Şimdi Ara

Nexstar mı Goldmaster mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uydudan güncelleme işin içine giriyorsa,illaki seoul (bestech),redline,inpax,başkası düşünme.
  • arkadaslar o next hatasina bende dustum ve 8000 aldim hemde ozaman iyi bir paraya aldim fakat simdi 100 ytl lik cihaza yazilim destegi veriyorlar 8000 lere yopk nedenide 8000 leri toplamaya calistilar 9000 le degistirme kampanyasi yaptılar sozde uste birde 175 usd istediler bunu biz magdur olmamamiz icin istemisler sozte cihaz + 175 usd ticari ahlaka bak bu next firmasi amac bence 8000 leri toplayip kasayi degistirip bir iki ufak ekleme 9000 diye piyasaya bir daha oldurseler next almam aklima gelmisken yazayim 8000 ve 9000 serisinde donma olmayan tek cihaz da benimki (x cam ) di birde iyi cihaz diye arkadaslarimada plus unu aldirdim onlarida kaziklattirdim uzgunum aaah ahhhh bir dahami asla

• quote:

Orjinalden alıntı: robooo

arkadaslar o next hatasina bende dustum ve 8000 aldim hemde ozaman iyi bir paraya aldim fakat simdi 100 ytl lik cihaza yazilim destegi veriyorlar 8000 lere yopk nedenide 8000 leri toplamaya calistilar 9000 le degistirme kampanyasi yaptılar sozde uste birde 175 usd istediler bunu biz magdur olmamamiz icin istemisler sozte cihaz + 175 usd ticari ahlaka bak bu next firmasi amac bence 8000 leri toplayip kasayi degistirip bir iki ufak ekleme 9000 diye piyasaya bir daha oldurseler next almam aklima gelmisken yazayim 8000 ve 9000 serisinde donma olmayan tek cihaz da benimki (x cam ) di birde iyi cihaz diye arkadaslarimada plus unu aldirdim onlarida kaziklattirdim uzgunum aaah ahhhh bir dahami asla

Ne diyelim..Geçmiş olsun..

• ikisi arasında next her türlü önde ama ben ikisinide almam.goldmaster'a zaten güvenim sıfır.her ay bir söylenti çıkarırr.yeni yazılım yükleyin polsatlar açıldı,tps'ler açıldı vs. diye ama daha hiçbirşey göremedik.

ayrıca alırken çanağa ve lnb'ye de dikkat etmek lazım.ben etmedim ordan biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

Ayrıca alırken çanağa ve lnb'ye de dikkat etmek lazım.ben etmedim ordan biliyorum.

Dikkat etmedim derken almamışın mı yoksa kalitesiz olayı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 7 Nisan 2008; 10:16:11 >

• hacı sen hangisini öneriyorsun

quote:

ikisi arasında next her türlü önde ama ben ikisinide almam.goldmaster'a zaten güvenim sıfır.her ay bir söylenti çıkarırr.yeni yazılım yükleyin polsatlar açıldı,tps'ler açıldı vs. diye ama daha hiçbirşey göremedik.

ayrıca alırken çanağa ve lnb'ye de dikkat etmek lazım.ben etmedim ordan biliyorum.
  • arkadaşlar usb girişli cihazlar sanırım next te var acaba hangi model sorun yaşatmıyor usb den harici harddisk kullanımında film izleme ve kayıt işlemlerinde..?
  • next 2000 usb
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Ayrıca alırken çanağa ve lnb'ye de dikkat etmek lazım.ben etmedim ordan biliyorum.

Dikkat etmedim derken almamışın mı yoksa kalitesiz olayı mı?

gittim en dandiğini aldım.

ishtare hocam dediğim gibi next ve gm arasında next.

• next almıştım görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmemişti.doğal bir görüntü veremiyordu...2 gün kullandım tüm ayarlarla oynadım bir türlü doğal görüntü alamadım.özellikle benim gibi gözü ve kulağı böyle şeylere hassas olanlar incelesinler arka plan görüntü yani ekrandaki bir isnsanın arkasındaki manzaraya falan bakın hiç de doğal olmadığını renklerin doğallıktan uzak olduğunu ve görüntü çözünürlüğünün iyi olmadığını göreceksiniz.Satıcıya götürüp yalvar yakat değiştirmesini rica ettim.değiştirmese idi çöpe atacaktım gerçekten.Ama sağolsunlar değiştirdiler.Ve goldmasterin en ideal modeli olan 9400 vci olanını aldım.En doğal görüntüyü goldmasrede yakaladım.Bence sorunsuz çalışan bir marka.Bi ara 10 yıl garanti bile veriyorlardı.Zamanında analog digital ikisi bir arada motorlu olan modeli de vardı .o da iyi idi 1998 te almıştık.Şimdiki cihazı 4 yıldır kullanıyorum.hiç servis yüzü görmedi.kumanda pilini değiştiriyorum gider olarak.

• bende next ye 2000 fta usb modelini aldım. 170 ytl. çok memnunum.görüntü kalitesi yazılım desteği kanal geçişleri süper.. bence en ideali bu.. çekinmeden alabilirsiniz... usb flash diski takıp kolayca kayıt yapabiliyorum. çok kaliteli kayıt yapıyor.
  • 2008 - 2011 neler değişti neler.
  • next 18000 goldmaster 72000 ve 85000 serilerini takibe almıştım, hedefim hdmi çıkışla sd yayınlarda hd kalitesine yakın bir netlik elde etmekti çünki daha evvelki receiver scart çıkışlıydı ve yanılmıyorsam 15000 serisi bir goldmasterdi..sd yayınlar oldukça kötüydü, tek avantajı sağlamlığıydı ve bozulana kadar 5 yıl kullandım.
    2012 haziran ayında goldmaster veya next marka hdmi çıkışlı bir receiver almaya gittiğim media marktta ki personel her iki markanın sd yayın kalitesinden daha net görüntü verebilecek Sunny At 14020 serisini tavsiye ediyorum deyince bu netliği gözümle görmek istiyorum dedim,oradaki 102 ekran bir lcd ye hdmi çıkışıyla bağlantıyı yaparak bana izletti görüntü gerçekten hd kalitesine yakın netlikteydi ve ntv spor, trt spor ve formula 1 şifrelerini sıkıntısız çözdüğünü belirtince next 18000 ve goldmaster 85600 serilerini de canlı görmek istediğimi belirttim bir çok tv kanalını açtırdım ve test ettim, gördüğüm Sunny at 14020 nin sd yayında tartışmasız daha net görüntü verdiğiydi..cihazı aldım son 6 aydır kullanıyorum ve gerçekten şifreli yayınlarda emu dur şudur uğraşmadan şifresiz cam gibi izliyorum, hd kalitesine yakın netlik keyif veriyor, 102 ekran Sony kdl 40 bx 420 lcd kullanıyorum..tv nin gürültü azaltma seviyesi orta konumda seçili.. Sunny receiver yayını 576 i çözünürlükte otomatik seçiyor bazı kanallar 1080 i çözünürlükte açılıyor ve hepsi çok net :) tavsiye edebileceğim nitelikli bir ürün..plastik malzeme kalitesi ve uzaktan kumandası goldmaster ve nextstardan bariz derecede zengin görünüyor.. fiyat ve fayda oranı kesinlikle tüketicinin yanında..

• arkadaşlar bnde full hd uydu alıcısı alacagım ve next minix ve gold master ranger plus arasında kaldım yardımcı olursanız sevinrm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.