Şimdi Ara

Nexstar mı Goldmaster mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
18.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • goldmaster daki IBMchip SAMSUNG tuner acaba gerçekten görüntüyü etkiliyormu?nexstar daki, chip ve tuner ne acaba? hangisini almayı tavsiye edersiniz. görüntü kakitesinin iyi olmasını istiyorum lcd tvde kullanmak istiyorum next teki yuv çıkışı gerçekten görüntüyü etkilermi olumlu yönde? tavsiyelerinizi bekliyorum. goldmaster da usb girişli cihaz var mı? next 200cis modelinde yuv çıkışı var usb var güzel bir cihazmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim

• bu tartışma konusu bile olamaz bmw ile opeli kıyaslamak gibi birşey 100 kişiden 90 ı next der
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

bu tartışma konusu bile olamaz bmw ile opeli kıyaslamak gibi birşey 100 kişiden 90 ı next der
    goldmaster PVR 76100 FTA 137 ytl ye alırken next YE 2000 FTA 109 ytl idi benzer özellikdeydi iyi seçiminde hatamı yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

goldmaster PVR 76100 FTA 137 ytl ye alırken next YE 2000 FTA 109 ytl idi benzer özellikdeydi iyi seçiminde hatamı yaptık

Alıntıları Göster
    arkadaşlar donanım kalitesi 1. sırada ise goldmaster IBM işlemcili SAMSUNG tunerli
    yok yazılım önemli ise emu next ye serisi derim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    next 2000fta nın 109 ytl olması mümkündeğil 2000 özel bir cihazdır ve üzerine cihaz tanımam aynı sekmentte goldmaster hem yazılım hem donanım olarak bitmiştir arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

• quote:

next 2000fta nın 109 ytl olması mümkündeğil 2000 özel bir cihazdır ve üzerine cihaz tanımam aynı sekmentte goldmaster hem yazılım hem donanım olarak bitmiştir arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

Alıntıları Göster
    bu next ye 2000 fta nın işlemcisi ve tuneri neymiş açıklıyan yokmu. özeli neymiş bu cihazın.bulunmaz hint kumaşımı.

iyisi yazılım güncellemesidir. emu herzaman güncel tutuyorlar.
    next ye --- yani yüksel elektronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 20 Mart 2008; 0:54:40 >

• quote:

bu tartışma konusu bile olamaz bmw ile opeli kıyaslamak gibi birşey 100 kişiden 90 ı next der
    quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

ben goldmaster derim neden çünkü iyi fonksiyonlar onda kullanışlılık onda iyi çekim gücü onda görüntü kalitesi onda goldmasterdan vazgeçmem arkadaşım sende tercihini goldmaster dan yana kullan pişman olmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

ben goldmaster derim neden çünkü iyi fonksiyonlar onda kullanışlılık onda iyi çekim gücü onda görüntü kalitesi onda goldmasterdan vazgeçmem arkadaşım sende tercihini goldmaster dan yana kullan pişman olmayacaksın

Alıntıları Göster
    next 2000fta nın 109 ytl bimex de satılıyodu gidip alın

• quote:

next 2000fta nın 109 ytl bimex de satılıyodu gidip alın

Alıntıları Göster
    o paraya vermezler daha yüksek olmalı. bimekste degilde başka yerlerde peşin para ile 110-120 ytl ye alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

o paraya vermezler daha yüksek olmalı. bimekste degilde başka yerlerde peşin para ile 110-120 ytl ye alınabilir.

Alıntıları Göster
    Ben YUMATU IQ 300 diyorum elimde fazlalık bir tane daha var Scarttan rgb izliyorum lcd tv dede yuv çıkışına bağladık arkadaşın lcd de cidden cihaz kalite bir çok kanalın keyini otomatik buluyor.Tuner sharp sinyal seviyesi gayet tatminkar derecede.Kanal geçişleir rahat ve sorunsuz.Next in hemen hemen hiç bir özelliği yok adı dışında
    Yumatu yu herkese şiddetle öneririm.IQ 300 yeni seri gerçekten çok iyi kart paylaşımı denedim.Yunanistan nova paket ve mct ler açıldı.Yazılım desteği yağmur gibi anında yazılım çıkar.100 ytl ne idüğü belirsiz markalara vereceğinize 90 ytl ye yumatu var bende o marka soran arkadaşa şiddetle öneririm.Verdiği her ytl ye değer zaten otomatik açılan malum kanallar sayesinde cihaz iki ayda parasını çıkarıyor.Milletin tps leri izleyemediği zamanlarda yumatuda otomatik key bulma vardı vede hala da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratksk -- 20 Mart 2008; 1:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratksk

Ben YUMATU IQ 300 diyorum elimde fazlalık bir tane daha var Scarttan rgb izliyorum lcd tv dede yuv çıkışına bağladık arkadaşın lcd de cidden cihaz kalite bir çok kanalın keyini otomatik buluyor.Tuner sharp sinyal seviyesi gayet tatminkar derecede.Kanal geçişleir rahat ve sorunsuz.Next in hemen hemen hiç bir özelliği yok adı dışında
    Yumatu yu herkese şiddetle öneririm.IQ 300 yeni seri gerçekten çok iyi kart paylaşımı denedim.Yunanistan nova paket ve mct ler açıldı.Yazılım desteği yağmur gibi anında yazılım çıkar.100 ytl ne idüğü belirsiz markalara vereceğinize 90 ytl ye yumatu var bende o marka soran arkadaşa şiddetle öneririm.Verdiği her ytl ye değer zaten otomatik açılan malum kanallar sayesinde cihaz iki ayda parasını çıkarıyor.Milletin tps leri izleyemediği zamanlarda yumatuda otomatik key bulma vardı vede hala da var.

Alıntıları Göster
    next al bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: AŞKINN

next al bence.

Alıntıları Göster
    Next 2000 in özellikleri

• 1 Adet Kart okuyucu girişi
    • 1 Adet Modül Girişi
    • Kör Tarama Fonksiyonu
    • Conexant 2. nesil Chipset
    • USB Girişi ve Bu Girişten Yazılım-Data Güncelleme
    • MP3 Dosyalarını Cihaz Üzerinden Dinleyebilme
    • JPG, JPEG Resimleri Slayt Show Olarak TV’de Gösterebilme Özelliği
    • 10000 kanal kapasitesi
    • Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma
    • Kolay kullanım ve programlama
    • Türkçe ve 6 seçilebilir dil
    • EPG
    • TV`de olmasa da cihazdan teletext ve altyazı desteği
    • 8 kategorili özel favori listesi
    • Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği • Mükemmel kanal dizme özellikleri
    • Timer
    • Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı
    • Türkiye`ye özel yazılım desteği
    • Sinyalmetre
    • 3 seçilebilir bilgi barı
    • Merkezi sistemlere uyumlu
    • Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği
    • Onlarca mükemmel fonksiyon
    • 4 MB Flash/32 MB SDRAM
    • 5 Oyun
    • Takvim
    • Hesap makinesı
    • LCD ve Plazma TV ler için YUV çıkışı
    • Özel Tuner Hassasiyet Ayarı (LT)
    • Ekranı 13 Kareye Bölme Özelliği (Biri Canlı)
    • Ses, Resim Manuel Senkron İmkanı Hareketli OSD
    • Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği
    • Ülkemizde kullanılan tüm modüllere uyumlu
    • Memory Backup
    • Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzer

• quote:

Next 2000 in özellikleri

• 1 Adet Kart okuyucu girişi
    • 1 Adet Modül Girişi
    • Kör Tarama Fonksiyonu
    • Conexant 2. nesil Chipset
    • USB Girişi ve Bu Girişten Yazılım-Data Güncelleme
    • MP3 Dosyalarını Cihaz Üzerinden Dinleyebilme
    • JPG, JPEG Resimleri Slayt Show Olarak TV’de Gösterebilme Özelliği
    • 10000 kanal kapasitesi
    • Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma
    • Kolay kullanım ve programlama
    • Türkçe ve 6 seçilebilir dil
    • EPG
    • TV`de olmasa da cihazdan teletext ve altyazı desteği
    • 8 kategorili özel favori listesi
    • Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği • Mükemmel kanal dizme özellikleri
    • Timer
    • Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı
    • Türkiye`ye özel yazılım desteği
    • Sinyalmetre
    • 3 seçilebilir bilgi barı
    • Merkezi sistemlere uyumlu
    • Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği
    • Onlarca mükemmel fonksiyon
    • 4 MB Flash/32 MB SDRAM
    • 5 Oyun
    • Takvim
    • Hesap makinesı
    • LCD ve Plazma TV ler için YUV çıkışı
    • Özel Tuner Hassasiyet Ayarı (LT)
    • Ekranı 13 Kareye Bölme Özelliği (Biri Canlı)
    • Ses, Resim Manuel Senkron İmkanı Hareketli OSD
    • Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği
    • Ülkemizde kullanılan tüm modüllere uyumlu
    • Memory Backup
    • Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzer

Alıntıları Göster
    YUMATU IQ SERİSİ 100-200-300 lerin hepsi aynıdır. unutmayın bunu. kasa şekli farkıldır. diger donanım özellikleri birebir aynı. fiyat ise 65-70 ytl arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

YUMATU IQ SERİSİ 100-200-300 lerin hepsi aynıdır. unutmayın bunu. kasa şekli farkıldır. diger donanım özellikleri birebir aynı. fiyat ise 65-70 ytl arası.

Alıntıları Göster
    abi bulaşmayın şu cihazlara 1 sende çöp oluyor hepsi günü kurtarmaya bakıyor
  • quote:

abi bulaşmayın şu cihazlara 1 sende çöp oluyor hepsi günü kurtarmaya bakıyor

Alıntıları Göster
    next-urla arkadaşım günü kurtaran yok senin next cihazında 200 mips işlemci varmı ?Kullandığı ali 200 mips gücünde işlemci senin conexant işlemcinin gücünü yazsana bana şuraya incelemek istiyorum.Senin basit çöplük dediğin cihaz dremaboxa kafa tutuyor.Yazılım desteği desen yağmur gibi her an yeni yazılımı hazır millet skystar2
    lerle tps izlemeye çalışırken biz tps seyretmenin keyfini yaşıyorduk.Senin next hangi kanalları auto yapıyor söylermisin.beğenmediğin yumatu her konuda nexte kafa tutar.90 ytl ye satılıyor ıq 300 ler snein 180-200 ytl ye satılan bir 2000 li modelin tps hariç hangi kanalı açıyor.?usb yazılım güncelleme tamamen gereksiz birşey rs232 port fazlasıyla işi görüyor.Yani ub bellekten yazılım güncelleme tamamen lüks ve bana göre oldukçada gereksiz.bendeki 90 ytl lik makina senin 180 ytllik makinanı her özelliğiyle ezip geçer unutma şuraya ikinci nesil conexant bilgilerinin yazıver incelemek istiyorum cpu su neymiş görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratksk -- 20 Mart 2008; 18:35:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratksk

next-urla arkadaşım günü kurtaran yok senin next cihazında 200 mips işlemci varmı ?Kullandığı ali 200 mips gücünde işlemci senin conexant işlemcinin gücünü yazsana bana şuraya incelemek istiyorum.Senin basit çöplük dediğin cihaz dremaboxa kafa tutuyor.Yazılım desteği desen yağmur gibi her an yeni yazılımı hazır millet skystar2
    lerle tps izlemeye çalışırken biz tps seyretmenin keyfini yaşıyorduk.Senin next hangi kanalları auto yapıyor söylermisin.beğenmediğin yumatu her konuda nexte kafa tutar.90 ytl ye satılıyor ıq 300 ler snein 180-200 ytl ye satılan bir 2000 li modelin tps hariç hangi kanalı açıyor.?usb yazılım güncelleme tamamen gereksiz birşey rs232 port fazlasıyla işi görüyor.Yani ub bellekten yazılım güncelleme tamamen lüks ve bana göre oldukçada gereksiz.bendeki 90 ytl lik makina senin 180 ytllik makinanı her özelliğiyle ezip geçer unutma şuraya ikinci nesil conexant bilgilerinin yazıver incelemek istiyorum cpu su neymiş görelim.

Alıntıları Göster
    sana yumatunla mutluluklar ozaman 2000 tpsleri bile açmıyor yazılım desen yok usb den kayıt yapmıyor yazılım yüklenmiyor 4mb flash 32sdram yok napalım bizde yumatu alalım

• kyoto 7 senedir sorunsuz kullanıyyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alqolikkk

kyoto 7 senedir sorunsuz kullanıyyorum
    Görüntü kalitesinde goldmaster,yazılım desteğinde de next açık ara önde.Başka da çok fark yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

Görüntü kalitesinde goldmaster,yazılım desteğinde de next açık ara önde.Başka da çok fark yok...

Alıntıları Göster
    sadece topfield tabanlı cihazları güzel diğerleri beşpara etmez
  • quote:

sadece topfield tabanlı cihazları güzel diğerleri beşpara etmez

Alıntıları Göster
    zaten topfield tabanlı cihazları tavsiye ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 21 Mart 2008; 1:23:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.