Şimdi Ara

Newbie iken yaşanılan komik olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Newbie player iken yaşanılan komik olayların anlatılması gereken başlıktır. Ilk başladığımda lol'ün kendi karakter tanımlamalarına çok bağlı kalıyordum tank, mage v.b. Ne zaman takımım we need tank gibi söylemlerde bulunsa direk taric picklerdim nereye olursa olsun oraya giderdim. Tabiki de feed show yapardım. Manasız karakterleri çok güçlü zannediyordum. Özellile katarina. Hala aklıma geldiğinde gülerim. Hey gidi günler hey.
    Edit: çok komik tarzı şeyler yazan arkadaşlar çok komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla*-* -- 17 Aralık 2012; 23:12:44 >

• bende boyle bir konu acmayi dusunuyodum,hic unutmam hep voli alirdim bu gucludur ayi gibi diye ahride ciliz birsey bosver diyodum.Adamlar zhonya basinca heralde adamin ultisi bu derdim.Birde g.a alirdim hep niye arada tekrar doguyom niye hep olmaz derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morgana oynarken arkadaş gank atardı dalmazdım niye dalmıyon diye sorunca ben morgana yım olum support um oyunda bile support yazıyo derdim.
  • Foruma LeBlanc ad mi ap mi diye konu açmıştım
  • Ben ashe arkadaş renekton botlara karşı 24/3 oynamışım ve kastıgım itemleri görünce hala sırıtırım guinsoo magic resist bot radiun omen blood thirster nashor as boot
    -
    Arkadaş renekton nashor tooth as boot bt stinger malady rod of ages kastı ve o zamanlar skor iyi diye (bot game) faceye atmistik herkes de beginner olmalı ki çok beğendiler

• vayne'e recommended'taki itemleri dizerdim sırayla ilk olarak healt regen alırdım mesela
  • bir keresinde jungle yapan jax'a neden bizle gelmiyorsun diye kızıyordum.d
    Bütün ap champlere lich bane alırdım movement speed artsın diye:d
    Smite'ı champlere karşı atmaya çalıştığım anlar oldu.
    Chogatha leviathan çıkardım.
    Bir katarinayı ikinci kere ulti attığını görünce hileyle suçlamıştım:d
    Cassiopeianın pasifini skill kullandıkça cd azalıyor diye zannederdim.
    Eski oyunlarda gank atan mid lane idi şöyle durumlar çok normaldi (nordic east ingilizcesi): omg cassipoda(!) gank bot/ noob annie come top always mid report

Edit: 'çok güldürükçülüymüş' vs. yazan arkadaşlar çok kuulsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 17 Aralık 2012; 23:04:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En pahalı item en iyidir düşüncesi ile 6 tane Trinity alırdım

• teemoya 6 ie çıkmıştım
    sürekli level 2 de towerdive yapıp (adamın 50 canı falan kalırsa) ölünce skype da sövüyodum
    olaf 2 sn de bir balta atıyordu onu anlamamıştım ve ona sövdüm
    veigar la nocturne a ulti atınca nocturne w bastı ve hileci muamelesi gördü :D
  • her karaktere (ap dahil) trinity alıyordum. neden bilmem. 2 tane almıyordum ama, bir keresinde 2 bc(eski bc) almıştım hala capsi durur
  • aklıma pek birşey gelmedi ama bu resimleri ekleyeyim arayüzden anlaşılacağı üzere yıl 2011 1. sezona ait görüntülerdir

roa'lı ashe 4 phantom'lu ashe , 2 rabadon'lu nunu , archangel ve manamuneli ryze deli buildler dizmişim zamanında

eski oyunculardan kimse yok mu læ o kadarda xfire'da aradım bu resimleri konuya eklemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 17 Aralık 2012; 23:18:21 >

• Aynı şekil bende en pahalı item trinity alırdımAyrıca ilk oynadığım champ Ahriydi tabi item fln bilmiyordum bende ad item aldım haliyle sürekli ölüp suçu Ahriye attım ve en güçsüz champ diye damgalamıştım tabi sonra düzgün kullanan biri karşıma gelince...
    Birde Kayle'nin en güçlü champ olduğunu düşünürdüm
  • full pot almıştım metin2 oynadığım güne lanet olsun

• Peki başlıyorum arada editlerim (Hergüne birtane ^^)
    1)Birkeresinde biri Volibeara mid demişti (Evet aynen böyle oldu). Adam oyunu az çok bildiği için mid gitmek yerine adamın peşinden botlane'e gitti . Ondan sonraki ilk 10 maçımda bana kim mid dediyse adamın peşinden gitmiştim ...
  • atilla*-* diye nick almak
  • Sanırım herkes kötü oynadığı içindi, Gareni oyunun en ezik karakteri ilan etmiştim, Garen olan her oyun ard arda öldürürdüm onu rahatça, hiç ölmezdim de, ilk levellarda ki adamların noobluğu sanırım (benim de o zamanlar aralarında bulunduğum nooblar)...

İlk karakterim Nocturnedü tabii o zamanlar jungle kavramını da bilmiyoruz, diğer adamlarla gitmeyi de sevmiyodum, hep Nocturne ile mid giderdim...

Şimdi düşünüyorum da yeni başlayan birinin almaması gereken ne kadar karakter varsa ilk karakterlerimden :D Nocturne, Morde, Shaco (tamam shaco çok zor değil ama zamanının zor sayılan karakterlerindendi :P)

Solo Top oynayacağım o zamandan belliymiş, sevmiyorum lane arkadaşı falan ya, her türlü uyumsuzluk sorun olabilir, üstüne normal game ise ve supp olmadan oynanıyorsa yok minionlar bölünsün yok killer bölünsün...
  • mana hemen bitiyor diye her şampiyona mana / yenileme çıkardim :D
  • Arkadaşlarla girmiştim öğretmeye çalışıyolardı ashe oynuyordum "öldür la şunu" diye bağırdılar tsden bende E yi attım kafasına ölmedi haliyle tabi sonra sövmeye başladım.
  • nunu ile 2-3 kere championlara q basmaya çalışmışlığım vardı. Niye işlemiyor lan diyede sinirleniyordum oyunun belkide en kullanılmayan itemi olan (s2 de) cloak and dagger main itemimdi oynadığım ilk haftalarda. Hayır hiç bi karakterede tavsiye edilmiyor , nerden bulup alıyordum hatırlamıyorum Arkadaşımla level 14-15 civarlarında darius-twisted fate bot lane favori 2 limizdi. Ben stun atardım o çekerdi , minionları eşit bölüşürdük. O günlerde aldığım zevk şuan yerini hırs azim konsantrasyona bıraktı malesef
  • Para gidicek diye hiç item almıyordum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.