Şimdi Ara

NEXT YE-19500 Superior Media Tank (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
37.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MetronoM

Ewet bende cihaz süper diyerek aldım ancakk:

İnternete girebiliyor, tek USBportu var o da önde. klavye veya mouse birini takıyorsun aynı zamanda harici diski sanırım USb çoklayıcı ile çözeceğim olursa. ama internete söylediğim gibi sadece girebiliyorsun. hürriyete bakayım dedim heyecanla gazeteyi Tvde okumak cazip gelmişti. nerdeee 2 saatte bir sayfa geliyor. bu kadar yavaş olabilir mi? evde 10 Mb internet bağlantısı var ama surf hikaye gibi geldi. ya ben yapamadım veya işlemci kaplumbağa hızında.. denemeye devam edeceğim sıkılmazsam eğer.
    fimde takılma olmadı 8 Gb hareketli sahneleri sorunsuz gösterdi ancak çok deneyemedim.

birde aldığım yerdeki arkadaş dreambox 800 ile arasında HD de görüntü kalitesinde ciddi fark var dedi?! neden olabilir ve gerçekten bu fark var mı kullanan arkadaşlar yazabilir mi farkı, eğer varsa.

Bu arada WD live avr evde ağdan PC paylaşımı görebiliyordum bunda ağ paylaşımını göremedim desteklemiyor mu yoksa ben mi yapamadım, yapan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi?

dreambox800 ile arasında hd görüntü kalitesi farkı muhakkak vardır çünki iki cihazdada kullanılan işlemcilerin kalitesinden ve yetenekleri ile alakalı bir durumdur.

• yeni yazılım yükleyen arkadaşlara sorularım olacaktı;dts sesleri rahat alabiliyor musunuz ? film ileri geri sarması hızlı mı? flv dosyalarıda oynata biliyormu ? cevaplarsanız çok sevinirim..saygılar..
  • dts sesleri alabiliyorsun son yazılımla ileri geri sarması filmi izlerken 0 tuşuyla yapılıyor ve istediğin zamana direk atlıyorsun flv dosyalarını oynatabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selsar73

dts sesleri alabiliyorsun son yazılımla ileri geri sarması filmi izlerken 0 tuşuyla yapılıyor ve istediğin zamana direk atlıyorsun flv dosyalarını oynatabiliyor

cevap için teşekkürler arkadaşım.aslında benim için en önemli kriterler; mkv 'oynatımlarında başarılı olması ve dts sesleri alabilmem(ses sistemine bağlayacağım),ayrıca kanal gecişleri hızlı ve sd görüntülerde biraz daha performans bekliyorum.sizce bu kriterleri karşılar mı,? saygılar..
  • çift usb girişlisi çıkmış hem öden hem arka panelde

http://www.nextpazar.com/default.asp?git=9&urun=23
  • cihazda oscam çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

Ewet bende cihaz süper diyerek aldım ancakk:

İnternete girebiliyor, tek USBportu var o da önde. klavye veya mouse birini takıyorsun aynı zamanda harici diski sanırım USb çoklayıcı ile çözeceğim olursa. ama internete söylediğim gibi sadece girebiliyorsun. hürriyete bakayım dedim heyecanla gazeteyi Tvde okumak cazip gelmişti. nerdeee 2 saatte bir sayfa geliyor. bu kadar yavaş olabilir mi? evde 10 Mb internet bağlantısı var ama surf hikaye gibi geldi. ya ben yapamadım veya işlemci kaplumbağa hızında.. denemeye devam edeceğim sıkılmazsam eğer.
    fimde takılma olmadı 8 Gb hareketli sahneleri sorunsuz gösterdi ancak çok deneyemedim.

birde aldığım yerdeki arkadaş dreambox 800 ile arasında HD de görüntü kalitesinde ciddi fark var dedi?! neden olabilir ve gerçekten bu fark var mı kullanan arkadaşlar yazabilir mi farkı, eğer varsa.

Bu arada WD live avr evde ağdan PC paylaşımı görebiliyordum bunda ağ paylaşımını göremedim desteklemiyor mu yoksa ben mi yapamadım, yapan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi?

dreambox800 ile arasında hd görüntü kalitesi farkı muhakkak vardır çünki iki cihazdada kullanılan işlemcilerin kalitesinden ve yetenekleri ile alakalı bir durumdur.

Yani hangi cihazın hd görüntüsü daha iyi next in mi dreambox 800 ün mü?

• ARKADAŞLAR. BEN BU CİHAZDAN PEK ANLAMAM. BEN HEM HD YAYINLARI İZLEYEBİLECEĞİM HEMDE USB PORT DAN HER TİP FİLM İZLEYEBİLECEĞİM BİR CİHAZ ARIYORDUM. BU AKLIMA YATTI. BURDA YAZILANLARIDA OKUYUP GAZA GELDİM VE ALMAYA GİTTİM. YANIMDA DEĞİŞİK FORMATLARDA ÖZELLİKLE MKV VE DAT FORMATINDA FİLMLER VARDI. bENİM LCD BUNLARI AÇAMIYOR. NEYSE ŞANSINA TEZGAHDA ÇALIŞAN 19500 VARDI VE BAŞLADIM TESTLERE. ÖNCELİKLE BAĞLI OLDUĞU LCD DEN MİDİR NEDİR GÖRÜNTÜ REZALET. UCUZA SATILAN UYDU CİHAZLARIYLA AYNI KALİTEDE. İNTERNETE GİRDİK. YOUTUBDAN KLİP İZLİYOSUN AMA ÇÖZÜNÜRLÜK BERBAT VE İZLENMİYOR. TAMAM EVİNDE KABLOLU İNTERNETİ OLANLAR İÇİN İYİ AMA OLMAYAN BOŞUNA BUNU ALMASIN. İÇİNDE DAHİLİ BULUNAN SERVER SAYESİNDE BİRÇOK YABANCI UYDUNUN HD KANALLARI AÇIYOR.TABİ NE KADAR HD OLDUKLARIDA ŞÜPHELİ.MESELA D-SMARTIN DISCOVERY CHANNEL INDAKİ KALİTEYİ GÖREMEDİM. GELELİM USB PORTA. BENİM HDD Yİ TAKTIM. TAMAM NORMAL AVİ FALAN ÇALIYOR, DAT LARIDA ÇALDI AMA GÖRÜNTÜ OKADAR İYİ GELMEDİ.SIRA MKV FORMATA GELİNCE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM. ÇÜNKÜ HALA AÇAMADIĞI MKV FİLMLER OLDU. SORUN GÖSTERDİ FALAN FİLAN. YANİ ÖYLE HER FORMATI AÇIYOR DİYE BİRŞEY YOK BU BENİM CANIMI SIKTI. aYRICA DOLBY DİGİTAL DEĞİL OPTİK ÇIKIŞ YOK. ÖZELLİKLE CİHAZIN VE KUMANDASININ PLASTİK KALİTESİ TAM BİR DANDİK ÇİN İŞİ. KUMANDA HEMEN SOYULMAYA BAŞLAMIŞ. ÖNEMLİ DEĞİL DEMEYİN PARA VERİYOSUNUZ YAZIK. EN BÜYÜK EKSİK D-SMART SLOTU YOK VE İNTERNET VEYA NORMAL KANALLARA MUHTAÇSINIZ. YOK SD KANAL HD YE YÜKSELİYOR ( UPSCALE ) DEDİĞİNE BAKMAYIN BENCE BİR İŞE YARAMIYOR. ARTIK KULLANICIYA KALMIŞ. İNTERNET HIZI FENA DEĞİL. BEN YE-2010 CIS ALMAYA KARAR VERDİM. HEM DVB-S2 DESTEKLİYOR HEM DOLBY DİGİTAL HEMDE D-SMART SLOTU VAR. BENİM GÖRDÜKLERİM BUNLARDI.

• Bugün biz de bu cihazdan adldık, 42" led TV de görüntü kalitesi gerçekten çok çok güzel, yalnız bizim esas öncelikli amacımız, star, ntv, cnntürk de yayınlanan avrupa maçlarını rahatça izleyebilmek, malum biliyorsunuz bu maçlarda uydu yayınlarında şifre giriyor. Bu cihazın uydudan güncelleme özelliği var mıydı acaba? Ya da bu maçlar için nasıl bir şey yapabiliriz?
  • güncel softcam atın hepsini açar ilgili sayfası
    http://www.nextdestek.com/next-emu-key-dosyalari.html

ayrıca arkadaşlar free server özelliği tüm tüm hotbird i açıyor. Bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtk8600

güncel softcam atın hepsini açar ilgili sayfası
    http://www.nextdestek.com/next-emu-key-dosyalari.html

ayrıca arkadaşlar free server özelliği tüm tüm hotbird i açıyor. Bedava

.key dosyasını indirdim, flash bellek ile cihaza bağladım, cihaz key dosyasını görüyor, ama dosyanın üzerine gelip OK tuşuna bastığımda hiç bir işlem yapmıyor cihaz. Peki cihaza internet bağlarsam sürekli olarak otomatik key güncelleme durumu olabilir mi??

• Nerden uygun alırız beyler bu cihazı
  • http://www.nebutv.com.tr/

buraya bir bak istersen
  • Yaklaşık 4 ay önce Next 19500 uydu alıcısı aldım. Yaklaşık 600 lira para verdim. Alınan yerin hiç bir önemi yok. Çin malı, adi, extra bir özelliği olmayan, çok kötü bir cihaz. Hayatımda aldığım hiç donanımdan bu kadar pişmanlık duymadım. Ayrıca cccam serverların bir çoğu HD yayınları düzgün şekilde açamıyor. Arkadaşlara bu cihazdan uzak durmalarını öneriyorum.
  • Cihazların çoğu çinde yapılıyor arkadaşım. Dreambox orjinaller dahil.

Uygun fiyat soranlar için

http://www.digitalborsa.com/Products/NEXT-19500-SUPERIOR.html

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=908

http://www.stokburada.com/index.php?p=show&pid=91550&k_id=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acartekin -- 13 Mayıs 2011; 18:39:29 >

• tamam katılıyorum bir çok cihaz çinde yapılıyor ama çin ürünleri arasında da fark var. sony ninde bir çok modeli çinde üretiliyor ama bu next 19500 kadar rezalet bir cihaz görmedim olabileceğinide düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbozar

tamam katılıyorum bir çok cihaz çinde yapılıyor ama çin ürünleri arasında da fark var. sony
    ninde bir çok modeli çinde üretiliyor ama bu next 19500 kadar rezalet bir cihaz görmedim
    olabileceğinide düşünemiyorum.

Sevgili kardeşim @mbozar,

Bir önceki mesajınızıda okudum.

Bu NXP çipsetliler böyle !!! İşlemci, ana görevi olan scaning ve deinterlacing
    işlemlerini nefasetiyle yapamıyor malesef... Dolayısı ile de görüntü kalitesi vasat oluyor.

Satabiliyorsanız satın gitsin.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 15 Mayıs 2011; 22:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

tamam katılıyorum bir çok cihaz çinde yapılıyor ama çin ürünleri arasında da fark var. sony
    ninde bir çok modeli çinde üretiliyor ama bu next 19500 kadar rezalet bir cihaz görmedim

Bu ALI çipsetliler böyle !!! İşlemci, ana görevi olan scaning ve deinterlacing
    işlemlerini nefasetiyle yapamıyor malesef... Dolayısı ile de görüntü kalitesi vasat oluyor.

Saygılar, sevgiler.

Serkan Bey bu cihaz da mı ALI çipsetli. Yani Atlanta da bu cihaz da yaramaz anlaşılan.

Ayrıca size DM 800 klon ile ilgili şu sayfada bir sorum olmuştu cevap verirseniz memnun olurum. Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_48095944/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acartekin -- 15 Mayıs 2011; 21:05:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acartekin

quote:

quote:

Saygılar, sevgiler.

Serkan Bey bu cihaz da mı ALI çipsetli. Yani Atlanta da bu cihaz da yaramaz anlaşılan.

Ayrıca size DM 800 klon ile ilgili şu sayfada bir sorum olmuştu cevap verirseniz memnun olurum. Saygılar.

Next 18500 ALI çipset'li... Next 19500'de NXP çipsetli... Atlanta NEC çipsetli. Atlanta'da SD
    video kalitesi vasat. ALI'de olsa, NXP'de olsa, ucuz işlemcilerin performansı bu kadar oluyor.

Link'teki sorunuzu yanıtladım.

Herkesce bilinen yada bir iki saat sörf yaparak bilgi edinilecek sorular sormuşsunuz !

Bu tür sorulara zamanım olmadığı için genelde yanıt veremiyorum.

Bu tür sorular gelirse, yanıtlayamacağım şimdiden özür dilerim.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 15 Mayıs 2011; 22:21:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acartekin

quote:

quote:

Saygılar, sevgiler.

Next 18500 ALI çipset'li... Next 19500'de NXP çipsetli... Atlanta NEC çipsetli. Atlanta'da SD
    video kalitesi vasat. ALI'de olsa, NXP'de olsa, ucuz işlemcilerin performansı bu kadar oluyor.

Link'teki sorunuzu yanıtladım.

Herkesce bilinen yada bir iki saat sörf yaparak bilgi edinilecek sorular sormuşsunuz !

Bu tür sorulara zamanım olmadığı için genelde yanıt veremiyorum.

Bu tür sorular gelirse, yanıtlayamacağım şimdiden özür dilerim.

Saygılar, sevgiler.

Bu konularda pek cahil kalmışım maalesef.

Ancak beni aşağılayarak ve hor görerek cevap yazdığınızı anlayabiliyorum.

Keşke hiç cevap verip beni kırmasaydınız.

Zahmet oldu hakkınızı helal edin. Size bir daha asla soru sormam merak etmeyin.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.