Şimdi Ara

Next cihazında sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba next 2000 cl plus kullanıyorum.
    Cihazda arada bir kanallar sıfırlanıyor yani hiç kanal olmuyor ben kendim buluyorum bunun nedeni ne olabilir?
    Ayrıca key girdiğim yerde açılmıyor yani cl sistem diye birşey çıkıyordu bende biss'i seçip şifre giriyordum şimdi yok şifre giremiyorum ne yapmam lazım?
    Yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: rw21

Arkadaşlar merhaba next 2000 cl plus kullanıyorum.
    Cihazda arada bir kanallar sıfırlanıyor yani hiç kanal olmuyor ben kendim buluyorum bunun nedeni ne olabilir?
    Ayrıca key girdiğim yerde açılmıyor yani cl sistem diye birşey çıkıyordu bende biss'i seçip şifre giriyordum şimdi yok şifre giremiyorum ne yapmam lazım?
    Yardım ederseniz sevinirim.

Kanallar sıfırlanıyor derken sinyal mi gelmiyor yoksa kanal sıralamasında kanallar mı çıkmıyor?
  • Yani uyduyu açtığımda hiç birşey çıkmıyor sonra ben tursat 1c'yi falan buluyorum sonra kanalları buluyorum.
    İlk başta uydu yok falan diyor yani reset gibi birşey oluyor sanırım.
  • Cihazınızın menüsünden fabrika ayarlarına geri dön den ilk aldığınız andaki ayarlar geri yüklenir.Fakat şunu belirteyim ki kanal sıralamanızı tekrar yapmanız ve eksik kanalları tekrar girmeniz gerekecektir..
  • Teşekkürler peki key girdiğim yerde açılmıyor yani cl sistem diye birşey çıkıyordu bende biss'i seçip şifre giriyordum şimdi yok şifre giremiyorum ne yapmam lazım?
  • fabrika ayarlarına döndügügünde sorun çözülmüyorsa yeniden yazılım at belki düzelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rw21

Teşekkürler peki key girdiğim yerde açılmıyor yani cl sistem diye birşey çıkıyordu bende biss'i seçip şifre giriyordum şimdi yok şifre giremiyorum ne yapmam lazım?

Son yazılımı yükleyin düzelecektir..
  • next ne sorunlu bir cihazmış yahu
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rw21 -- 19 Nisan 2008; 14:52:41 >
  • ne alırsanız alın ama ilk önce tercihlerinizi belirleyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.