Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
42.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server kurulduğunu biliyorum da, nasıl kurulur bilmiyorum. Aldığımda Nova kanalının 1 ay denemesi vardı fakat hiç kullanmadım.
  • Ustadlar selam,

Bende gecen ay aldim makinayi.. Konuyu acan arkadasimizin ellerine saglik.. Gecenlerde bu yazilimi kurmustum bende. Sorun yok sukur, Yurtdisinda yasiyorum, Digiturk kullaniyorum.
    PS ile kayit yaparsaniz daha az yer kapliyor ve mpeg olarak kaydediyor, ama TS olarak kaydederseniz cok yer kapliyor. En fazla 4 GB ve en fazla 2 saat kayit yapiyor, HDMI kablo ile goruntu aliyorum ve cok memnunum.
    Benim size bir sorum olacak, Digiturkte sifre isteyen bazi kanallari actirdim, kanalin uzerine geldigimde sifresini girmem icin sifre hanesi gelmesi lazim ama hic bir sey gelmiyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok tesekkur ederim..
    Saygilar..
  • MAALESEF BU KONUDA BİLGİM YOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

Ustadlar selam,

Bende gecen ay aldim makinayi.. Konuyu acan arkadasimizin ellerine saglik.. Gecenlerde bu yazilimi kurmustum bende. Sorun yok sukur, Yurtdisinda yasiyorum, Digiturk kullaniyorum.
    PS ile kayit yaparsaniz daha az yer kapliyor ve mpeg olarak kaydediyor, ama TS olarak kaydederseniz cok yer kapliyor. En fazla 4 GB ve en fazla 2 saat kayit yapiyor, HDMI kablo ile goruntu aliyorum ve cok memnunum.
    Benim size bir sorum olacak, Digiturkte sifre isteyen bazi kanallari actirdim, kanalin uzerine geldigimde sifresini girmem icin sifre hanesi gelmesi lazim ama hic bir sey gelmiyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok tesekkur ederim..
    Saygilar..

Valla benim de fikrim yok Ben çok uğraşmadım yazılımı yükledim sd kanalları izliyorum o kadar.Gerçi %90 film izlemek için kullanıyorum orası ayrı.2 ayrı hdd takılı tvyeBirinde dvixler diğerinde HD filmler var ve HD filmler su gibi valla capcanlı

• arkadaşlar bendede bu uydu alıcısından var fakat şöyle bir sorun yaşıyorum fullhd lcd tv ye hd kablo ile bağlantı yapınca ekranda titreme yapıyor hatta ciddi bir titreme oluyor servisi aradım uydu alıcınız hd deil sorun ondan kaynaklanıyor diyorlar bende scart ile bağlantı yapıyorum sizde sorun varmı acaba..???
  • Bende aldım ama bende de ekran izlerken gelip gidiyor ara sıra geri iade etmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_topcu54

arkadaşlar bendede bu uydu alıcısından var fakat şöyle bir sorun yaşıyorum fullhd lcd tv ye hd kablo ile bağlantı yapınca ekranda titreme yapıyor hatta ciddi bir titreme oluyor servisi aradım uydu alıcınız hd deil sorun ondan kaynaklanıyor diyorlar bende scart ile bağlantı yapıyorum sizde sorun varmı acaba..???

Demedinizmi servisdeki adama, o zaman ne *ok yemeye HDMI çıkış koyuyonuz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_topcu54

arkadaşlar bendede bu uydu alıcısından var fakat şöyle bir sorun yaşıyorum fullhd lcd tv ye hd kablo ile bağlantı yapınca ekranda titreme yapıyor hatta ciddi bir titreme oluyor servisi aradım uydu alıcınız hd deil sorun ondan kaynaklanıyor diyorlar bende scart ile bağlantı yapıyorum sizde sorun varmı acaba..???

Demedinizmi servisdeki adama, o zaman ne *ok yemeye HDMI çıkış koyuyonuz diye.

Ben HDMI çıkıştan SD yayın izliyorum öyle bir sorun yok.Verin garantiye uğraşmayın.
  • haklısınız arkadaşlar vereceğim geriye artık ne yaparlarsa yapsınlar :S
  • ilk defa duydum bu sorunu.bende hdmı cikisla izliyorum 40c654 lcd sıkıntı yok.acaba sorun uydudamı ? mevcut hdmı kablodamı tv demi canaktami ? detaylı incelemek lazım.
  • yaZılar için teşekkürler....hepsini okudum..arkadaşlar anladığım kadarıyla uydudan kendisi güncelleme yapmıyor hiremco x3 gibi...kendimiz usb den yapacaksak cokmu ugrasrız...hermactan önce bis mi gireceğiz...ntvspor maçları için alacagım...x3 ile ye 18000 arasında kaldım...bu gğncelleme olayı kafamı karıştırıyor...hızlıalda 130 lira next....
  • üşenmedim dışarı çıktım.ye 18000 i sordum uyducuya.cok hantal dedi..sna ye 22000 vereyim dedi..ya da redline mini hdmi lı olandan vereyim dedi..pvr si var..otoomatik uydu güncelllemesi yapıyor millllet memnun dedi...18000 için güncelleme hakkında net bilgi alabilsem.............gerçekten agırmı kanal geçişlleri.....şu an digiturk ün verdiği dandik dcr ler var....ondan yavas değildir herhalde.....
  • öncelikle 18000 yavaş degil.güncelleme ise usb sayesinde 1-1,5 dk da bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

öncelikle 18000 yavaş degil.güncelleme ise usb sayesinde 1-1,5 dk da bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

öncelikle 18000 yavaş degil.güncelleme ise usb sayesinde 1-1,5 dk da bitiyor.

oo reyiz hojgeldin :)
  • @666 kardeş bu sendeki uydu alıcıyla bu linkteki aynımıdır?
    http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-alicilari/nextstar-ye-18000-hdmi-cx-usb-pvr-ethernet-dijital-uydu-alicisi_05.015.4399.0034.htm
    quote:

Valla benim de fikrim yok Ben çok uğraşmadım yazılımı yükledim sd kanalları izliyorum o kadar.Gerçi %90 film izlemek için kullanıyorum orası ayrı.2 ayrı hdd takılı tvye Birinde dvixler diğerinde HD filmler var ve HD filmler su gibi valla capcanlı

Birde yanlış anlamadıysam sen bu alette divx ve hd filimler izliyorsun sanırım doğrumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kültigin

@666 kardeş bu sendeki uydu alıcıyla bu linkteki aynımıdır?
    http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-alicilari/nextstar-ye-18000-hdmi-cx-usb-pvr-ethernet-dijital-uydu-alicisi_05.015.4399.0034.htm
    quote:

Valla benim de fikrim yok Ben çok uğraşmadım yazılımı yükledim sd kanalları izliyorum o kadar.Gerçi %90 film izlemek için kullanıyorum orası ayrı.2 ayrı hdd takılı tvye Birinde dvixler diğerinde HD filmler var ve HD filmler su gibi valla capcanlı

Birde yanlış anlamadıysam sen bu alette divx ve hd filimler izliyorsun sanırım doğrumu?

Valla hocam divx,hd değil tüm uzantıları açıyor bende.mkv izliyorum özellikle hd olanları yani 720p.Ayrıca biss keyleri her defasında girmek diye bişey yok arkadaşlar.Ben bir kere girdim ntvspor mesela hiç gitmedi.Yapamayan arkadaşlar yazdıklarımı tekrar gözden geçirsinler.Bu arada bendeki ürünün linki.

http://www.uydustore.com/?urun-568-NextStar-YE-18000-HDMI----CX---SILVER-.html

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

• cihazın görüntüsü süper.ama cccam yok.seyrettiğiniz hd kanallar neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdmdmbek

cihazın görüntüsü süper.ama cccam yok.seyrettiğiniz hd kanallar neler?

HD değil bu cihaz SD
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.