Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
42.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni versiyonu yükledim fakat eskiden kanal geçişlerinde donma olayları oluyordu. Ses kısarken ve açarken de takılıyordu. Şimdi sanki daha fazla arttı. Bir kaç yerde daha okudum bu ürün serisinde bir problem var galiba. Alacaklara duyurulur. Telefonla aradım nebutv yi eylül yazılımı var dedi. Onu yükle fakat nereden bulacağım bilmiyorum. İnsan biz gönderelim der, forumlardan tarabilirsin diyor. Gayet yardımcı oluyorlar.
  • reklamı iyi yaptik demekki :) alanlara hayırlı ugurlu olsun.byout olarakda kibar bir alet ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

reklamı iyi yaptik demekki :) alanlara hayırlı ugurlu olsun.byout olarakda kibar bir alet ;)

vatan topkapı şubesinde yok
    netten sipariş verdim izmiden gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu

Selam dostlar, ben bu cihazın bu kadar özelliğini kullanamam. Bana hediye geldi,, eskisini kullanmaya devam edeyim diyorum. İsteyen varsa görüşebiliriz.

Kolay gelsin..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-receiver-sifir-kutusunda-ye-18000-hdmi-cis-silver-garantili-37778907/detay

ah be arkadaşım tam senin bu msjı çektiğin zamandan yarım saat önceydi dün siparişini verdim.. ama senin mesajını şimdi gördüm forumda.. kısmet işte.. bende 160 tl 9 taksit'e aldım.. inşallah sende iyi bi alıcı bulursun..

Hayırlısı olsun güle güle kullanın.

Satışa devam. Takas düşünmüyorum arkadaşlar. Çok mesaj geliyor takas için ama, takas yapmasam daha iyi.

• arkadaşlar cihazı bugün kurdum.. 666 arkadaşımızın yayınladığı fotoğraflardaki menü yoktu tabi sonra güncelleme dosyalarını usb ye atıp cihaza taktım ve usbden güncelleme yaptım.. server vb güncellemeleri yapmadım kullanmayacağım için yani işime yarayacağını düşünmüuyorum..

ama sanki büyük bi problem varmış gibi geldi bana.. cihaz belli süre aralıklarında donuyor ve öylece kalıyor.. ne kumanda işliyor ne kapatma düğmesi.. mecburen cihazın arka tarafındaki on/off açma kapama tuşunu kullanarak kapatıp açılabiliyo...

bu konuda bi çözümü yada önerisi olan varmıdır acaba?
  • 4 gün oldu vatan hala kargoya vermemiş aleti
  • quote:

arkadaşlar cihazı bugün kurdum.. 666 arkadaşımızın yayınladığı fotoğraflardaki menü yoktu tabi sonra güncelleme dosyalarını usb ye atıp cihaza taktım ve usbden güncelleme yaptım.. server vb güncellemeleri yapmadım kullanmayacağım için yani işime yarayacağını düşünmüuyorum..

ama sanki büyük bi problem varmış gibi geldi bana.. cihaz belli süre aralıklarında donuyor ve öylece kalıyor.. ne kumanda işliyor ne kapatma düğmesi.. mecburen cihazın arka tarafındaki on/off açma kapama tuşunu kullanarak kapatıp açılabiliyo...

Hocam bu sorun bende hiç olmadı.Bence değişim için geri verin.
  • servise gönder.bende sorun yaşamadim hic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerbilo

Arkadaşlar yeni versiyonu yükledim fakat eskiden kanal geçişlerinde donma olayları oluyordu. Ses kısarken ve açarken de takılıyordu. Şimdi sanki daha fazla arttı. Bir kaç yerde daha okudum bu ürün serisinde bir problem var galiba. Alacaklara duyurulur. Telefonla aradım nebutv yi eylül yazılımı var dedi. Onu yükle fakat nereden bulacağım bilmiyorum. İnsan biz gönderelim der, forumlardan tarabilirsin diyor. Gayet yardımcı oluyorlar.

bu arkadaşımızda böyle bir yorum yapınca bende şüphelendim acaba bu seride sıkıntımı var diye.. iade için talep formu yazdım ama yarın arayacağım bakalım.. arkadaşlar belki sizinki farklı model olabilir çünkü 3 yada 2 ayrı tip bu reciever..

NextStar Ye 18000 HDMI CX Uydu Alıcısı

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=309

NextStar 18000 HDMI CIS

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=287

NextStar 18000 HDMI CIS SILVER

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=277

BENİMKİ EN SONDAKİ OLAN.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yeni versiyonu yükledim fakat eskiden kanal geçişlerinde donma olayları oluyordu. Ses kısarken ve açarken de takılıyordu. Şimdi sanki daha fazla arttı. Bir kaç yerde daha okudum bu ürün serisinde bir problem var galiba. Alacaklara duyurulur. Telefonla aradım nebutv yi eylül yazılımı var dedi. Onu yükle fakat nereden bulacağım bilmiyorum. İnsan biz gönderelim der, forumlardan tarabilirsin diyor. Gayet yardımcı oluyorlar.

bu arkadaşımızda böyle bir yorum yapınca bende şüphelendim acaba bu seride sıkıntımı var diye.. iade için talep formu yazdım ama yarın arayacağım bakalım.. arkadaşlar belki sizinki farklı model olabilir çünkü 3 yada 2 ayrı tip bu reciever..

NextStar Ye 18000 HDMI CX Uydu Alıcısı

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=309

NextStar 18000 HDMI CIS

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=287

NextStar 18000 HDMI CIS SILVER

http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=277

BENİMKİ EN SONDAKİ OLAN.

burda cx modelinde mp3 çalmıyor yazıyor.
    burda var yazıyor:
    http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-18000-hdmi-nextstar-ye-18000-hdmi,-cx-usb,-pvr+ethernet/productdetails.aspx?I_ID=50113

bilgisi olan varmı?
    bide cıs de digital ses çıkışı var cx de öle bişey yok next in sitesinde.

• BENDE CIS KULLANİCİSİYİM.PROBLEM YOK.
  • Arkadaşlar 18000 artı çift çanak lnb kablo kurulum 250 lira nasıl fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_01985

Arkadaşlar 18000 artı çift çanak lnb kablo kurulum 250 lira nasıl fiyat?

Valla ben tek çanak ile 200 verdim.Fena değil fiyatın.Ama hd receiver da düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: taner_01985

Arkadaşlar 18000 artı çift çanak lnb kablo kurulum 250 lira nasıl fiyat?

Valla ben tek çanak ile 200 verdim.Fena değil fiyatın.Ama hd receiver da düşünülebilir.

Evet hocam haklısın ayrıca elimde led tv de var da hd ler bütçeme uygun değil hem kaç tane hd kanal var ki izlenebilecek
  • alet geldi ama hdmi kablo var içinde sadece
    bizde tüplü tv var bi kablo almam lazım.
    tüplü tv ile kullanan varmı nasıl bi kablo kullanıyorsunuz.
    scart mı yoksa rf içi olandanmı?
  • babamda 20 yıllık arcelik var tüplü scarti yok onlarda aldi rf kullaniyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

babamda 20 yıllık arcelik var tüplü scarti yok onlarda aldi rf kullaniyorlar .

kardeşim scart kablo almış takmış bugün.
    cam gibi sorunsuz şu anda.
    usb den mp3 mevzuunu denemedim.programda yüklemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 8 Ocak 2011; 22:28:36 >
  • quote:

arkadaşlar cihazı bugün kurdum.. 666 arkadaşımızın yayınladığı fotoğraflardaki menü yoktu tabi sonra güncelleme dosyalarını usb ye atıp cihaza taktım ve usbden güncelleme yaptım.. server vb güncellemeleri yapmadım kullanmayacağım için yani işime yarayacağını düşünmüuyorum..

Evet cihazın problemleri var. HDMI CIS Silver kendine reset atıyor. Belli olmuyor ne zaman yapacağı fakat açıldıktan sonra bir kere yapabiliyor. Servise göndersem mi karar veremedim?

• elektronik şans işi.bende sorun yok cok şükür.
  • quote:

quote:

Evet cihazın problemleri var. HDMI CIS Silver kendine reset atıyor. Belli olmuyor ne zaman yapacağı fakat açıldıktan sonra bir kere yapabiliyor. Servise göndersem mi karar veremedim?

Ben alalı bayağı oldu bir kere bile reset atmadı.Bence direk servise verin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.