Şimdi Ara

Newbie iken yaşanılan komik olaylar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Foruma LeBlanc ad mi ap mi diye konu açmıştım

Oha lan
    yok support bence knk

• Rambo gibiydim.manamı hemen bitirir team fightta bir b.k yapamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

oyuna baslamadan once bayagi arastirmistim gameplay videolari falan dota oyuncusu oldugum icin hic zorluk cekmedim

Aynı ben. Pek fazla fail olduğumu hatırlamıyorum.

Sadece cho'gath a smite alıp lane gittiğimi hatırlıyorum pasifini son derece aktif kullanma düşüncem vardı aslında mantıklı

ben smite'yi 2-3 kere herolara atmaya çalışmıştım onun dışında hiç fail olmadım

Sen 5 mi 4mü ne ie alıp pro playerım başlığı açan arkadaş değilmisin ben seni çok önceden hatırlıyorum hatta senle paso dalga geçerlerdi birde ondan öncede 4 rabadon alıp tekrardan böyle bir başlık açmıştın.

Hiç fail olmadığın konusunda ciddimisin ?

• Noc ve WW tarzı herolar ile bota gidip adc kasardım
  • Full önerilenleri kasardım ve mobafire a gir dediklerindede moba fire ne derdim ne güzel günlerdi be
  • dota dan sonra alısmak zor olmamıstı fazla. İlk nasus ile oynamıstım ve asık olmustum karaktere hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

ben oyuna başladığım zaman irelia yeni çıkmıştı ve o zamanlar xin zhao free idi youtube'a xin zhao gameplay diye yazdım, adamlar video da ne yapmışsa aynısı yapmıştım. ilk core itemim attack speed boot, phantom dancer, bloodthirster olmuştu.. ve her oyun 7-14 5-9 oynadığımı hatırlarım. hey gibi günler.

3-4 ay boyunca xin ile ad carry oynamışlığım var o gameplay yüzünden :D
  • şampiyon satın alırken altında yazan hem ip hemde rp ikisinide vermemiz gerekiyor zannediyordum bu yüzden 3 hafta boyunca şampiyon alamamıştım alamıyorum zannedip baya bi ip birikmişti 10.000 falan sanırım
  • ben hep karşıda Fiddle varsa tamam yenildik derdim hep öldürüyodu beni birde ghostun acayip yararlı bişi olduğunu sanıp basmıstım niye görünmez olmuyo lan bu derdim ey gidi günler :)
  • Newbie donemimde ilk aldigim champ anniesen sonra rammus tu ilk hafta freljord skinini bile almistim oyunu bilmezken 6 thornu cikip w yuda basip girerdim 5 kisinin arasina masterlerin cr 17 vurdugunu hatirlar o hallerime gulerim ha bide hybird annielerim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Singed ile full mana item dizerdim poison full on şekilde gezerdim çok puan gelecek sanırdım
  • Herzaman Malphite oynardım onuda karizmatik kaya sağlamdır diye almıştım buildim her seferinde değişiyodu sadece bi trinity sabit , arkadaşımdada alistar vardı oda atak kasıyodu kavga ediyoduk kill çalıyosun diye

edit: skilleri 1 ay boyunca mause ile kullanmıştım , flasha ne dandik skill demiştim oyüzden + kamerayı locklu oynadığım için yukarıda oynarsam lanet ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadker -- 20 Aralık 2012; 0:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

oyuna baslamadan once bayagi arastirmistim gameplay videolari falan dota oyuncusu oldugum icin hic zorluk cekmedim

Aynı ben. Pek fazla fail olduğumu hatırlamıyorum.

Sadece cho'gath a smite alıp lane gittiğimi hatırlıyorum pasifini son derece aktif kullanma düşüncem vardı aslında mantıklı

ben smite'yi 2-3 kere herolara atmaya çalışmıştım onun dışında hiç fail olmadım

Sen 5 mi 4mü ne ie alıp pro playerım başlığı açan arkadaş değilmisin ben seni çok önceden hatırlıyorum hatta senle paso dalga geçerlerdi birde ondan öncede 4 rabadon alıp tekrardan böyle bir başlık açmıştın.

Hiç fail olmadığın konusunda ciddimisin ?

sen çok yalnış gelmişsin kardeş 1 tane bile konum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

En pahalı item en iyidir düşüncesi ile 6 tane Trinity alırdım

Oo Phreak abi hoş gelmişsin

Ben de Mordekaiser'a tanky AD çıkmıştım sırf görünüşünden ötürü. Adamda armorla mace var mage olduğunu arkadaş söylemişti de çok garipsemiştim

• Alistar almıştım arkadaşımda akali demişti benim w skillim görünmezlik çemberin içindeyken görünmez oluyorum. sona team fightlarda ben o çember içine girince görünmez oldugumu sanardım :(

Twitch de grounmezlige bastıgımda kendim gordugum için gorunmez degil sanardım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Foruma LeBlanc ad mi ap mi diye konu açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_58578618/mpage_1/f_/key_LeBlanc//tm.htm#58588658

Kayıp olan konunu arama yöntemi ile bulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

En pahalı item en iyidir düşüncesi ile 6 tane Trinity alırdım

Oo Phreak abi hoş gelmişsin

Ben de Mordekaiser'a tanky AD çıkmıştım sırf görünüşünden ötürü. Adamda armorla mace var mage olduğunu arkadaş söylemişti de çok garipsemiştim

Phreak benim amca oğlu

• ashe E damage vuruyor sanırdım
    singed Q açardım mana bitene kadar
    5 vs 5'in aşarı büyük olduğunu düşünürdüm
    cassi'nin yeni olduğu sıralar sanırsam pasifi cd azalıyo sanırdım
    riven'ı oyuna başladıktank itibaren yaklaşık 1,5-2 ay hep erkek sanıyordum
  • ben de dotadan geldiğim için pek zorluk çekmedim tek yaptığım smite alıp cd sıfırlanınca minionlara atmaktı smite yi adama atmayı denerdim masterieste sıkıntılıydım yani :)
  • Konuyu okurken çok eğlendim.Bende metin2 den gelmeyim.Ama hiç böyle zorluklar çekmedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.