Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
42.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ye 18000 hdmi cx aldım, uyduyu ilk taktığımda uydudan güncelleme yaptı ve kanalları buldu, dışarıdan herhangi bir güncelleme yapmadım. bu cihazda ntvspor ve trtspor gibi kanalların biss keylerini kırmam için ne yapmam gerekiyor, yardımcı olacak arkadaş var mı ?
  • mesajım bulunsun
  • Next YE-17500 için bu verdiğin programları uygularsam sorun yaşar mıyım yaşarsam cihazımla uyumlu programları nereden bulabilirim?
  • arkadaşlar ben de en yakın zamanda bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum da amacım ntv spor star vb kanallardakı macları sorunsuz ızlemek ayrıca digiturk kartı elıme gectıgınde lıg tv yı de ızleyebılmek sızce asagıdakı cihaz işimi görür mü artı eksi yönlerini görüşlerinizi bildiriseniz sevinirim

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/uydu_receiver/819/110240348/nextstar_ye_18000_hdmi_cx_uydu_alici#TeknosaStoreInMap

• Galiba olacak bu biss işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün internetten nextstar 18000 hd cx modelini aldım.Bu ürün geldiğinde direk televizyona bağlamak yeterli mi ?http://www.nextdestek.com/Next-18000-HD-CX.html burdaki siteden neleri yüklemem lazım kanal listesi falan otomatik yüklenir mi yoksa ayrıca birşey mi yapmalıyım?teşekkür ederim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkkk07

bugün internetten nextstar 18000 hd cx modelini aldım.Bu ürün geldiğinde direk televizyona bağlamak yeterli mi ?http://www.nextdestek.com/Next-18000-HD-CX.html burdaki siteden neleri yüklemem lazım kanal listesi falan otomatik yüklenir mi yoksa ayrıca birşey mi yapmalıyım?teşekkür ederim şimdiden

hocam ilk sayfalarda yazılım yükleme, biss şifreleri vb. hakkında neler yapılabileceği epeyce anlatıldı. Onlara bir göz at istersen.

bir de netten yazılım yüklerken dikkat et cıs ve cx modellerini karıştırma!!!!!!!!!

• Bende NextStar YE-18000 HD/CX modelini almak üzereyim bakalım..
  • yA BİRİ BANA YARDIM ETSİN ÇANAK ANTEN ayarlamada sıkıntı yaşıyorum
  • AZ TV ve İDMAN TV şifreli oldu, şampiyonlar ligi için bu kanalları açmam gerek yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler
  • az tv ve idman tv şifreli oldu, bunları nasıl tekrar açabilirim, şimdiden teşekkürler.
  • Aynı soruyu buraya da yazayım belki bilen arkadaşlar çıkar.Konuyu kendim açmıştım ama farklı kanallara biss key girmeyi hiç denememiştim.

Arkadaşlar malum akşam maç var ve şu anda AZTV açık sorun yok.Biss keyini buldum ve menüden nerden girileceğini biliyorum hatta ntvsporun bisskeyini öyle girmiştim ama sorun şu.AZTV açıkken aynı menüye gelince sadece belli kanallar var orda mesela NTVSPOR NTV TV8 gibi.Yani AZTV yok.Ne yapmamız gerekiyor yeni deyip ekle mi diyeceğiz yoksa başka bir yolu mu var?
  • dün nextstatr ye 1800HD TKGS modelini aldım yaklaşık 12 saatten beri başında küfür ediyorum çünkü sinyal kalitesi yüzde 10 lar da. Denemem gereken 107 TP universal frekans aralığı ve disceq portlarıyla beraber en az 1 yıl boyunca kombinasyon yaparak doğru ayarları bulmam gerekiyor.

Böyle aptal bir sistemde kimse ne yapacağımı da yazmamış , bana nextstar genel müdürlük telefonunu verirseniz bizzat arayıp küfür edeceğim.
  • Merhaba Next hc12 cihazda youtube özelliğinde 720p video donarak ilerliyor. Bunun çözümünü bulan var mı
  • Arkadaşlar konuyu yukarı aldığım için özür diliyorum.

Evimizde HD olmayan bir Nextstar uydu alıcısı var ve kumandası bozuldu. Alacağım yeni herhangi bir Nextstar kumandası, eski kumandamın yaptığı her şeyi yapabilir mi?

• Iyi forumlar arkadaslar .
    Nextstar YE-5000 HD CX uydu kullancisiyim bugun kurulumu yaptin . ancak star tv hd yok birde 720p mp4 dodosyari oynatamiyor desteklenmeyen dosya diyor yardimci olabilecek varmi

• İnternete bağlanıyor ama girmiyor. Sürekli siyah ekranda dönüyor işaret.Yani ip mi çakışıyor başka bir şey mi bilemedim. Ülkeyi dili TR yapmasak değişir mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.