Şimdi Ara

NEXT YE-19500 Superior Media Tank (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
37.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thebaboli

Arkadaşlar sizlere bazı sorularım olacak. 19500 HD CIS SUPERIOR kullanıyorum. V2,51 en kaliteli görüntü bunda dedikleri için bunu kullanıyorum.
    1. TRTHD de bazı yayınlarda ses hiç yok (süperlig özetlerinin konuşulup tartışıldığı programda örneğin) bazı yayınlarda ses yabancı dilde (bazı belgesellerde örneğin dün gece yayınlanan fırtına avcılarında) ama bir çok yayında ses var ve türkçe.
    2. NtvSpor da maç yayınlarında şifre giriyor. Bu saçma sorunu nasıl çözebilirim?
    3.Menü>Sistem ayarları>Sistem bölümüne girdiğimde olan UPnp ve N.D.S X- TMS seçenekleriyle ne ifade ediliyor? Açık yada kapalı olması neyi sağlıyor? Sizin tavsiyeniz nedir açık mı olmalı kapalı mı? Bende ikiside açık.
    4.Menü>Sistem ayarları>OSD bölümüne girdiğimde olan TV Sistemi ve HDMI Audio Mode seçenekleriyle ne ifade ediliyor? Seçenekler ne anlam ifade ediyor? Hangisi neden tercih etmeliyim. Önerileniz nelerdir? TV Sistemi olarak Otomatik seçili HDMI Audio Mode içinde DIGITAL seçili. Bunlar doğru mu? Sizler ne kullanıyorsunuz?
    5.Bu tarz dikkat etmem herhangi bir ayar var mıdır?
    İpucu ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Üstteki mesajda konu güncel yazıyor ama konuyu bilen kimse olmadığı için konu hiçde güncel olmuyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: ender

NEXT YE-19500 SUPERIOR bu cihazı onerırmısınız... dm500s kullanıcısıyım....

Dreambox kullanımına alışkınsanız, HD cihaz olarak 19500 sizi üzebilir.

Dreambox 800HD "SE" sürümü çıktı. Çinden yaklaşık 250 - 260 dolar arasında maliyetle
    getirtilebilmektedir. Ki, 19500 ile aynı fiyata gelmektedir. Tek risk, gümrüğe takılma riskidir.
    İlgili başlığı takip ederseniz, son sipariş verenlerin malı takılmadan gelmişti.

Dream'in bu sürümü hızlı ve oldukça gelişkindir.

Selam,cumartesi günü deneme mahiyetinde 19500 CIS cıhazını aldım.Anında beni deli etti..Kanallar arası geçiş çok uzun,tek transpoder araması yaptım 2 defa turksat uydusu uçtu.USB de dosya üzerine gelince OK tuşu görev yapmıyor. Vs,vs...Problemli cıhaz..Az sonra iade edeceğim.Bahsettiğin dreambox cıhazı hangi siteden alınabiliyor.e-bay a baktım 500 doların üzerinde..Birde türkçe yazılım var mı aceba..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_Baba_22

quote:

quote:

Dreambox 800HD "SE" sürümü çıktı. Çinden yaklaşık 250 - 260 dolar arasında maliyetle
    getirtilebilmektedir. Ki, 19500 ile aynı fiyata gelmektedir. Tek risk, gümrüğe takılma riskidir.
    İlgili başlığı takip ederseniz, son sipariş verenlerin malı takılmadan gelmişti.

Selam,cumartesi günü deneme mahiyetinde 19500 CIS cıhazını aldım.Anında beni deli etti..Kanallar arası geçiş çok uzun,tek transpoder araması yaptım 2 defa turksat uydusu uçtu.USB de dosya üzerine gelince OK tuşu görev yapmıyor. Vs,vs...Problemli cıhaz..Az sonra iade edeceğim.Bahsettiğin dreambox cıhazı hangi siteden alınabiliyor.e-bay a baktım 500 doların üzerinde..Birde türkçe yazılım var mı aceba..

Selamlar,

Forumda Çin'den getirtenler başlığını ziyaret ediniz. Kendiniz getirtirseniz, vergiler dahil 550 TL'ye mal edebilirsiniz.

Birde burada biri 525 TL'ye satıyor;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-dreambox-800hd-se-82-boot-sim-2-01-hdmi-kablo-72790437/detay

Yalnız verdiğim link'teki satıcıdan satın alın diye vermiyorum. Zira cihaz "se" özellikli olmasına rağmen, sim kart sürümünü 2.01 diye ilan etmiş. Oysaki "se" özellikli cihazda, sim kart sürümü 2.1 olması gerekirdi. Kısaca satıcı ile konuşup, ne olup, olmadığını iyice tetkik ediniz.

Dreambox'ların her modelinin Türkçe yazılımı var.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

Valla geçmiş olsun.Neyseki ben almaya gittiğim yerde lcd ye bağlı bir tane vardı ve baya deneme fırsatım olmuştu.dediğin sorunlar ve özellikle hd kanallardaki görüntü kalitesizliğini görünce almaktan vaz geçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

quote:

quote:

Valla geçmiş olsun.Neyseki ben almaya gittiğim yerde lcd ye bağlı bir tane vardı ve baya deneme fırsatım olmuştu.dediğin sorunlar ve özellikle hd kanallardaki görüntü kalitesizliğini görünce almaktan vaz geçmiştim.

Dikkatli gözlemci imişsiniz... Bir çok kullanıcı satıcıların süslü laflarına kanıp alıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

quote:

quote:

Dikkatli gözlemci imişsiniz... Bir çok kullanıcı satıcıların süslü laflarına kanıp alıyor.

"çinden 250 dolara getir, tek risk gümrüğe takılması" valla şaka gibisiniz, şu ithalat olayını oyuncak sanıyorsunuz ya.. zaten en büyük riski budur,, parayı gönderip satın alırsın en kolayı budur ama burada gümrükte takılır doğal olarak.. hele 250 dolar yazarsa faturada hem GM parası ödersin hem de vergisini.. 250 dolar (450TL) ye çakma bir dreambox alıcam, sonra acaba gümrüğe takılır mı diye düşünücem, ne kadar hızlı ki bu cihaz..? ben geçen sene 350 TL ye 19500 aldım ayrıca fiyatlar dediğiniz gibi değil,, çok ince hesap yapıp bir o kadar da risk alıyorsunuz fark etmeden.. kanal geçisinde 0,50 sn fazladan bekleseniz ölür müsünüz? ya da vaktinizi ne kadar efektif kullanıyorsunuz da bu kadar saniye hesabı yapıyorsunuz?

• sulzer arkadaşım siz de bana hd görüntü kalitesindeki kalitesizliği açıklar mısınız? gerçekten bilmek istiyorum, zira ben mi aptalım diye düşünüyorum şu an görüntüyü beğenerek.. hd' den ne bekliyordunuz da bulamadınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: escofly

sulzer arkadaşım siz de bana hd görüntü kalitesindeki kalitesizliği açıklar mısınız? gerçekten bilmek istiyorum, zira ben mi aptalım diye düşünüyorum şu an görüntüyü beğenerek.. hd' den ne bekliyordunuz da bulamadınız ?

Arkadaşım senin kalite anlayışınla benimki değişebilir.Bende geçen sene next 19500 alacaktım özellikle mkv filmleri izlemek için.sitelerde baya bir araştırma yaptım.Fakat 19500ün en büyük eksiğinin d-smart slotunun olmaması.Bende farklı bir cihaz almadım gittim next 2010 CIS aldım.Hem kart slotu hem d-smart slotu var ve gittim d-smart kart aldım hd kanalları olan.Sana samimi söylüyorum hd kanallar arasında muazzam fark var.Ayrıca senin cihazda d smart yokki sen hd kanalları benim izlediklerimle nasıl karşılaştırıyorsun.Benim kullandığım 19500 internet üzerinden yabancı hd kanalları çözüyordu.hem türkçe kanallar çok az hemde bunların şifreleri sık sık değiştiği için bir süre sonra sana gınağı geliyor.Gelelim mkv filmleri oynatmaya.19500 kesinlikle bir media player değil bir uydu cihazı.Ve benim takdığım harddisklerdeki bir çokfilmi ya oynatamadı ya seslerini çözemedi yada vs vs.Ayrıca lcd tv ye bağlamamıza rağmen oynattığı filmlerin görüntü kalitesi çok kötüydü.Özellikle kullandım cihazı almadan önce.Ben HD kanal izleyeceğim zaman açıyorum next'i hem bu kanalların dilleri değişebiliyor hemde altyazıları.Yok şifresi değişti yok bilmem ne oldu derdi yok.Kanal geçişlerindeki yavaşlığı sorun bile etmiyorum.He adam gibi mkv 5.1ch çıkışlı filmmi izlemek istiyorum.O zaman açıyorum media playerimi onda izliyorum.Ayrıca benim media playerimde internetten gayet hızlı hd kanalları izleyebiliyorum ama kesinlikle d smartın hd kalitesini tutamaz.Yani kısaca HD işini,MKV film işini ve uydu işini hepsini kendi ustası cihaza bırakacaksın.Biraz maliyetli ama napalım.Bu hayatta başka ne zevkimiz var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.