NEXT YE-19500 SUPERIOR , NEXT standart kalite ve teknoloji kavramını birarada sunan çok özel bir Kombine UYDU ALICISIDIR.. 19500 Uydu alıcınız linux altyapısını kullanmakla beraber Linux ortak bazlı uydu alıcılarından kullanım özellikleriyle tamamen farklıdır.. 19500 uydu alıcınız ,Kolay kullanmanızı sağlayacak standart uydu alıcısı tarzında özel bir arayüzle donatılmıştır bu sayede kurulumu,kullanımı,ayarlanması,yeni kanalların eklenmesi çok kolaydır..LCD/PLAZMA/LED/HD READY/FULL HD ve TÜPLÜ her tür televizyon ile uyumludur.HD/SD/MPEG4 -Uydu TV , Radyo yayınlarını , Medya Player özelliğiyle USB girişinden onlarca farklı formatta HD ve SD kaynağı(internetten indirilen ses Film , klip,dizi,müzik vb) kendi üzerinden çözümleyerek Mükemmel ses ve resim kalitesiyle dinletir,ve izlettirir..Ethernet girişi sayesinde İNTERNET ortamında paylaşıma katılır,gerek bilgisayarınız gerekse internet ortamındaki özel alanlara bağlanmanıza imkan sağlar,,İNTERNET RADYO,YOUTUBE, gibi alanlara erişiminizi , tv nizden izlemenizi ve dinlemenizi sağlar.USB girişine takılabilen standart HUB larla USB KLAVYE ve Mause takarak ve özel arayüzüyle bilgisayara gerek olmadan İnternet olan her yerde direk internette alan adı yazarak gezinebilir,TV ekranınızdan internetin keyfini çıkarabilirsiniz… …Uydu alıcınız aynı zamanda mükemmel bir PVR olup gerek usb bellek gerek usb HDD lere uydu yayınlarını kaydedebilir,ve oynatabilir.. Vb. onlarca benzersiz ÖZELLİK NEXT YE-19500 İLE SUNULMAKTADIR.Tamamı linux bazlı ve kullanımı çok zor olan profosyenel uydu alıcılarının sağladığı multimedya imkanları NEXT YE-19500 SUPERIOR ile uydu alıcısı tadında ve herkesin kolay kullanabileceği basitlikte sunuluyor..bu ürünü ÇALIŞIR VAZİYETTE EN YAKIN NEXT BAYİİNDE MUTLAKA İNCELEYİN….ŞAŞIRTAN ÖZELLİKLERİNE,SES VE RESİM KALİTESİNE ,BU KÜÇÜK UYDU ALICISININ KOCAMAN ÖZELLİKLERİNE HAYRAN KALACAKSINIZ.. .DONANIM ANA İŞLEMCİ: NXP8735E (320 MHZ)/ Flash Hafızası: 64 MB DDR HAFIZASI 128 MB/ Conax CAS7.0 Gömülü 1 universal kart okuyucu/RJ 45 ETHERNET girişi/1 scart/1 HDMI çıkışı /RCA tip CVBS video ve stereo ses çıkışları/4 haneli ön kanal /Usb girişinden Wifi kablosuz internet bağlantısı imkanı (üreticinin desteklediği modeller)/2 Veya 4 Lü usb çoklayıcı HUB kullanımına uygundur bu sayede birçok farklı uygulamaya olanak sunar.(örn: Aynı anda klavye-mause ve kayıt için usb kullanabilirsiniz) RESİM (VIDEO ÖZELLİKLERİ MPEG1,MPEG-2 MP@ML,H.264, VC1, DV, DivX, and MPEG4 /HD-SD /Multi-media desteği (Playback TS, MKV, AVI, DivX, XviD, VOB, RMVB, RM.) Linux OS işletim sistemi altyapılı özel yazılım (başka uydu alıcıları için yapılmış İMAGE kullanılamaz,Kaynak kullanıcıya açık değildir,Uydu alıcısı tüm özellikleri korunmuştur) Next’in Standart yazılım geliştirme desteğiyle ileriye dönük birçok eklentiye ücretsiz sahip olma imkanı. Harici kaynaklara kayıt yapar ve bu kaynaklardaki belgeleri oynatır / USB2.0 / HDD) Time Shift özelliğiyle canlı yayını durdurur,kaldığınız yerden izletir(usb giriş harici bellek ile) HDMI çıkışından SD yayınları n ve HD yayınların çözünürlüğünü Artırarak daha net izlettirir(upscale) Resim çözünürlükleri: 480p&480i,576p & 576i, 720p&1080i 50Hz,720p&1080 i60Hz,1080P 30Hz VC 1 - SD , HD , 720p and 1080i Resim Formatı: PAL, NTSC,SECAM 1080 P kayıtları uydu alıcınız üzerinden izleyebilirsiniz. Ethernet girişinden I & P frame desteği SES ÖZELLİKLERİ MPEG-1, MPEG-2, MPEG-2, MPEG-4, WMA encoded bit-streams/ MPEG-1 Layer I and II (MUSICAM) ISO 11172/ MPEG-1 Layer 3 (MP3) desteği/ Windows Media Audio v.9 and WMA Pro desteği/ sample rates : 11, 16, 22, 24, 32, 44.1, 48kHz/ Stereo 24-bit audio DAC for analog ses çıkışı/ bit-stream çıkışı için S/PDIF portu UYDU ALICISI GENEL KULLANIM ÖZELLİKLERİ 10000 Kanal /100 uydu /4000 tp kapasiteli genişletilmiş hafıza PIP 2 özelliğiyle SD yayınlarda aynı Tp Deki 2 kanalı canlı izleyebilir,tek komutla yer değiştirebilir,çerçeve alanının yer ve boyutunu seçebilirsiniz DİSEQC 1.0/1.1/1.2 VE USUALS desteğiyle tek veya çoklu ferdi ,motorlu ve ortak anten sistemleriyle kullanıma uygundur,heryerde sorunsuz ve net çözümler sunar. Hassas tuneriyle tüm uydularda mükemmel alış imkanı sunar,Kör tarama özelliğiyle FEED avcıları için uygundur Ekranın istediğiniz bölümünü seçerek nokta ZOOM özelliği(hd ve sd kanallarda) Ekranı çerçevelere bölme özelliği içerir ( multı PIP ) aynı ekranda hd ve sd kanallar kısa süre görüntülenir (Sadece bir tanesi canlı izlenir.)Çerçeve sayısı kullanıcı tarafından seçilebilir. Son izlenen kanallara toplu dönüş(recall) özelliği,Her kanal için ayrı ses hafızalama imkanı 4 farklı zamanlayıcı desteğiyle kayıt vb için ideal. USB belleğe cihazda kayıtlı kanal ve ayar bilgilerini cihazdan aktarma ve yedekleme,geri alma imkanı Cihaz hafızasında ayarlı kanal ve sistem bilgilerini usb olmadan cihaza kaydetme ve geri alma özelliği 5 farklı bölüme kilit koyarak cihaz ayarlarının güvenliğini sağlama imkanı Kanal listesinde FTA/ŞİFRELİ/UYDU/TP/ALFABETİK/HD sıralayarak kolay seçme imkanı Uydu listeleme Özel uyduları toplu kilitleme özelliği, Kanal listesi dışında uydu kanal listesindede toplu silme ve yer taşıma yapabilirsiniz 8 favori kanal listesi oluşturma ,Dizme kilitleme ve düzenleme imkanı 3 farklı bölümde ayrı ayrı fabrika ayarlarına dönüş imkanı Full fonksiyon haftalık ve günlük EPG,TÜRKÇE TELETEXT ve altyazı desteği Kanal listesinde kanal taşıma, silme,isim verme özelliği(toplu silme ve kanal taşıma yapılabilir) Uydu tarama menüsünde aynı uyduyu taratmadan tek komutla önce eskileri silme imkanı Türkçe ve onlarca Farklı dilde OSD menüler ve TELETEXT ( VBI and OSD). Teletext için farklı saydamlık seçimi imkanı USB,RS PORT,ETHERNET üzerinden yazılım güncellemesi,softcam,kanal datası vb güncelleme&yedekleme imkanı
YE-19500 SUPERIOR ETHERNET GİRİŞİNDEN NELER YAPABİLİRSİNİZ.(internet üzerinden) VFTP Özelliğini aktif ederek s/w,Kanal bilgileri, Müzik ,Resim ,Multimedya dosyaları ,Bilgisayarınıza yollayabilir,alabilir veya cihaz üzerinden usb belleğe kaydedebilir ve oynatabilirsiniz. Bit Torrent sitelerine Bağlanarak extra belleğinize dosya indirebilirsiniz..(örn he video klip indirip uydu alıcınız üzerinden çalabilirsiniz. ) Paylaşım bölümünde değişik sistemli birden fazla adresteki serverler aynı anda aktif çalışabilir İnternet radyo özelliğiyle( Tag destekli) yerli ve yabancı internet radyolarını dinleyebilirsiniz(bağlanılacak alan ve radyo yayınları içeriği sağlanmaz,sadece bağlantı sağlanır) You tube girerek favori gruplardan seçip yada kendiniz arama yaparak Tv nizden oynatabilirsiniz(oynatım hızı internet hızınızla orantılıdır)/ Kendi özel arayüzüyle uydu alıcınız üzerinden ve USB girişine takabileceğiniz UYUMLU usb klavye ile adres yazarak intenette surf yapabilir,Tv nizden görebilirsiniz (arayüz limitlidir).. Uydu alıcınız internet üzerinden özel paylaşım sitelerine ulaşım için gerekli arayüze sahiptir. Cccam,Newcamd ve g-share,gshare+ uyumludur.(server alan desteği verilmez) İleriki yazılımlarda birçok yenilik eklenecek ve daha çok özelliğe kavuşabileceksiniz.
YE-19500 SUPERIOR USB GİRİŞİNDEN NELER YAPABİLİRSİNİZ.( FAT,FAT32 and NTFS) A)KAYNAK DÜZENLEME,YAZILIM GÜNCELLEME Kaynaktaki dosyaları silme,dizme ,isimlendirme,gruplandırabilme imkanı sunar Yeni yazılım güncelleyebilir,kanal listesi bilgileri,key bilgileri,uydu alıcınıza yükleyebilirsiniz-
B)MEDİA PLAYER Mp3 formatlı müzikleri uydu alıcınız üzerinden tv nizden görsel destekle dinleyebilir,durdurabilir,ileri ve geri alabilir,atlayabilir,tek tek veya sırayla çalabilir,kendi müzik kütüphanenizi kategorilerle oluşturabilirsiniz USB girişine takacağınız kaynaktan yandaki tüm formatları cihazınız üzerinden tv nizde oynatabilir,izleyebilir ve dinleyebilirsiniz.örn (internetten indirdiğiniz HD ses ,müzik,film dosyalarını usb ye yükleyin e uydu alıcınız üzerinden üstelik hd olarak izleyin):DESTEKLENEN DOSYA FORMATLARI : AVI, MKV, MP4, Mov, 3gp, MPG, PS, vob, dat, ts, m2ts, flv,asf, rmvb,wmv, wma İzlerken ve dinlerken kumandanızdan İleri ve geri sarabilir,atlayabilir,dilediğiniz zamana geçiş yapabilirsiniz (kumandadan seçilebilir)
C)ALTYAZI DOSYALARINI OYNATMA,HAZIR KAYNAKTAN KOPYALAMA .srt .sub formatlı altyazı dosyalarını USB girişine takacağınız kaynak yardımıyla örn film izlerken türkçe altyazı eklemede kullanabilirsiniz.. Uydu alıcınız bu konumda senkronizasyon sağlamak için zaman kaydırma ve mevcut oynatılan bir filmden dilediğiniz lisandaki altyazı dosyasını belleğe geri yükleme ve tekrar oynatma imkanı sunar ..üstelik altyazı kopyalarken format seçerek kayıt edebilirsiniz.
D)RESİMLERİ UYDU ALICINIZ ÜZERİNDEN TV DE İZLEME JPEG, gif,bmp Formatlı resimleri(dosya boyutu büyüdükçe açma işlemi uzar limitlidir) Tv den izleyebilir,kumandadan çevirebilir ve zoom yapabilirsiniz.
E)USB PVR ÖZELLİĞİ(KAYIT ) Uydu alıcınız izlediğiniz HD ve SD yayınları USB girişine takılan kayıt kaynağına kaydetme ve yeniden izleme özelliğine sahiptir..Kumandasında izlerken kullanmanız için ileri geri alma-atlama-dondurma-bölüm atlama gibi fonksiyonlar mevcuttur,timer seçeneklerinden programlayarakta evde olmadığınızda otomatik kayıt başlatabilir sevdiğiniz dizileri kaçırmazsınız.
E) TİME SHIFT(ZAMAN DURDURMA-ZAMAN KAYDIRMALI KAYIT) BU özellik usb girişine bir bellek takılıysa çalışır,canlı yayını izlerken pause tuşuna bastığınızda ki gibi ekranı dondurur ve kayıt eder,geldiğinizde tekrar tuşuna bastığınızda yayını kaldığınız yerden izleyebilir,maç vb kaçırmazsınız
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadaşlar ALLAH rızası için birisi bu cihazın cc-cam ozelliğini test etsin ve düzgün cam desteği olup olmadığını detaylı incelesin. Hepimizin arayıp hayalini kurduğu cihaz olabilir bu cihaz :))
tam atlanta hd box alayım derken bu modeli gördüm. şuanki uydu alıcım next ye 2000 fta usb modeli. çok çok memnunum. renk filan süper..
HD olarak next te sorunlar olduğunu biliyordum. Ancak 19500 hd modeli oldukça farklı duruyor. Alıp test eden olunca kararımı vereceğim...
ben toptan Next Ye 19500 HD Superior 400 den aldım bir koli
Next YE 2010 CIS Tiger HD 195$ yani 300 felan alıyorum ama benim müşterilere baff 2000 hd & yumatu full hd yetiyor 225 tl
quote:
Orijinalden alıntı: albay_123
Next YE 2010 CIS Tiger HD 195$ yani 300 felan alıyorum ama benim müşterilere baff 2000 hd & yumatu full hd yetiyor 225 tl
bi kampanya yapın forumada yararlansın insanlar :)
başka yerden alıntı
Sedece paylaşım alarak izleyenler! artık kafalarında soru işareti bırakmasın dream mı? yoksa 19500 mü? diye kesinlikle 19500 Superior newcamd ve cccamd ile yayınlar sorunsuz. Şunu da not olarak belirteyim...Dream 800HD kullandım bana göre kullanışlı değil. Dream tam linux ve bilindiği gibi açık kaynak kodludur ve scriptlerle bazı uygulamaları kullanabilirsiniz bu yönden avantajdır. 19500 de tam linux tabanlıdır ama kodları Next tarafından koruma altında. Superior kullanıcılarına özel olan özelliklerin koplyalanması engellenmesi sağlanmış.. Standart bir ev kullanıcı iseniz SD ve HD yayınlar için Superior tam size göre... 2000 serisinden uzaklaşmayan menuler gelişmiş bir arayüz ile kanal taşıma silme uydu arama vb. gibi gayet kullanışlıdır... Microsoft wireless klavye ve mausla kullanıyorum nette dolaşabilmek güzel. Flash player desteği yok şuan belki oda eklenir... Nerdeyse desteklemediği video formatı kalmamış. 1.5 Tb Smartdisk External usb HDD ile tam uyum içinde çalışmakta ve Tek tuşla HDD belleğin içine girebiliyorsunuz... Youtubede video aratıp izleyebilmek veya İnternet radyolarını dinleyebilmek gibi extralar ise çok hoş. Fotoğraf makinasını veya usb bellek üzerinden direkt olarak fotoğraflarınızı slayt olarak görüntüleyebiliyosunuz. Şuan incelemelerim bu yönde daha fazla karıştırarak bilgileri paylaşırım. Next kullanıcılarına hayırlı olsun.
dts de olsaymış vuo+ falan nal toplarmış.
Dreambox 500 hd kullanicisi olarak next ye 19500 u yan odada kullanmak icin aldim sonuclar cok sasirtici buyrun; *oncelikle her 2 uydu alicisininda linux tabanli profesyonel kullanim icin piyasaya suruldugunu ve server destegin maksimum seviyede tutmak icin uretildiklerini belirtmeliyim bu sebeple her iki uydu alicisinda da CI modul girisi mevcut degil *her 2 cihazda da hdmi,a/ out,spdf digital ses,1 scart cikisi mevcut *next ye 19500 dl loop out cikisi mevcut dm 500 hd de yok (cok onemli bir ozellik degil) *dm 500 hd e-sata girisi/next ye usb 2.0 girisi mevcut E-sata usb'ye gore / kat daha hizli okudugundan hdd deki dosyalarinizin okunmasinda dm 500 hd daha verimli (dm 500 hd deki mini usb girisi sadece image icin kullaniliyor) *tum dreamboxlarda oldugu gibi dm500 hd de tuner sorunu kacinilmaz ozellikle ortak kullanimda olan canaklarda frekans ve mdu ayarlari icin delirebilirsiniz ancak Next ye 19500 de boyle bir sorun yok uydu ayarlarinizi universal secip kor tarama yaptiginizda tum hd kanallar dahil tek seferde buluyor ve bulunan frekanslarin seviye ve ve kaliteleri next'te cok yuksek bu sebeple kanal gecisleri ve uydu degisiklilerinde next son derece ustun dm 500 hd deki "kanal gecisi basarisiz" uyarisi almiyorsunuz *dreambox cihazi ayni frekankstaki kanallarin PID degegerlerinde degisiklik yapmazsaniz bazi kanallardan goruntu alamazken next ye 19500 de hic ugrasmiyorsunuz tum kanallar cok net *goruntu kalitesini kullandiginiz tv,kablo,frekans degerleri etkilemekte ancak ayni tv de her 2 cihazida kullandim HD kanallarinda kalite ayni SD kanallarinda nextin goruntusu daha iyi *dreambox icin piyasada pek cok image var nextte boyle bir uygulama yok cok sade ve kullanimi cok kolay,ayrica surekli image degistirip x veya y image daha iyi gibi kaoslara girmiyorsunuz next'in uretici olarak bu tutumu cihazin stabil kalmasini saglayacaktir bence (dreambox farkli image tercih edenlere de tabi ki saygim var) *CcCam konusunda her 2 cihazda ayni stabil ancak next ye 19500 de frekans degerleri cok yuksek oldugundan CcCam mukemmel calismakta SKY HD ler hic takilmiyor *dm500hd flash 64 MB/ye 19500 un islemcisi 128 MB *next ye 19500 de ucretsiz G line destegi oldugundan server aboneliginiz olmasa bile hotbird teki pek cok kanal (sky ler haric) ucretsiz seyredebiliyorsunuz bu destek ne kadar surer bilinmez ancak dreamboxta boyle bir destek yok *her 2 uydu alicisida hdd deki mkv,mp4 vb dosyalari okumasinda sorun yok hdd deki filmleri seyrederken altyazi destegi mevcut tabi mp3 muzik dosyalari ve jpeg resim dosyalari sorunsuz *dm 500 hd kumandasini evrensel kumandalara tanitmak cok zor next ye 19500 un kumandasindak IR komutlari evrensel kumandalara cok rahat tanitilabiliyor philips evrensel kumandamla tv/dvd ve next ye 19500 u ayni anda kumanda etmeye basladim son derece konforlu *dm 500 hd enigma 2 yazilim oldugundan biss sifreli kanallari seyretmek icin internet uzerinden program indirim surekli guncel tutmaniz gerekirken Next Ye 19500 de usb uzerinden basit bir sekilde sofcam *** atip biss sifreleri girmek cok basit boylece ntv,ntv spor,tv8,trt hd,kanal A,beyaz tv,star tv deki tum maclari takilamdan Next ye 19500 de rahatca seyredebilirsiniz *herksin alim gucu farkli oldugundan belitmeliyim ki dm 500 hd ortalama 750 tl / next ye 19500 ise ortalama 480-500 tl *dm 500 hd de kanal silme,favori kanal olusturma mumkun fakat cok ugras verici Next ye 19500 de ise ayni anda istediginiz tum kannallari silmek,tasimak,favori olarak atamak cok kolay *dm 500 hd de image atmak, kanal frekanslari uzerinde degisiklik yapmak veya kanal listelesi yedegini almak icin bilgisayarinizla ftp baglantisi yapmak gerekirken Next YE 19500 hd de boyle bir derdiniz yok cihazin kendi flasina veya usb belleginize kanal yedeginizi cok rahat atabilirsiniz *her 2 uydu alicisida wireless internet baglantisini desteklemekte ancak dm 500 hd icin wireles aparati 200 tl civariyken next icin bilgisayarinizda kullandiginiz ucuz bir aparatla halledebilirsiniz *dm 500 hd internet uzerinden bazi rss (haber,hava durumu,yayin akisi vb) sitelerine destek verirken Next Ye 19500 hd de usb baglantisiyla wireless mouse ve klavye kullanarak tum inetnet sitelerine erisebilirsiniz (tabi ki bilgisayariniz baska odadaysa guzel bir alternatif ayni odadaysa pc uzerinden internette dolasim cok daha hizli fakat dm 500 hd de boyle bir destek yok) *her iki uydu alicisinda da isteyenler internet uzerinden +18 filmleri seyredip indirebilirler *hdd deki filmleri seyrederken Next ye 19500 de dts destegi su anda mevcut degil belki ilerleyen yazilimlarda bu sorun cozulebilir , dm 500 hd de boyle bir sorun yok *dm 500 hd acilisi cok uzun sure alirken (drembox serileri icinde en hizli acilan modelidir) Next ye 19500 ise cok kisa bir surede aciliyor , ayni zamanda uydu kanallarini tarattiginizda next cok daha hizli tum kanallari buluyor *her iki uydu alicisinda da youtube destegi mevcut *her iki uydu alicisinda da PIP ozelligi mevcut (ayni frekanstaki baska kanali kayit esnasinda seyretme veya tv ekraninizi diger kanal/kanallarla paylasma) *next'te 4 haneli on panel (kanal ve saat bilgisi gosteren) mevcut/ dreambox 500 hd de on panel yok
Sonuc olarak yan odaya aldigim next 19500 u salona / dreambox 500 hd yi ise yan odaya kurmus durumdayim neye niyet neye kismet ))
Tabi ki ilerleyen gunlerde her 2 firmanin da yazilimlari cihazlarin ozelliklerini daha ust seviyelere cikaracaktir
alıntı....
quote:
Orijinalden alıntı: muratremix
quote:
Orijinalden alıntı: albay_123
bi kampanya yapın forumada yararlansın insanlar :)
arkadaş ben toptan kendime alıyorum eger alırsan nuri aşkın,da var corum aşkın eloktronikte
irma İsmi : AŞKIN ELEKTRONİK Firma Yetkilisi :
Ö.Nuri AŞKIN Adres :
Yeni Yol Mh. Azap Ahmet Sk. Leblebicioğlu İş Merkezi. No: 6/14 ÇORUM Telefon :
0364 212 08 74 Fax : 0364 225 15 52 Web sitesi : Henüz Yok (Web Siteniz Olsun İstiyorsanız Tıklayın!) E-mail : Faaliyet Bilgileri : Oto Teyp - Tv tamiri ve parçaları Tv kumanda ve tüpleri - Uydu Sistemleri Toptan ve Parekende Satışı. KAMASONIC YETKİLİ SERVİSİ
daha fazla araştırılması gereken bir model, üstadlardan bekliyoruz tf de öven de var sıradan diyen de
bilgi tecrübeleri paylaşabileceklerden müteşekkür olurum
"SES ÖZELLİKLERİ MPEG-1, MPEG-2, MPEG-2, MPEG-4, WMA encoded bit-streams/ MPEG-1 Layer I and II (MUSICAM) ISO 11172/ MPEG-1 Layer 3 (MP3) desteği/ Windows Media Audio v.9 and WMA Pro desteği/ sample rates : 11, 16, 22, 24, 32, 44.1, 48kHz/ Stereo 24-bit audio DAC for analog ses çıkışı/ bit-stream çıkışı için S/PDIF portu"
DTS desteklemesi cihaza çok büyük bir pazar kazandırır.Hem 2 kanal hemde çok kanal çözebilmeli.Bu sayede direk tv ye bağlanıp,DTS sesi aktarabilmeli. Media player yanı çok önemli,Sanırım filmleri takılmadan okuyabiliyor...
Daha detaylı paylaşımlar bekleniyor...
Bir eleştiri,şu cihazların kasalarını daha yakışıklı yapmaya ne zaman başlıyacağız...
quote:
Orijinalden alıntı: kukari
"SES ÖZELLİKLERİ MPEG-1, MPEG-2, MPEG-2, MPEG-4, WMA encoded bit-streams/ MPEG-1 Layer I and II (MUSICAM) ISO 11172/ MPEG-1 Layer 3 (MP3) desteği/ Windows Media Audio v.9 and WMA Pro desteği/ sample rates : 11, 16, 22, 24, 32, 44.1, 48kHz/ Stereo 24-bit audio DAC for analog ses çıkışı/ bit-stream çıkışı için S/PDIF portu"
DTS desteklemesi cihaza çok büyük bir pazar kazandırır.Hem 2 kanal hemde çok kanal çözebilmeli.Bu sayede direk tv ye bağlanıp,DTS sesi aktarabilmeli. Media player yanı çok önemli,Sanırım filmleri takılmadan okuyabiliyor...
Daha detaylı paylaşımlar bekleniyor...
Bir eleştiri,şu cihazların kasalarını daha yakışıklı yapmaya ne zaman başlıyacağız...
kullanan az tabiki' bekliyoruz yorumlari
1-2 gün içinde yeni yazılım çıkıyor. ilk öğrendiğim DTS desteği geliyormuş.
bendeki 1.81 versiyon. Anlamadığım flash diskten bir türlü versiyonu güncelleyemedim. Kapanıp açılıyor falan ama hep aynı kalıyor. Fikri olan var mı?