Bildirim
nex5r mi nex6 mi samsunb nx300 mü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle nex-6. Nex-5r vizörsüz ilerde can sıkabilir. Gelecek açısından Samsung'a hiç bulaşmayın. Bu yılın en iyi aynasızları bence fuji x-e1 ve nex-6. İkisinin birbirine göre artıları var.
Her iki makinayı kullanmış biri olarak ben şöyle değerlendireyim;
Fiyat/Performans Nex-6
Sensör kalitesi X-e1
Lens kaliteleri X-e1
Gövde özellikleri nex-6
Netleme hızı nex-6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 9 Eylül 2013; 16:31:52 > -
3 ü arasında tabiki Nex 6 -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahmurat
3 ü arasında tabiki Nex 6
-
Ben olsam nx300 veya fuji xe-1 alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: fss1403
Ben olsam nx300 veya fuji xe-1 alırdım.
Samsung'un daha bir fırın ekmek yemesi gerek bence. Fuji X System ise satmam bozulana kadar kullanırım derseniz olabilir. Lens çeşitliği de çok az. Nex 6 tercih ederdim. İlla APS-C olmak zorunda değilse Olympus OM-D E-M5 on numara alet. -
Manuel lens dusunuyorsaniz omd 5 i oneririm s3nsor shift cok basarili ben nex 6 kullaniyorum kit lensi kesinlikle kotu kit lens ile kullanacaksaniz fuji xe1 oneririm mulemmel bi kit lensi var isterseniz nex 6 mida satabilirim size 2 aylik yurtdisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler nex-6 satın aldım hoşuma gitti ya:)
bende alfa37 vardı onu da satıyorum
ben pratik bişe arıyordum dslr büyük geliyor nex-6 ya da alfanın zoom lensini adapter ile kullanmayı düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: fastson3
beyler nex-6 satın aldım hoşuma gitti ya:)
bende alfa37 vardı onu da satıyorum
ben pratik bişe arıyordum dslr büyük geliyor nex-6 ya da alfanın zoom lensini adapter ile kullanmayı düşünüyorum
hayırlı olsun güle güle kullanın, yanında hediye çantanızı da almışınızdır umarım çok hoş bir çantası var
alpha37 satışı için forum.alphaturk.com a ilan verebilirsiniz, almak isteyen bir kaç arkadaş vardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X