Şimdi Ara

nex5r mi nex6 mi samsunb nx300 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu 3 makina arasında kaldım ,wifi ile foto transfer yapmak istiyorum ve profesyonel olmasam da içlerinden hangisini tavsiye edersiniz nedense bir türlü samsunga ısınamıyorum kalitesine inanmıyorm sony daha pro geliyor deneyimleri olan,alan ,kullananan fikrilerini söylerse cok memnun kalırım

• Kesinlikle nex-6. Nex-5r vizörsüz ilerde can sıkabilir. Gelecek açısından Samsung'a hiç bulaşmayın. Bu yılın en iyi aynasızları bence fuji x-e1 ve nex-6. İkisinin birbirine göre artıları var.

Her iki makinayı kullanmış biri olarak ben şöyle değerlendireyim;

Fiyat/Performans Nex-6
    Sensör kalitesi X-e1
    Lens kaliteleri X-e1
    Gövde özellikleri nex-6
    Netleme hızı nex-6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 9 Eylül 2013; 16:31:52 >
  • 3 ü arasında tabiki Nex 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

3 ü arasında tabiki Nex 6

• Ben olsam nx300 veya fuji xe-1 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Ben olsam nx300 veya fuji xe-1 alırdım.

Samsung'un daha bir fırın ekmek yemesi gerek bence. Fuji X System ise satmam bozulana kadar kullanırım derseniz olabilir. Lens çeşitliği de çok az. Nex 6 tercih ederdim. İlla APS-C olmak zorunda değilse Olympus OM-D E-M5 on numara alet.
  • Manuel lens dusunuyorsaniz omd 5 i oneririm s3nsor shift cok basarili ben nex 6 kullaniyorum kit lensi kesinlikle kotu kit lens ile kullanacaksaniz fuji xe1 oneririm mulemmel bi kit lensi var isterseniz nex 6 mida satabilirim size 2 aylik yurtdisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler nex-6 satın aldım hoşuma gitti ya:)

bende alfa37 vardı onu da satıyorum
    ben pratik bişe arıyordum dslr büyük geliyor nex-6 ya da alfanın zoom lensini adapter ile kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastson3

beyler nex-6 satın aldım hoşuma gitti ya:)

bende alfa37 vardı onu da satıyorum
    ben pratik bişe arıyordum dslr büyük geliyor nex-6 ya da alfanın zoom lensini adapter ile kullanmayı düşünüyorum

hayırlı olsun güle güle kullanın, yanında hediye çantanızı da almışınızdır umarım çok hoş bir çantası var

alpha37 satışı için forum.alphaturk.com a ilan verebilirsiniz, almak isteyen bir kaç arkadaş vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.