Valla ben farkı tam anlamadım sadece biri 5000 diğeri 4000 kanal kapasite farkı gördüm diğer herşey hemen hemen aynı.Ayrıca 18000 daha ucuz sanırım fiyatları güncellemediler.
bende 3 ay once 130 tl ye aldim yüksel elektronikten.vatanda 140 küsürdü ozaman.17500 alcaktim kalmamisti bunu verdiler :)
güzel ürünler bursada nerde bulabilirim elektronik mağazalarında bulabilirmiyim??
Ethernet (LAN) girişi ne amaçla koyulmuş acaba?
ÖNCELİKLE SELAMLAR.. SEVGİLİ YARBAY.. SANIRIM BENDE BİR HAFTA İÇERİSİNDE SİZİN BU ALDIĞINIZI İKİLİYİ EVİME ALACAĞIM.. 40C650 VE NEXT YE-18000 ARAŞTIRMALARIM SONUCU ŞU AN EN MANTIKLI GELEN..
BİR SORUM OLACAK.. BU BISS DEDİĞİNİZ OLAY TAM OLARAK NEDİR NE İŞE YARAR ANLATABİLİRMİSİNİZ..
quote:
Orijinalden alıntı: 666
quote:
Orijinalden alıntı: komikler
next YE-17500le 18000 arasında fark varmı yardımcı olurmusunuz aşağıdaki link next YE-17500 llinkidir
Valla ben farkı tam anlamadım sadece biri 5000 diğeri 4000 kanal kapasite farkı gördüm diğer herşey hemen hemen aynı.Ayrıca 18000 daha ucuz sanırım fiyatları güncellemediler.
linkte verdiğin cihazla senin aldığın cihaz farklı mı?
TAM OLARAK AYNİ CİHAZDİR.BENDE KULLANİYORUM COK MEMNUNUM.
@dreamerr linkteki ile birebir aynı cihaz.Yazamıyorum biraz işlerim var ama kaldığım yerden devam edeceğim.Bu arada bi arkadaş biss key sormuş.Şöyle söyleyim.Futbol yayınında kanala gelen şifreyi kırıyor
quote:
@dreamerr linkteki ile birebir aynı cihaz.Yazamıyorum biraz işlerim var ama kaldığım yerden devam edeceğim.Bu arada bi arkadaş biss key sormuş.Şöyle söyleyim.Futbol yayınında kanala gelen şifreyi kırıyor
Peki şu biss key dediğiniz bütün kanalların şifrelerini kırıyor mu ??
HER KANALİN BİSS KEY İ FARKLİDİR.
quote:
quote:
Peki şu biss key dediğiniz bütün kanalların şifrelerini kırıyor mu ??
Hayır.
Şu ethernet(LAN) girişi neye yarıyor??
quote:
Şu ethernet(LAN) girişi neye yarıyor??
Güncellemeye yarıyor.Fakata daha başka ne işe yarıyor ben de bilmiyorum.
Bu ethernet girişi kart paylaşımı için kullanılıyor. Newcamd ve cccam gibi paylaşımları destekliyor. Network ayarları kısmında gerekli bilgileri girerek kart paylaşımı yapabilirsiniz. Dreambox cihazlardaki kart paylaşımı gibi.
Network ayaları menüsünden bir foto alabilir miyiz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
TAM OLARAK AYNİ CİHAZDİR.BENDE KULLANİYORUM COK MEMNUNUM.
dış görünüm olarak ta mı bire bir aynı. yani benim takıldığım linkteki verilenle 666 arkadaşın fotoğraftaki paylaştığı cihazın modelleri farklı gibime geldi. linkteki verilen cihazı farklı yerlerde baktığım zaman aşağıdaki cihazı görüyorum
@dreamerr evet senin dediğin gibi ben de farklı cihazlarla karşılaştım ama zaten ben yukarı foto koydum ordan teyit edebilirsiniz ayrıca bendeki CX değil CIS modeli
quote:
@dreamerr evet senin dediğin gibi ben de farklı cihazlarla karşılaştım ama zaten ben yukarı foto koydum ordan teyit edebilirsiniz ayrıca bendeki CX değil CIS modeli