Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
3
Favori
42.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: erdmdmbek

cihazın görüntüsü süper.ama cccam yok.seyrettiğiniz hd kanallar neler?

HD değil bu cihaz SD

lcd ve led tv lerin yaygınlaştığı bi ortamda bu cihazı kim neden kullansın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

Orijinalden alıntı: rockerbilo

Arkadaşlar yeni versiyonu yükledim fakat eskiden kanal geçişlerinde donma olayları oluyordu. Ses kısarken ve açarken de takılıyordu. Şimdi sanki daha fazla arttı. Bir kaç yerde daha okudum bu ürün serisinde bir problem var galiba. Alacaklara duyurulur. Telefonla aradım nebutv yi eylül yazılımı var dedi. Onu yükle fakat nereden bulacağım bilmiyorum. İnsan biz gönderelim der, forumlardan tarabilirsin diyor. Gayet yardımcı oluyorlar.

bu arkadaşımızda böyle bir yorum yapınca bende şüphelendim acaba bu seride sıkıntımı var diye.. iade için talep formu yazdım ama yarın arayacağım bakalım.. arkadaşlar belki sizinki farklı model olabilir çünkü 3 yada 2 ayrı tip bu reciever..

NextStar Ye 18000 HDMI CX Uydu Alıcısı

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=309

NextStar 18000 HDMI CIS

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=287

NextStar 18000 HDMI CIS SILVER

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=277

BENİMKİ EN SONDAKİ OLAN.

Lethaus benimki de en altta olan. İade mi ettin yoksa sorunu mu giderdiler? Bir de arkadaşlar, uydudan kayıt pek yapmadığım için denememiştim. Örneğin, diziler aynı günde iken birini izleyip diğerini kayıt etmek üstteki (next ye 18000 hdmi cis silver) modelinde var mı? Varsa nasıl yapılabilir? Çünkü ben kayıt esnasında rakamlar ile kanal geçişi yapamıyorum. Anca kanal aşağı ve yukarı tuşuna basınca kendi kafasına göre bir kaç kanal geziyor farklı numaralarda farklı kanallar çıkıyor. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• arkadaşlar dün next bayiiisine girdim...18000 ler nasıl dedim...tvde internet takılı lig tv izliyordu.server dan.16 gb lık usb takılıydı...anlattı baayagı ..inceledim orada ve aldım.server almadım.gerek yok.....kutuyu actı ayarları yaptı..güncellemelerii de yaptı uydudan...son cıkan kanalları da tarattı..neyse aldım gece gs macını izledim...4gb lık usb belleğe kaydettim...cok keyifli yayını durdurup geriye almak cok zevkli...gece de barcelona macını izledim.sorunsuz çözdü biss leri....memnunun yani...kısacası next adı belli seervisi belli....hdmi kablo ile bagladım....cok da farketmedi.yayın hd olmayınca....140/6 tl ye aldım...herkese ii günler...
  • hayırlı osun.güzeldir recieverimiz.
  • herkese merhaba bu cihazdan aldım şu anlık acayip derecede memnunum. Next'in destek sitesindeki en son güncel yazılımı indirirsem şifreli kanallar; misal NTV spor açabilirmiyim anasayfadaki anlatım doğrultusunda? ekstra birşey yapmama gerek kalmaz değil mi ? bilgisayar & teknoloji & fw vs. bu gibi konularda cidden bilgiliyim ancak daha önce uydu kullanmadım hiç, fikirleri ve yardımları bekliyorum

ama şöyle birşey var benimkisi hdmi fta modeli, mantık olarak aynı yine de değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 14 Mart 2011; 23:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

herkese merhaba bu cihazdan aldım şu anlık acayip derecede memnunum. Next'in destek sitesindeki en son güncel yazılımı indirirsem şifreli kanallar; misal NTV spor açabilirmiyim anasayfadaki anlatım doğrultusunda? ekstra birşey yapmama gerek kalmaz değil mi ? bilgisayar & teknoloji & fw vs. bu gibi konularda cidden bilgiliyim ancak daha önce uydu kullanmadım hiç, fikirleri ve yardımları bekliyorum

ama şöyle birşey var benimkisi hdmi fta modeli, mantık olarak aynı yine de değil mi ?

EVET .HALLEDEBİLİRSİN.KOLAY GELSİN.
  • Kendi sitesinden en son sürüme USB'yi kullanarak güncelledim hiç bir sorun yok
  • quote:

Kendi sitesinden en son sürüme USB'yi kullanarak güncelledim hiç bir sorun yok

benim cihazda siziinkiyle aynı uydudan güncelleme yapabiliyorum...Taktıralı bi kaç gün oldu "uydudan güncelle" dediğim zaman yazılımızn güncel diye uyarı çıkıyor...siz göncellediğiniz sitenin tam adresini verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 25 Mart 2011; 22:12:22 >
  • http://www.nextdestek.com/anasayfa.html Sol sütundan modelini seçip en güncel yazılımı indir, kullanacağın USB belleğin FAT32 formatında olmasına dikkat et. NTFS ise bilgisayarıma girip usb'yi biçimlendirme seçeneklerinden halledebilirsin
  • quote:

http://www.nextdestek.com/anasayfa.html Sol sütundan modelini seçip en güncel yazılımı indir, kullanacağın USB belleğin FAT32 formatında olmasına dikkat et. NTFS ise bilgisayarıma girip usb'yi biçimlendirme seçeneklerinden halledebilirsin

teşekkürler dstm deneyeceğim..
  • Arkadaşlar ye-18000 hdmi cx cihazımda maç yayınlarındaki şifreyi kanaldan farklı bir kanala geçince cihaz çözmüyor. Menüye girip çıktığımda ise çözüyor. Bu arada tv sistemi menüsünde şifre ile ilgili kısım aktifken bu durum oluyor. Böyle ya da benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Neden kaynaklanabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raichar -- 6 Nisan 2011; 22:07:53 >
  • arkadaşlar bende 1800 cıs silver var 18000fta yazılımını yükledim şifre çözmek için ama yükedikten sonra açılmadı. şimdi ışığı falan yanmıyo cihazın, ne yapmam lazım. servise mi göndermem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad_sector

arkadaşlar bende 1800 cıs silver var 18000fta yazılımını yükledim şifre çözmek için ama yükedikten sonra açılmadı. şimdi ışığı falan yanmıyo cihazın, ne yapmam lazım. servise mi göndermem lazım?

Evet.
  • S.a.
    Ben de bolca ''desteklemeyen mod'' hatası veriyor alet.. samsung lcd den mi kaynaklanıyor yoksa nextten mi tam çözemedim..
    nebutv de 08.11.2010a ait bir yazılım vardı ama usb den yüklemek isteyince görmedi makina yazılımı..
    donma bi kaç kere olmuştu.. biraz sıkıntılı durum..
  • yukarda hd film izlediklerine dair yorumları var arkadaşların fakat ben birtürlü yüksek çözünürlüklü filmleri açamıyorum açmıyor

aynı formatın 640* çözünürlüklü olanını oynatıyor fakat 1280* gibi yüksek çözünürlüklü olan aynı türden oynatmaya çalışınca dosya formatı desteklenmiyor diyorki tamamen çözünürlükle alakalı olması lazım çünkü dosya türleri aynı

bi ayarı var desem başka bi ayar fln göremedim neden olabilir bu bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim iyice canımı sıktı bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 13 Nisan 2011; 2:18:59 >
  • guzel cihaza benziyor.. mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

yukarda hd film izlediklerine dair yorumları var arkadaşların fakat ben birtürlü yüksek çözünürlüklü filmleri açamıyorum açmıyor

aynı formatın 640* çözünürlüklü olanını oynatıyor fakat 1280* gibi yüksek çözünürlüklü olan aynı türden oynatmaya çalışınca dosya formatı desteklenmiyor diyorki tamamen çözünürlükle alakalı olması lazım çünkü dosya türleri aynı

bi ayarı var desem başka bi ayar fln göremedim neden olabilir bu bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim iyice canımı sıktı bu durum

deneyerek enson 1024*576 çözünürlükte oynattığını gördüm ki buda 576p görüntü verdiği için max bunu desteklediğini anlıyorum

peki siz nasıl daha yüksek çözünürlükteki videoları oynatıyorsunuz benim cihazdamı bi sorun var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 13 Nisan 2011; 3:39:29 >

• merhaba arkadaşlar

ben de 18000 hdmı cx modeli kullanıyorum.
    cihazdan gayet memnunum, kanal geçişi gayet iyi, scart tan tüplü tv ye bağlamama rağmen görüntü çok güzel, yakında da lcd almayı planlıyorum hdmı kablo iyi daha iyi bir görüntü alacağımı umuyorum.

Şimdi birkaç sorum var:

1. Arasıra cihazı açtığım zaman uydudan güncelleme var diyor ve ben de yüklüyorum.
    http://www.nextdestek.com sayfasından indirip usb üzerinden yükleyeceğim güncellemenin uydudan otomatik olarak yapılan güncellemeye göre artıları varmıdır? varsa nelerdir?

2. NTVspor vb şifreleri nasıl çözeceğimi konya sokakta (ankara) sordum fakat binada merkezi sistem olduğu için çözülemeyeceğini söylediler. Bu biss şifre çözme olayı farklı birşeymi yoksa merkezi sistem olduğu için çözemem mi?

3. Server kullanımında dreambox kadar kullanışlı mı? (iyi bir server aldığımızı varsayarsak)

herkese iyi seyirler :)

• adogan daha cihazı alalı çok olmadı benim ve starda ş.ligi maçlarını göstermiyordu başta bende nextdestek.com dan son güncellemeyi yükledim artık gösteriyor

ntvsporu da oynatıyordur muhtemelen sende yükle usb ile kolayca yapılıyor
  • iki ayri kasa var ayni modelde tek fark kasa farki mi yoksa uretim yeri vb farklar varmi hangisi daha iyi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.