hikaye olmuş 5518 işlemciyi kaon bile bundan 4 sene önce kullanıyordu. next yeni kullanıyor. hani nerde next in kalitesi..
süpersiniz arkadaşım, next denilen hurdaya para verenlere diyecek laf bulamıyorum,geriden teknoloji,halkda bilmeyince vede kurtlar şeysi diye bir dizi vardı ondada reklamı olunca,hani kalın sesli itici böggk bir adam sesi vardı ya NEXT NEXT STAR diye,millet dizininde havası ile heyt diye alıyorlardı
Next ullanan arkadaşlara bir sorum olacak.yuv çıkışıyla plazmada görüntü nasıl? Forumda bazı arkadaşlar next yuv çıkışlarının pek başarılı olmadığını skartın daha iyi sonuç verdiğini söylüyordu. Bildiğim kadarıyla yuv daha iyi görüntü vermelidir.Paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşım çok güzel yuv çıkışşıyla görüntü ben lcd de kullamnıyorum çok memnunum
Paylaşımınız için teşekkürler semih izmir.Ben plazmadaki digiturk görüntüründen birçok arkadaş gibi memnun değilim.Next 2000 super pluslarda kart okuyucu özellik olduğundan, acaba next ile digiturk görüntüsünü iyileştirebilirmiyim diye düşünüyordum da...
quote:
Orjinalden alıntı: ht22
Next ullanan arkadaşlara bir sorum olacak.yuv çıkışıyla plazmada görüntü nasıl? Forumda bazı arkadaşlar next yuv çıkışlarının pek başarılı olmadığını skartın daha iyi sonuç verdiğini söylüyordu. Bildiğim kadarıyla yuv daha iyi görüntü vermelidir.Paylaşırsanız sevinirim.
kullanılan tuner,chipset ve donanımsal malzemelerin kalitesi dikkate alınmadığından,mantık olarak ''yuv çıkış daha iyi görüntü vermelidir'' diye düşünürüz.malzeme iyi kalite olmayınca isterse HDMI çıkış olsun.umarım anlatabilmişimdir...
quote:
Orjinalden alıntı: snek1
quote:
Orjinalden alıntı: ht22
kullanılan tuner,chipset ve donanımsal malzemelerin kalitesi dikkate alınmadığından,mantık olarak ''yuv çıkış daha iyi görüntü vermelidir'' diye düşünürüz.malzeme iyi kalite olmayınca isterse HDMI çıkış olsun.umarım anlatabilmişimdir...
evet arkadaşım seni tebrik ederim. aylardan beri yazıyorum. cihaz alırken öncelikli tercihiniz 1-donanım kalitesi 2-görüntü kalitesi 3-yazılım destegi 3-stabil çalışması 4-arıza verme olasılıgı minumum düzeyde olması. ama malesef genel kanı yazılım destegi iyi olursa veya media da reklamlarda en çok hangi markayı görürse o cihazların kaliteli oldugu yanlış kanı var genel olarak insanlarda..
tamam da sonuç olarak zaten belli ne istediğimiz buna uygun en uygun fiyatlı cihaz hangisi
hala bu yapılan yorumlardan sonra alacagın cihazı belirliyemedinmi..
buradaki uydu satıcılarına gittim seoul var mı dedim onlarda o marka dandik satmıyoruz dediler yani kafamdaki modeli görüp alma imkanım ortadan kalktı ellerinde next vardı onları da denetmek istemedim bakalım yarın başka şehire geçiyorum orada bulabilirsem bir de orada deneyeceğim... ayrıca internette 125e satılan next i uydu satıcıları 170e satıyorlar
next cihazları internet satışı ile piyasa fiatları birbirine tutmuyor fakat Goldmaster cihazları aşağı yukarı fiatları aynı örnek gm9450 cı piyasada 175 civarı internette 180 civarı
quote:
Orjinalden alıntı: ... ayrıca internette 125e satılan next i uydu satıcıları 170e satıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: tavas
next cihazları internet satışı ile piyasa fiatları birbirine tutmuyor fakat Goldmaster cihazları aşağı yukarı fiatları aynı örnek gm9450 cı piyasada 175 civarı internette 180 civarı
quote:
Orjinalden alıntı: ... ayrıca internette 125e satılan next i uydu satıcıları 170e satıyorlar
goldmasterin en iyi performanslı cihazları topfield tabanlı olanlardır.
uygun fiyatlı bir topfield tabanlı goldmaster modelini satış linki ile birlikte verir misin @ertugrulgazi
google de araştır sana uygun bulursun...
ama hangisi topfield tabanlı
9450 CI ları internette rahat bulursun. 80400-9450-9400-9850
pm için saol
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulgazi
google de araştır sana uygun bulursun...
önemli degil yeterki bir an önce cihaz almandır..
goldmaster ve next aynı ayardaki cihazlardır, turner ı çipseti derseniz ikisinin de aynı ayardaki cihazını karşılaştıracaksınız. Bence en önemlisi yazılımdır, gerisi cidden hikaye. Bir de menüler ve kanal ayarlama şekilleri var hangisi kolayınıza gidiyorsa onu alın. Ama ya goldmaster ya da next alın ki bir kaç ay sonra yazılımsız kalmayın.
uydu satıcıları görüntü kalitesi için goldmaster yazılım için next diyorlar gerisini boşverin diyorlar ama herkes reklam amacında seoulü de unutmayalım