Şimdi Ara

NEXT YE-19500 Superior Media Tank (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
37.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.18 versiyonu şu an sorunssuz çalışıyor, kanallardaki görüntü kalitesinden oldukça memnunum eski cihaza göre(2000cix plus) gözle görülür derecede kalite farkı var.
  • Aklınızda olsun, cihaza internet bağlantısı takarak hotbirddeki bir çok HD kanalı sorunsuzca izleyebiliyorsunuz.

Bende şu an bir sürü şifreli kanallar var, hatta TÜRKÇE NG WILD HD kanalı ve yine TÜRKÇE ANIMAUX izlenebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Bu NXP çipsetliler böyle !!! İşlemci, ana görevi olan scaning ve deinterlacing
    işlemlerini nefasetiyle yapamıyor malesef... Dolayısı ile de görüntü kalitesi vasat oluyor.

Satabiliyorsanız satın gitsin.

Saygılar, sevgiler.

İzleme listeme almıştım ama bu yorumunuzdan sonra listeden çıkaracağım.. İzleme listeme almamın sebebi bu modelin bir alt modeli
    olan 18500'yi bir arkadaşda lcd tv ile izlemiştim ve sd kalitesi mükemmeldi. Bu konularda otorite olduğunuz için yorumunuzu dikkate alacağım.
  • 18500 modeli de, ALI çipset'lir. ALI çipset'liler ise, NXP'den daha da vasattır.
  • NEXT YE-19500 SUPERIOR bu cihazı onerırmısınız... dm500s kullanıcısıyım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

NEXT YE-19500 SUPERIOR bu cihazı onerırmısınız... dm500s kullanıcısıyım....

Dreambox kullanımına alışkınsanız, HD cihaz olarak 19500 sizi üzebilir.

Dreambox 800HD "SE" sürümü çıktı. Çinden yaklaşık 250 - 260 dolar arasında maliyetle
    getirtilebilmektedir. Ki, 19500 ile aynı fiyata gelmektedir. Tek risk, gümrüğe takılma riskidir.
    İlgili başlığı takip ederseniz, son sipariş verenlerin malı takılmadan gelmişti.

Dream'in bu sürümü hızlı ve oldukça gelişkindir.
  • quote:

quote:

Dreambox 800HD "SE" sürümü çıktı. Çinden yaklaşık 250 - 260 dolar arasında maliyetle
    getirtilebilmektedir. Ki, 19500 ile aynı fiyata gelmektedir. Tek risk, gümrüğe takılma riskidir.
    İlgili başlığı takip ederseniz, son sipariş verenlerin malı takılmadan gelmişti.

peki 19500 superior ile 2010 CIS Tiger arasinda hangisini tercih edersiniz? Ayrica 2010 CIS Tiger modeline server yukleme imkani var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: zekierinc

quote:

quote:

peki 19500 superior ile 2010 CIS Tiger arasinda hangisini tercih edersiniz? Ayrica 2010 CIS Tiger modeline server yukleme imkani var midir?

Şimdi önerdiğim cihazın yanında her iki cihazında esamesi okunmaz bile...

Biri pastorize(Next 19500) olmuş safra, diğeri normal safra. Sonuçta
    her ikiside safra olmaktan öteye geçemeyen tabandan gelen cihazlardır. Tabi izahate biraz
    hiciv katmak amacıyla bu şekilde belirttim. Yoksa ürün olmuş herhangi bir üretimi
    kötülemek amacıyla değil...

Dolayısı ile aynı fiyatlara daha iyisi varken !...

• Ya abiler ablalar paramla rezil olmak istemiyorum.
    Linux ile uğraşırsın diyen var, klon server can sıkıcı diyen var. HD göstermiyor SD süper diyen var. Su var bu var.
    Bu isin kralı hangi cihaz?
    Yani bir mercedes'in Tofaş'ı tokatlayacagi kesin iken niye tartışılır bu konu?
    Oturup öğrenebileceğim en iyi cihazı almak istiyorum.

Bu isin bugatti veyron modeli hangi cihaz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Ya abiler ablalar paramla rezil olmak istemiyorum.
    Linux ile uğraşırsın diyen var, klon server can sıkıcı diyen var. HD göstermiyor SD süper diyen var. Su var bu var.
    Bu isin kralı hangi cihaz?
    Yani bir mercedes'in Tofaş'ı tokatlayacagi kesin iken niye tartışılır bu konu?
    Oturup öğrenebileceğim en iyi cihazı almak istiyorum.

Bu isin bugatti veyron modeli hangi cihaz??

katılıyorum arkadaşa bende cihaz alıcam ama ne alacağımı bilmiyorum ben geçmişten bu yana next kullanan bir adamım next receiverden en iyisi diye bilirim eskidendi tabi 8000 xcam vardı hala kullanıyorum 7 sene oldu bir hd receiver alayım diyorum şimdi bu modeli gördüm ve beyendim sizce bunu almalımıyım ...
  • İlgilendiğiniz cihazın konu başlığını bulduğunuza göre, bu başlıktaki mesajlarımı okuyup,
    bilgilenebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zekierinc

quote:

quote:

Şimdi önerdiğim cihazın yanında her iki cihazında esamesi okunmaz bile...

Biri pastorize(Next 19500) olmuş safra, diğeri normal safra. Sonuçta
    her ikiside safra olmaktan öteye geçemeyen tabandan gelen cihazlardır. Tabi izahate biraz
    hiciv katmak amacıyla bu şekilde belirttim. Yoksa ürün olmuş herhangi bir üretimi
    kötülemek amacıyla değil...

Dolayısı ile aynı fiyatlara daha iyisi varken !...

Arkadaşlar bir kaç ay önce 19500 superior alacaktım.Bayada inceledim.Almaya gittim hatta fiyatda baya düşmüştü.Fakat bu cihazla d-smart izlenemiyormuş kart slotu olmadığı için.Bende vazgeçtim ve 2010 tiger modelini aldım.1 yıllıkda d-smart üyelik aldım.Televizyonum full hd LG 100hz.Samimi söylüyorum hd kanallar mükemmel.Gelen arkadaşlar görüntüyü görünce şok oluyor çok canlı ve net.HDMI ile bağladım.Kablo kesinlikle farkediyor.Ayrıca bende samsung normal hd lcd tv de var.ondada denedim cihazı.Televizyon çok farkediyor görütüde.Ben çok memnun kaldım hd kanallardan başkasını izlemiyorum artık.13 civarıda hd kanal var.Ben tavsiye ederim.19500 superior biraz dandik bir cihazki fiyatı çok düştü.Ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim.

• bende bugün uygucuya gittim bana 18500 next hd önerdi mükemmel bir cihazmış bunu al kafan rahat dedi ama 300 tl de fiyat çekti tiger ve supervisor sordum abi onlar sorunlu cihazlar dedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

bende bugün uygucuya gittim bana 18500 next hd önerdi mükemmel bir cihazmış bunu al kafan rahat dedi ama 300 tl de fiyat çekti tiger ve supervisor sordum abi onlar sorunlu cihazlar dedi bana.

kusura bakmada resmen sallamış.çünkü hepsi o cihazı satıyor.güzel kar bırakıyor.tabiki alanlar memnun ama bir tiger ile kıyaslanamaz.tiger görüntü çıkışı daha güzel.uyducular alışmış 18500hd satmaya.sor deki tiger veya superıor nasıl cıhaz şu özelliği varmı diye inan bana bilmezler.sattıkdan sonra uğraşmamak için tavsiye etmiyorlar.ben Tiger derim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

2 aydır bu cihazı kullanıyorum ve sorun yaşamadım şimdiye kadar.Bu cihazı harddisk bağlayıp movie ,mp3,jpeg görüntüleyebiliyorum diye tercih ettim.Henüz CCam olayına girmedim.
    Wireles adapterle modeme bağlantım sorunsuz.İnterneti denedim ancak 128 mb ram le internet pek keyifli olmadığı için tercih etmiyorum.Youtube da videoları donmadan rahatça izleyebiliyorum.100hz tv ile hd kanallar çok kaliteli.

G-share olayınıda henüz bakmadım.Ayarlarının nasıl yapılacağını bilen bir kullanıcı varsa yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler
  • Değerli üstadlar ,bana bir akıl verin.LG 106 ekran LCD Tv aldım cihaz 100hz. şimdide HD kanalları seyretmek istiyorum.özellikle yerli kanalları.fakat çeşit çok olunca insanın kafası karışıyor.internetten ve forumlardan bakarak seçenekleri 3'e düşürdüm.sizden önerilerinizi aşağıdaki cihazlar için öğrenebilirmiyim. şimdiden herkese teşekkür ederim.

1=> Dsmart kampanyası HD Plus paketi + aile paketi 24 ay taah.ile 24 ay X ayda29.99-TLhttp://www.dsmart.com.tr/urunler-d-smart-hd-plus (Bu cihazın özellikleri güzel kayıt olayı da var.)

2 =>Dsamart Nextstar YE-18500 HD-PVR-USB D-Smart HD Kanalları ve Aile Paketi 12 Ay Boyunca Hediye toplam 422-TLhttp://www.bimeks.com.tr/urun/114464/nextstar-ye-18500-hd-pvr-usb-.aspx( bu cihazı beğenende var beğenmeyende kararsız kaldım.)

3=>Next YE 19500 HD CIS Superior ( Modül Girişli ) Uydu Alıcı Özellikleri Fiyatı : 449,00 TL KDV Dahilhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1021#.(bu cihazın yeni versiyonu modül girişide var özellikleri süper .fakat yerli platformları HD olarak nasıl izleyeceğim ? internette cccam olarak yerli platform bulamadım ,bulamazsam bir işe yaramaz.fakat aklıma ençok yatan cihazda bu.)

• quote:

Orijinalden alıntı: XEDOCS

Değerli üstadlar ,bana bir akıl verin.LG 106 ekran LCD Tv aldım cihaz 100hz. şimdide HD kanalları seyretmek istiyorum.özellikle yerli kanalları.fakat çeşit çok olunca insanın kafası karışıyor.internetten ve forumlardan bakarak seçenekleri 3'e düşürdüm.sizden önerilerinizi aşağıdaki cihazlar için öğrenebilirmiyim. şimdiden herkese teşekkür ederim.

1=> Dsmart kampanyası HD Plus paketi + aile paketi 24 ay taah.ile 24 ay X ayda29.99-TLhttp://www.dsmart.com.tr/urunler-d-smart-hd-plus (Bu cihazın özellikleri güzel kayıt olayı da var.)

2 =>Dsamart Nextstar YE-18500 HD-PVR-USB D-Smart HD Kanalları ve Aile Paketi 12 Ay Boyunca Hediye toplam 422-TLhttp://www.bimeks.com.tr/urun/114464/nextstar-ye-18500-hd-pvr-usb-.aspx( bu cihazı beğenende var beğenmeyende kararsız kaldım.)

3=>Next YE 19500 HD CIS Superior ( Modül Girişli ) Uydu Alıcı Özellikleri Fiyatı : 449,00 TL KDV Dahilhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1021#.(bu cihazın yeni versiyonu modül girişide var özellikleri süper .fakat yerli platformları HD olarak nasıl izleyeceğim ? internette cccam olarak yerli platform bulamadım ,bulamazsam bir işe yaramaz.fakat aklıma ençok yatan cihazda bu.)

Merhaba,

Ben de yeni Next YE 19500 HD CIS Superior ( Modül Girişli ) aldım ve D-Smart modül ile kullanıyorum. Cihazı Next bayiinden 400 TL'ye taksitle aldım. Kullandığım bankanın bir kampanyasına denk geldiği için de 30 TL puan yüklenecek. Yani cihaz 370 TL'ye gelmiş oldu bana. İlla internetten alacağım diyorsanız sanalpazar.com'da 399 TL'ye bulabilirsiniz. Ama bence bir Next bayiine gidin ve 400 TL'ye alın. 400'den fazla vermeyin bence.

Paylaşımla ilgili de bulunduğunuz şehirdeki uyducularla bir konuşun. Size yardımcı olacaklardır.

• quote:

İlgilendiğiniz cihazın konu başlığını bulduğunuza göre, bu başlıktaki mesajlarımı okuyup,
    bilgilenebilirsiniz.

Merhaba
    Yorumlarınızı okudum. Bir arkadasta sormuş bende soruyorum. Mevzu araba olsaydı bu isin bugatti veyronu hangi cihaz olurdu? Lg lw650s 3d led tv de kullanacağım. 19500 un media playeri 3d oynatabiliyor mu? Bunun dısında bana onerebileceginiz cihaz var mı? Dts de benim için önemli. Kullanan arkadaslardan ve sizden yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

İlgilendiğiniz cihazın konu başlığını bulduğunuza göre, bu başlıktaki mesajlarımı okuyup,
    bilgilenebilirsiniz.

Merhaba
    Yorumlarınızı okudum. Bir arkadasta sormuş bende soruyorum. Mevzu araba olsaydı bu isin bugatti veyronu hangi cihaz olurdu? Lg lw650s 3d led tv de kullanacağım. 19500 un media playeri 3d oynatabiliyor mu? Bunun dısında bana onerebileceginiz cihaz var mı? Dts de benim için önemli. Kullanan arkadaslardan ve sizden yardım bekliyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek biri yok mu arkadaslar ?
  • quote:

quote:

quote:

bilgilenebilirsiniz.

Merhaba

Bu konuda yardımcı olabilecek biri yok mu arkadaslar ?

bende de lw 5500 var uzun süre receiver aradm ancak sunu belirteyim bu cihazları kullanmadm forumlardan yaptgm incelemeler sonucudur. istediğiniz özelliklerde ve yüksek görüntü kalitesi bence dm 800hd se alın.next in özellikleri güzel ancak görüntü kalitesi çok iyi değil ancak kötüde değil deniyor bence bu cihazı bayisinde inceleyin çok özelliği var.ben jameson 3003 aldm next almak üzereym ama jameson cok uygundu fiyat olarak bunu aldm memnunum gayet full hd cihaz .dts optik çıkstan aktarıyor ancak downmix yok.ben en son dts nin ses sistemı olmadan bir anlamı olmayacagını karar verdm sonucta.laptop tan plex veya ac3 e cevirme islemı çok basit zaten.unutmadan nextin 3d oynattgnı hic bi yerde okumadm bence 3d izlemek icin en iyisi direk tv usb dir.ben olsam sizin yerinizde ses sistemi alırdm :) ayrıca tv nizde dahili uydu alicısı var zaten.ancak server vs kullanıcksanız alın uygun bir cihaz+ses sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 7 Kasım 2011; 21:45:59 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.