Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
42.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihgh3

adogan daha cihazı alalı çok olmadı benim ve starda ş.ligi maçlarını göstermiyordu başta bende nextdestek.com dan son güncellemeyi yükledim artık gösteriyor

ntvsporu da oynatıyordur muhtemelen sende yükle usb ile kolayca yapılıyor

senin binada da merkezi uydu sistemi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromelf

iki ayri kasa var ayni modelde tek fark kasa farki mi yoksa uretim yeri vb farklar varmi hangisi daha iyi?

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

bildiğim üstteki kasayı satıyorlar şuan vatanda indirimli ben biraz daha pahalı almıştım ihtiyacınız varsa kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 15 Nisan 2011; 23:57:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adogan6

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

adogan daha cihazı alalı çok olmadı benim ve starda ş.ligi maçlarını göstermiyordu başta bende nextdestek.com dan son güncellemeyi yükledim artık gösteriyor

ntvsporu da oynatıyordur muhtemelen sende yükle usb ile kolayca yapılıyor

senin binada da merkezi uydu sistemi var mı?

yok komşunun çanağa çoklayıcı aldım ona bağladım merkezi sistem hakkında pek bilgim yok maalesef bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım

sen film oynatmayı denedinmi 720p yada 1080p filmleri oynatıyormu sende ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 16 Nisan 2011; 0:01:28 >
  • yok yaw oynatmıyor :(

mkv formatını tanımıyor
    ayrıca ac3 ses de tanımıyor sanırım çünkü bazı filmlerde görüntü geliyor ama ses olmuyor kontrol ettiğimde ac3 ses olan dvdriplerde oluyor
    yani sadece mp3 sesli dvdripleri oynatıyor

ha bu arada türkçe karakter desteği varmı ? ben bulamadım
  • altyazı karakterini denemedim mp4 filmleri oynatmıyor ve bendeki blurayrip filmler hep mp4 formatında zaten çözünürlükten kaybediyorlar işim yok onsaat çevirmekle uğraşamam

kısaca bana hiç kullanışlı gelmedi bu film oynatma olayı laptoptan izlemeye devam edeceğiz artık

fullhd filmleri izlemek için illa hd uydu alıcısımı almak lazım yani uyduda 576p görüntü vermesiyle oynattığı videonun çözünürlüğü arasında ne alaka var bunun bi çözümü yokmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raichar

Arkadaşlar ye-18000 hdmi cx cihazımda maç yayınlarındaki şifreyi kanaldan farklı bir kanala geçince cihaz çözmüyor. Menüye girip çıktığımda ise çözüyor. Bu arada tv sistemi menüsünde şifre ile ilgili kısım aktifken bu durum oluyor. Böyle ya da benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Neden kaynaklanabilir?

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşanlar var mı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ye-18000 hdmi cx cihazımda maç yayınlarındaki şifreyi kanaldan farklı bir kanala geçince cihaz çözmüyor. Menüye girip çıktığımda ise çözüyor. Bu arada tv sistemi menüsünde şifre ile ilgili kısım aktifken bu durum oluyor. Böyle ya da benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Neden kaynaklanabilir?

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşanlar var mı?

Evet ben de cx modelinde aynı sorunla karşılaştım.
    Ntvspor 'u açtığımda şifreli yazıyor menüye girip çıktığımda (başka hiçbir işleme gerek kalmadan) şifre açılıyor.

ama önemli bir sorun değil bence, sonuç olarak şifre çözülüyor :D

• bende geçen günlerde CX modelini aldım

güncellemede sıkıntı yaşıyorum
    uydu üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığımda bitmek üzereyken hata yazıp duruyor
    network üzerinden denediğimde sunucu bağlantı hatası alıyorum
    belleğe yazılımı atıp denediğimde ise yazılım uygun değil uyarısı alıyorum (devam etme şansım var ama yanlış yazılım atıp servislik olmasını istemiyorum)

CX modeline güncel yazılımı atmış olup sıkıntı yaşamayanlar buraya dosyayı koyabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

bende geçen günlerde CX modelini aldım

güncellemede sıkıntı yaşıyorum
    uydu üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığımda bitmek üzereyken hata yazıp duruyor
    network üzerinden denediğimde sunucu bağlantı hatası alıyorum
    belleğe yazılımı atıp denediğimde ise yazılım uygun değil uyarısı alıyorum (devam etme şansım var ama yanlış yazılım atıp servislik olmasını istemiyorum)

CX modeline güncel yazılımı atmış olup sıkıntı yaşamayanlar buraya dosyayı koyabilirmi

dostum ben de cx modeli kullanıyorum ama bu zamana kadar uydudan güncellemede hiç hata yaşamadım (belki bir sefer hata verdi gibi ama sonra tekrar denediğimde sorumsuz güncelledi)

bir sefer yanlışlıkla cx yerine cıs yazılımı yükledim ve servislik oldum (neyse ki fazla maliyetli olmadı :) )

Ama sonrahttp://www.nextdestek.com/Next-18000_HDMI_CX.html adresinden "Next 18000 HDMI CX Yazılımı 05.04.2011" isimli güncel yazılımı yükleyedim ve şimdi hiçbir sorunum yok ntvspor un biss şifrelerinide çözüyor (nasıl olacağı o adreste yazıyor harfiyen yap) (güncelleme esnasında "yazılım+kanal listesi" seçeneğini seç)

bir de kurmadan önce cihazın kılavuzunda usb güncelleme başlığını bi oku mevcut verileri usb ye atmak için yol gösteriyor yanlış bir şey olursa belki tekrar ordan yükleyebilirsin (ama ben denemedim)

kolay gelsin

• arkadaşım burda anlattığın hdmi cx modül receiver için de geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

arkadaşım burda anlattığın hdmi cx modül receiver için de geçerli mi?

Benim bir önceki mesajda belirttiğim "18000 hdmı cx modeli" için geçerli , "modül" olayını bilmiyorum.
  • BENDE BU CİHAZDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..MESAJIM BULUNSUN
  • 666 kardes linkteki verdiklerini indirdim usb ye attım yazılım güncelle dedim ama tekrar receiver acçılmıyor :S:Slütfen yardım et
  • Arkadaşlar merhaba..
    8 yıldır kullandığım NEXT 2000CI model cihazın geçenlerde bozulması üzerine bu cihazı aldım bugün. Umduğumdan çok küçük çıktığını söylemeliyim öncelikle.
    Eve geldim ve hemen cihazı kurdum. Otomatik güncellemesini yaptı ve ben de kendime göre ayarlarımı yaptım. Tv 42 inch Pfilips ve HDMI kablo ile bağladım cihazı. Buraya kadar bir sorun yok. Az önce bir de scart kablo görüntüsünü göreyim diye kabloyu taktım ama, ne yaptıysam görüntü alamadım. HDMI kablo ile sorun yok. Kabloyu başka cihazda denedim, en ufak sorun yok.(Scart kablo Hama marka ve şu altın uçlu diye satılanlardan)
    Bu neden olabilir, acaba scart çıkışı mı arızalı ve başına böyle birşey gelen var mı?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Arkadaşlar merhaba..
    8 yıldır kullandığım NEXT 2000CI model cihazın geçenlerde bozulması üzerine bu cihazı aldım bugün. Umduğumdan çok küçük çıktığını söylemeliyim öncelikle.
    Eve geldim ve hemen cihazı kurdum. Otomatik güncellemesini yaptı ve ben de kendime göre ayarlarımı yaptım. Tv 42 inch Pfilips ve HDMI kablo ile bağladım cihazı. Buraya kadar bir sorun yok. Az önce bir de scart kablo görüntüsünü göreyim diye kabloyu taktım ama, ne yaptıysam görüntü alamadım. HDMI kablo ile sorun yok. Kabloyu başka cihazda denedim, en ufak sorun yok.(Scart kablo Hama marka ve şu altın uçlu diye satılanlardan)
    Bu neden olabilir, acaba scart çıkışı mı arızalı ve başına böyle birşey gelen var mı?
    Teşekkürler..

Arkadaşım Philips LCD tvlerde anasayfadan cihaz ekle seçip scart girişiyle uydu alıcı eklersen sorunun çözülecektir sanırım. Çünkü sen cihazı bağladın ama tvde cihazın çıkışı hdmi olarak kayıtlı sorunun o yüzden. Bir dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengodent

quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Arkadaşlar merhaba..
    Teşekkürler..

Arkadaşım Philips LCD tvlerde anasayfadan cihaz ekle seçip scart girişiyle uydu alıcı eklersen sorunun çözülecektir sanırım. Çünkü sen cihazı bağladın ama tvde cihazın çıkışı hdmi olarak kayıtlı sorunun o yüzden. Bir dene istersen.

Cevap için teşekkür ederim ama keç sefer denediğimi saymadım. Cihazı eklemesem bile EXIT 1- 2 bunlardan birine gelince otomatikman görüntü geliyor zaten. Cihaz eklemek sadece sonraki kullanımlarda kolaylık olsun diye konulmuş bir özellik.
    Cihazı bugün geri verip, GoldMaster aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-pvr---85600-pvr---85600-usb---hdmi,-usb-kayit-edebilme,-zaman-kaydirma,-usb-kart-okuyucu/productdetails.aspx?I_ID=51412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 28 Nisan 2011; 15:59:58 >

• Next NextStar Genel Konusu buradan sorunuz Next ile ilgili sorularınızı.
  • arkadaşlar ye 18000 hdmi cx için biss key girişi nereden. star tv yi izleyemiyorum
  • ye-18000 hdmi cx cihazım var.
    arkadaşın ilk sayfadaki yazılımı kurdum şu an cihaz açılmıyor ne yapmam gerekli
  • bu aksamki sampiyonlar ligi macı biss keyi lazım next 5000 için..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.