Şimdi Ara

Nexstar mı Goldmaster mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih izmir

next 2000cıs modelini aldım lcd ye bağladım görüntü vasattı ama.yuv çıkışından altın uçlu kabloyla bağladığımda mükemmmel bir görüntü alde ettim.kalitesiz diyen arkadaşlar bu cihaza bence haksızlık ediyolar cihaz mükemmel herşeyiyle.kanal geçişleri hızlı şifreli kanallar anında açılıyor görüntü mükemmelherkese tavsiye ederim

merak etmeyinm biz içinde kullanılan vede dışında kullanılanın ne oldugunu biliyoruz,ve bana göre kalitesiz,siz başka cihaz görmediyseniz,dreambox,tripledragon vb gibi size o dünyanın en iyi cihazı gibi gelebilir ama en kötüsüdür o,paraya yazık etmisiniz,ama siz memnunsanız güle güle kullanın.
  • görüntü kalitesini belirlemek için birden çok cihazları kullanıp test etmeniz gerekmektedir.
    yoksa nerden bileceksiniz kalitelimi kalitesizmi.
    en üst seviye cihazlar dreambox ve triple daragon türü cihazlar..kathrein de güzell.
  • artık ben bu konuda yorum yazmıyorum yorumu kullanan arkadaşlara bırakıyorum bide onların ağzından duyalım
  • Nextlerin görüntü kalitesi kötü, goldmasterin iyiymiş diye bir laf atılmış gidiyor. YOK BÖYLE BİŞEY. Nextin görüntü kalitesi çok iyi mükemmmel ben herkeze tavsiye ederim. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ülke şartlarına uygun, yazılım, donanım ve servis kalitesine inandığınız markaları tercih edin en önemlisi.
  • Gerçekler inkar edilse de gerçektir.Bu değişmez.
  • bu cihazlardan herkesin bir beklentisi vardır. bu benim beklentilerimin üstünde daha önce atalanta diye bir cihaz kullanıyordum onun üstüne bu mükemmel geldi bana. herkesin düşüncesine saygı duymak lazım elbette drembox la kıyaslanmaz fiyat olarakda kıyaslayamazsınız ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih izmir

bu cihazlardan herkesin bir beklentisi vardır. bu benim beklentilerimin üstünde daha önce atalanta diye bir cihaz kullanıyordum onun üstüne bu mükemmel geldi bana. herkesin düşüncesine saygı duymak lazım elbette drembox la kıyaslanmaz fiyat olarakda kıyaslayamazsınız ama.

Orası öyle.Fakat piyasada 200-250 YTL ye DM S500 ler de var..
  • Sayın Next-Urla;

Ben de bir Next kullanıcısıyım, 2000 CIS super plus var.

Başka ürünleri de takip etmek, cihazımın değerini anlamak, eksiklerini öğrenmek (ve gerekirse bir sonraki tercihimi daha başarılı yapmak) için başka cihazları da takip etmek istiyorum...

Yalnız her konuda fanatik yaklaşımın nedeniyle bir türlü doğru değerleri alamıyorum yazılardan...

Bu şekilde yapman Next'e bir fayda getirmiyor, aksine zarar veriyor...

Yaptığın yorumlarda teknik bir yaklaşım yapmıyorsun... "çok iyidir" "tek geçerim" "kıyas bile yapılmaz" gibi ucu açık sözler (hatta sloganlar) kullanıyorsun...

Neye göre çok iyi, neden tek geçersin, kıyas yapılmaz özelliği nedir?

Bazı güzel karşılaştırmalar yapsan, test sonuçları göndersen veya teknik özelliklerini kıyaslasan çok faydalı olur...

Her cihazı alıp karşılaştırmamız mümkün değil, her cihazı yerinde incelemek mümkün değil... Bu nedenle bu tür forumları takip ediyoruz...

Senden ricam, daha yapıcı yorumlarla bizlere katkıda bulunman...

Saygılarımla...

• @nuhcan çok haklısın;
    mesela next'in kaon tabanlı cihazlarının görüntülerinin iyi olduğu söyleniyor.next'te kaon tabanlı cihazlar hangileridir.hala üretiliyormu?üretilmiyorsa neden üretilmiyor.bunları tartışalım bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: snek1

@nuhcan çok haklısın;
    mesela next'in kaon tabanlı cihazlarının görüntülerinin iyi olduğu söyleniyor.next'te kaon tabanlı cihazlar hangileridir.hala üretiliyormu?üretilmiyorsa neden üretilmiyor.bunları tartışalım bence...

Bunları ben de merak ediyorum...
  • ANLATILMAZ YAŞANIR ARKADAŞLAR BAZI ŞEYLER BEN BURADA TEKNİK TERİMLER YERİNE İNSANİ TERİMLERLE ANLATMAYA ÇALIŞTIM BENİM BURADA 200MİPS İŞLEMCİ 5518 ÇİPSET LG TUNNER GİBİ AÇIKLAMALAR İSTİYORSANIZ O ŞEKİLDEDE ANLATIRIM
    quote:

Orjinalden alıntı: nuhcan

Sayın Next-Urla;

Ben de bir Next kullanıcısıyım, 2000 CIS super plus var.

Başka ürünleri de takip etmek, cihazımın değerini anlamak, eksiklerini öğrenmek (ve gerekirse bir sonraki tercihimi daha başarılı yapmak) için başka cihazları da takip etmek istiyorum...

Yalnız her konuda fanatik yaklaşımın nedeniyle bir türlü doğru değerleri alamıyorum yazılardan...

Bu şekilde yapman Next'e bir fayda getirmiyor, aksine zarar veriyor...

Yaptığın yorumlarda teknik bir yaklaşım yapmıyorsun... "çok iyidir" "tek geçerim" "kıyas bile yapılmaz" gibi ucu açık sözler (hatta sloganlar) kullanıyorsun...

Neye göre çok iyi, neden tek geçersin, kıyas yapılmaz özelliği nedir?

Bazı güzel karşılaştırmalar yapsan, test sonuçları göndersen veya teknik özelliklerini kıyaslasan çok faydalı olur...

Her cihazı alıp karşılaştırmamız mümkün değil, her cihazı yerinde incelemek mümkün değil... Bu nedenle bu tür forumları takip ediyoruz...

Senden ricam, daha yapıcı yorumlarla bizlere katkıda bulunman...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 28 Mart 2008; 21:33:50 >

• hikaye olmuş 5518 işlemciyi kaon bile bundan 4 sene önce kullanıyordu. next yeni kullanıyor.
    hani nerde next in kalitesi..
  • Demek ki Goldmaster de Next de çok iyi cihazlar. Tartışmak güzel. Böylece her cihazın eksisini artısını görebiliyoruz. Next-urla ve ertuğrulgazi teşekkürler..
  • Merhabalar

arkadaşlar akşam gidiyorum almaya NEXT 2000 CX

ne diyorsunuz

lütfen bilgisi olan esirgemesin..... lütfen.
  • ben samimi tavsiyelerimi ortaya koyarım bundan sonra son karar alıcılarındır..
  • yusuf bey ben alın derim mükemmel bir cihaz tek söylenek şey bu. goldmaster satıcısı bile cihazına tam olarak güvenmmiyor.bunu bana itiraf etti tabii elinde next de vardı nexti daha çok övdü.
  • bugün gm 76500fta ve baff 0.1db 2li lnb l bir set aldım ve kurdum.yaklaşık 1 saat test ettim.açıkca söylemek gerekirse gm beni tam bir hayal kırıklığına uğrattı.kanal geçişleri tam bir felaket yaklaşık 2 saniye sürüyor.hemen apar topar söktüm aleti konya sokağa geri götürdüm.yerine seoul gt5000 almayı düşünüyordum ama malesef aldığım yerde sadece s2000 modeli varmış bende mecburen aldım eve geldim şimdi izliyorum.kanal geçişleri gm dan sonra süper 1 saniyenin altında görüntü ve seste bir fark göremedim üstelik kablo 25m kullandım.menüsü gm ye göre daha basit tasarlanmış ama kullanımı çok kolay.üstelik 20 ytl cebime kaldı yani üste 20 ytl geri aldım.tavsiyem kullanan arkadaşlardan yorum alıp öyle almanız.bazen ucuz etin yahniside güzel oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

bugün gm 76500fta ve baff 0.1db 2li lnb l bir set aldım ve kurdum.yaklaşık 1 saat test ettim.açıkca söylemek gerekirse gm beni tam bir hayal kırıklığına uğrattı.kanal geçişleri tam bir felaket yaklaşık 2 saniye sürüyor.hemen apar topar söktüm aleti konya sokağa geri götürdüm.yerine seoul gt5000 almayı düşünüyordum ama malesef aldığım yerde sadece s2000 modeli varmış bende mecburen aldım eve geldim şimdi izliyorum.kanal geçişleri gm dan sonra süper 1 saniyenin altında görüntü ve seste bir fark göremedim üstelik kablo 25m kullandım.menüsü gm ye göre daha basit tasarlanmış ama kullanımı çok kolay.üstelik 20 ytl cebime kaldı yani üste 20 ytl geri aldım.tavsiyem kullanan arkadaşlardan yorum alıp öyle almanız.bazen ucuz etin yahniside güzel oluyor.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın..

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

bugün gm 76500fta ve baff 0.1db 2li lnb l bir set aldım ve kurdum.yaklaşık 1 saat test ettim.açıkca söylemek gerekirse gm beni tam bir hayal kırıklığına uğrattı.kanal geçişleri tam bir felaket yaklaşık 2 saniye sürüyor.hemen apar topar söktüm aleti konya sokağa geri götürdüm.yerine seoul gt5000 almayı düşünüyordum ama malesef aldığım yerde sadece s2000 modeli varmış bende mecburen aldım eve geldim şimdi izliyorum.kanal geçişleri gm dan sonra süper 1 saniyenin altında görüntü ve seste bir fark göremedim üstelik kablo 25m kullandım.menüsü gm ye göre daha basit tasarlanmış ama kullanımı çok kolay.üstelik 20 ytl cebime kaldı yani üste 20 ytl geri aldım.tavsiyem kullanan arkadaşlardan yorum alıp öyle almanız.bazen ucuz etin yahniside güzel oluyor.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın..

teşekürler.yazın çanağı çift yaparım.sonra değme keyfime.3 gündür izliyorum cidden kaliteli bir cihaz.herkeze tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 1 Nisan 2008; 20:11:51 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.