 olana kadar gelen trollerden bir nebze kurtuluyorsun.
  • Hep tek başıma geziyordum rambo misali 4 kişi arasına tek dalıyordum sonra beceremeyince "ne saçma oyun" deyip silmiştim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: GodOwaR*

First win of the day bonusu bana hep dominionda 1. olunca denk gelirdi . Bende dominionda 1. olunca 200 küsür ip geliyor zannedip dominionda 1 günde 20 oyun atmışlığım vardır

IP biriktirmek için en iyisi dominion değil mi zaten ? Ayrıca 30 olana kadar gelen trollerden bir nebze kurtuluyorsun.

Öyle valla first win alıp çıkayım diyorum TR de bekleme süresi 15 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Foruma LeBlanc ad mi ap mi diye konu açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_58578618/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58578618

• botları insanlardan daha iyi sanırdım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.