Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
42.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

bizde lcd tv yok.
    bunu alsam kullanabilirmiyim

Niye kullanamayasın?

sade hdmı çıkışlı olabilir diye aklıma geldi.
    normal anten çıkışı varmı
  • quote:

quote:

quote:

bizde lcd tv yok.

Niye kullanamayasın?

Evet var.LCD ile alakası yok hangi TV yi takarsan tak aynı görüntüyü verir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bizde lcd tv yok.

Niye kullanamayasın?

Evet var.LCD ile alakası yok hangi TV yi takarsan tak aynı görüntüyü verir.

http://www.vatanbilgisayar.com/seoul-seoul-x2-hiremco-x2-smart-kart-okuyuculu-usb-pvr-uydu-alicisi%C2%A0/productdetails.aspx?I_ID=41479
    bunada baktım
    ikisinden birini alacağım.aralarında ne fark var.

• NEXT DAHA ESTETİK
  • Bu ürünü bonus a taksitle en uygun nereden alabilirim?

Bu arada CIS ile CX arasinda fark nedir? CX modeli hizlial da baya uygun duruyor ancak bu fark kafami karistirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odyseuss -- 29 Aralık 2010; 8:36:21 >
  • SANİRİM GORUNUMDEN BAŞKA FARK YOK.EGER İSTANBULDAYSAN KARAKOYDEN AL.
  • BENDE BU RECEIVERDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK BAZI ARKADAŞLARIMIZ CİHAZ ALI İŞLEMCİLİ BİR CİHAZ OLDUĞU İÇİN TAVSİYE ETMİYOR.. KULLANANLAR NE DİYOR BU DURUMA?
  • hiremco da ethernet yok galiba
    ama takar takmaz kendi kendini kuruyor felan demişler.
    yerinde bakıp birini alacağım artık
    bu arada vatanda yüzde 25 indirim var
    http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-18000-hdmi-nextstar-ye-18000-hdmi,-cx-usb,-pvr+ethernet/productdetails.aspx?I_ID=50113
  • SAYIN 666;BU CİHAZIN KAYIT ÖZELLİGİ HAKKINDA Bİ SORUM VAR.BELLİ BİRLİMİT VARMİ YOKSA YOKSA BELLEK DOLANA KADARMİ KAYDEDİYOR.500GB LIK HARİCİ HDD TAKSAM DOLANA KADAR KAYIT YAPABİLİRMİYİM ?
    TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

SAYIN 666;BU CİHAZIN KAYIT ÖZELLİGİ HAKKINDA Bİ SORUM VAR.BELLİ BİRLİMİT VARMİ YOKSA YOKSA BELLEK DOLANA KADARMİ KAYDEDİYOR.500GB LIK HARİCİ HDD TAKSAM DOLANA KADAR KAYIT YAPABİLİRMİYİM ?
    TEŞEKKÜRLER.

Valla onu hiç denemedim.Ama atıyorum 160gb harici taksan herhalde bi 10-20 saat kayıt yapar gibi geliyor bana çünki ben 4 gb flash taktığım zaman bile % olarak çok yavaş ilerliyordu.Arkadaşlar 8-5 mesaide olduğum için başlığa çok yazamıyorum herkesten özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu

Selam dostlar, ben bu cihazın bu kadar özelliğini kullanamam. Bana hediye geldi,, eskisini kullanmaya devam edeyim diyorum. İsteyen varsa görüşebiliriz.

Kolay gelsin..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-receiver-sifir-kutusunda-ye-18000-hdmi-cis-silver-garantili-37778907/detay

3 gün evvel Vatan da 114 TL ye satılan ürün için fiyatınız biraz yüksek kaçmış.... Gerçi sizin ki CIS Vatan da ki CX ancak arkadaşlar arasinda pek bir fark olmadigini soyluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odyseuss -- 31 Aralık 2010; 10:21:28 >

• Arkadaşlar elimde led tv var ve ligtv kartı da var bu ürün tam bana göre midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu

Selam dostlar, ben bu cihazın bu kadar özelliğini kullanamam. Bana hediye geldi,, eskisini kullanmaya devam edeyim diyorum. İsteyen varsa görüşebiliriz.

Kolay gelsin..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-receiver-sifir-kutusunda-ye-18000-hdmi-cis-silver-garantili-37778907/detay

ah be arkadaşım tam senin bu msjı çektiğin zamandan yarım saat önceydi dün siparişini verdim.. ama senin mesajını şimdi gördüm forumda.. kısmet işte.. bende 160 tl 9 taksit'e aldım.. inşallah sende iyi bi alıcı bulursun..

• sevgili @666 bende dün NEXT YE-18000 HDMI CIS SILVER uydu alıcısı siparişimi vermiş bulunuyorum henüz elime ulaşmadı ama bakalım..

ürün gelince sizden baya bir yardım isteyeceğim vaktiniz oldukça..

saygılar..
  • bende bugün cx olanı sipariş verdim vatandan
    indirimi kaçırdım ona yanıyorum.
    27 tl boşa verdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

SAYIN 666;BU CİHAZIN KAYIT ÖZELLİGİ HAKKINDA Bİ SORUM VAR.BELLİ BİRLİMİT VARMİ YOKSA YOKSA BELLEK DOLANA KADARMİ KAYDEDİYOR.500GB LIK HARİCİ HDD TAKSAM DOLANA KADAR KAYIT YAPABİLİRMİYİM ?
    TEŞEKKÜRLER.

Valla onu hiç denemedim.Ama atıyorum 160gb harici taksan herhalde bi 10-20 saat kayıt yapar gibi geliyor bana çünki ben 4 gb flash taktığım zaman bile % olarak çok yavaş ilerliyordu.Arkadaşlar 8-5 mesaide olduğum için başlığa çok yazamıyorum herkesten özür dilerim.

bende harici 1.8" 200gb hdd var.
    onu tanırmı.yoksa belli bir limite kadar olan belleklerimi okuyor.

• Bu ürün kendi güncellme yapabiliyormu ? Yani uyducuya gerek kalmadan kendi ayarlarını yapabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikler

Bu ürün kendi güncellme yapabiliyormu ? Yani uyducuya gerek kalmadan kendi ayarlarını yapabiliyormu?

evet uydudan rs-232 portundan ve usb portundan güncelleme yapıyor.. bizzat denemedim uydudan yapıp yapmadığını ancak.. güncellemeyi içeren dosyayı usb inize atıp cihaza takıp güncelleme yapabiliyorsunuz..
  • Let him who hath understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six.
    666 emeğine sağlık. Güzel çalışma yapmışsın. Ben bir güncelleme yapmıştım. Tarihi yanılmıyorsam, temmuz ağustos civarı olması lazım. Senin verdiğin bu aynı yazılım mı? Bin dosyasında sadece biss k e y ler mi var?
    Bir de bunun yasal güncellemelerini nereden takip edebiliriz? Ben nubutv den almıştım. Orada Nisan yazılımı vardı galiba. Bu güncellemelerle USB den divx dosyaları da okutulsa iyi olabilir.
    Son olarak arşivde 3 dosya var. allshares dosyası ne içermektedir. Açıklarsan içeriklerini sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerbilo -- 1 Ocak 2011; 19:58:00 >
  • biraz araştırdım. yorumlar fena değil. bu cihazı almaya karar verdim. mesajım bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.