Şimdi Ara

Nex lcd lekesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım makinem iz yapmış çalışırken hiç sorun yok belli olmuyor bile sanki üzerinde koruma jelatini var kabarmış gibi ama her hangi bişi yok dedim bi 10 dk Güneş'te bekleteyim belki buhar falan yapmıştır hayır yok o da değil.
     Nex lcd lekesi yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Güncelllll

• LCD ekrana gelecek muhtemel fiziksel hasarlardan ve ışık parıltılarını önleme adına Sony o tür cihazlarda plastik bir koruyucu/katman kullanmış ki maalesef bu katman aynı zamanda belirli ortamlarda (sıcaklık olabilir, nem olabilir vs tam nedenini bilmiyorum, internetten baktım birçok kişi benzer sorunu yaşamış) LCD ekranın o şekilde görünmesine neden oluyormuş, hatta sıcak bir araçta biraz daha beklediğinde kameranın lcd ekranın daha kötü bir hal aldığı yazılmış ki sanırım 'nem' ve 'sıcaklık' neden oluyor olaya

Plastik koruyucu ile ekran arasında oluşan nem veya hava kabarcığı veya her ne ise sanırım bir basınç oluşturuyor ve plastiği yukarıya doğru itiyor bu basınç, neticede de böyle bir görüntü ortaya çıkıyor, tabi bu benim görüşüm öyle de olmayabilir

Bir diğer ifade ise garanti karşılamıyormuş bu hasarı, daha doğrusu ücretsiz bir şekilde sorunu gidermiyormuş eğer garanti dışıysa veya bittiyse

http://www.clunkycamera.com/sony-camera-lcd-screen-problem/

https://www.google.com.tr/search?q=sony+nex+lcd+problem&client=safari&hl=tr-tr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjznuXCj-nNAhUMDxoKHT-eCCoQ_AUICCgB&biw=320&bih=460#hl=tr-tr&tbm=isch&q=sony+nex+lcd+problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 10 Temmuz 2016; 17:38:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.