bendeki 1.81 versiyon. Anlamadığım flash diskten bir türlü versiyonu güncelleyemedim. Kapanıp açılıyor falan ama hep aynı kalıyor. Fikri olan var mı?
güncelleme problemin dışında memnun musun kardeş
daha ucuza amstrad19100 alın deneyin bakın özelliklerini kıyaslayın kablosuz bağlantı internet radyo youtube paylaşım soruınsuz fiyat daha hesaplı
web browser özellikleri iyiymiş ama cc cam ne durumda acaba.?
Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. KumANdası takılma yapıyor ben fazla dert etmiyorum. Güncellemeyi şu şekilde yap: Usb diskin içine sadece indirdiğin dosyanın içindeki files klasörünü at. Tabiki önce RAR da dosyayı aç. Makinayı kapat USB yi tak sonra makinayı aç. (arkadaki düğmeden). Makina mükemmel şekilde kayıt yapıyor. HD veya USB ye.
quote:
Orijinalden alıntı: tedus
daha ucuza amstrad19100 alın deneyin bakın özelliklerini kıyaslayın kablosuz bağlantı internet radyo youtube paylaşım soruınsuz fiyat daha hesaplı
260 tl fiyat iyiymiş, peki ürün birebir aynı mı?
Ben olayın daha çok media tank olayı ile ilgileniyorum. Bendeki HD film ve belgeselleri direk hard diskten okuyan bir sisteme bakıyordum. Kayıt özelliğinin olması ekstra tv kanalları net. Şimdilik eksi tarafı ses ayarları kademelerinin çok sorunlu olması.
@aysosm hd film ve belgeselleri okumada çok fazla performans gösterebileceğini düşünmüyorum. çünkü piyasada sırf bu iş için çıkan medya oynatıcılarda bile takılmalar olurken bir uydu cihazından çok performans beklemeyin derim. yine de kullanıcıların yorumları önemli tabi ki ezbere de konuşmuş olmayayım
quote:
Orijinalden alıntı: scorpionso
@aysosm hd film ve belgeselleri okumada çok fazla performans gösterebileceğini düşünmüyorum. çünkü piyasada sırf bu iş için çıkan medya oynatıcılarda bile takılmalar olurken bir uydu cihazından çok performans beklemeyin derim. yine de kullanıcıların yorumları önemli tabi ki ezbere de konuşmuş olmayayım
başka bir forumda başarılı olduğusöylenmişti, yorumlardan bekleyip görecez
Şimdilik sorun sadece 1-2 filmde. 4.5 Gb'lik İnception'da rahat seyrettim. Ama alt yazı olayında sorun mu var anlamadım. Planet Earth'de sorun çıktı ama yoğunluktan tam bakamadım. Bekleyip görecez.
Bir sorum var Nextstar'ın arkasındaki SPDİF portuna hangi kablo oluyor. Bendeki optik kablo olmadı. Ucunda SPDİF portu için eklenti olmasına rağmen. Normalde laptopun spdif portuna oluyor. Bu konuda bilgisi olan ve bulabileceğim internet sitesi tavsiye edebilecek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: aysosm
Bir sorum var Nextstar'ın arkasındaki SPDİF portuna hangi kablo oluyor. Bendeki optik kablo olmadı. Ucunda SPDİF portu için eklenti olmasına rağmen. Normalde laptopun spdif portuna oluyor. Bu konuda bilgisi olan ve bulabileceğim internet sitesi tavsiye edebilecek var mı?
büyük ihtimalle toslink olmalı çıkış spdif arayüzü
toslink konnektör:
Next gene yaptı yapacağını panpalar
ince uçlu toslink çeviriciler var notebooklar için 3.5mm tos çevirici diye geçiyor denenebilir.
Yok sanırım optik değiş çıkış. Coxigeal diye bir çıkış da var sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba. Ben o ince uçlu çeviricileri de denedim ama olmadı. neden basit bir optik çıkış koymaz ki. O kadar mı zor.
arkadaşlar son yazılımda DTS and Dolby AC3 Plus desteği eklendi
Merhaba, Ben son yazılımı kurdum 2.05 olanı bu kez de srt uzantılı altyazı dosyalarında türkçe karakter problemi var...
quote:
Orijinalden alıntı: muratremix
quote:
Orijinalden alıntı: tedus
260 tl fiyat iyiymiş, peki ürün birebir aynı mı?
ürün aynı ürün karşılaştırın sadece anlarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: plazmatech
Merhaba, Ben son yazılımı kurdum 2.05 olanı bu kez de srt uzantılı altyazı dosyalarında türkçe karakter problemi var...
Türkçe karakteri sub tuşundan düzeltebiliyorsun. Kod seçeneğinde Türkçe karakter desteği var
Valla cihaz süper bişeye benziyor şöyle elinde bol uydu alıcısı olan biri cihazları buna göre bi test etse fotoraflı bide cccam kurulu olupta kaç tane satır falan destekledigini tam anlamıyla bi inceleme yapsalar bu cihazı bende alıcamda bakalım inceleme gelirse güzel olur
Ewet bende cihaz süper diyerek aldım ancakk:
İnternete girebiliyor, tek USBportu var o da önde. klavye veya mouse birini takıyorsun aynı zamanda harici diski sanırım USb çoklayıcı ile çözeceğim olursa. ama internete söylediğim gibi sadece girebiliyorsun. hürriyete bakayım dedim heyecanla gazeteyi Tvde okumak cazip gelmişti. nerdeee 2 saatte bir sayfa geliyor. bu kadar yavaş olabilir mi? evde 10 Mb internet bağlantısı var ama surf hikaye gibi geldi. ya ben yapamadım veya işlemci kaplumbağa hızında.. denemeye devam edeceğim sıkılmazsam eğer. fimde takılma olmadı 8 Gb hareketli sahneleri sorunsuz gösterdi ancak çok deneyemedim.
birde aldığım yerdeki arkadaş dreambox 800 ile arasında HD de görüntü kalitesinde ciddi fark var dedi?! neden olabilir ve gerçekten bu fark var mı kullanan arkadaşlar yazabilir mi farkı, eğer varsa.
Bu arada WD live avr evde ağdan PC paylaşımı görebiliyordum bunda ağ paylaşımını göremedim desteklemiyor mu yoksa ben mi yapamadım, yapan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi?