HDD ve 2 tuneri olan ve bilgisayara hızlı ve kolay aktarım yapabilceğim bir pvr almayı düşünüyorum.. Pc world dergisinde de editörün seçimi olan ve test birincisi bu pvr üzerinde düşünmekteyim. Aynı zamanada Digitürk abonesi olduğum için elimdeki digitürk recieveri yerine bu recieveri kullanmak isityorum. Bu mümkün mü? bu sayede sevdiğim yabancı dizi ve clipleri kaydedip bilgisayarımda güzel bir arşiv yapmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum Ancak piyasada 715-740 ytl olan bu cihazın bu parayı gerçekten hakediyor mu yoksa piyasadaki ününü " Kurtlar Vadisi" ne mi borç lu? Bu cihaza alternatifler var ise paylaşırmıısnız?
benim bildiğim çoğu receiverı belirli firmalar üretiyor farklı markalar altında satıyor, gene next in yurtdışında bilinmediğini de varsayarsak next de türkiye için özel üretilmiş değil yaratılmış bir markadır.kaon humax... bunlar ana receiver üreticilerdir
Benim dijitürk aboneliğim euro-tel uydusuna bakıyormus.. Yani bu recieveri alsam bile cryptowork modulu olmadan izleyemeyecekmişim.. Cryprowork modlulu takıp onun içinede dijitürk kartımı takmalıymışım..Elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.. Ayrıca bu recieveri 698 ytl ye buldum peşin.. Fiyat nasıl sizce özellikler gözönünde olunca
Geçmiş olsun. ürün alınmıştır. Yarın elime ulaştığında sizinle tecrübelerimi paylaşacağım. Sonuçta burası bilgi ve tecrübe paylaşım sitesi.. Bu arada ata1606 arkadaşımada teşekkür ederim zaman ayırdığı için..
quote:
Orjinalden alıntı: BestSony
Geçmiş olsun. ürün alınmıştır. Yarın elime ulaştığında sizinle tecrübelerimi paylaşacağım. Sonuçta burası bilgi ve tecrübe paylaşım sitesi.. Bu arada ata1606 arkadaşımada teşekkür ederim zaman ayırdığı için..
çok iyi bir seçim yaptın.
675 ytl'ye müsade edin iyi seçim olsun.. Ancak ürün özelliklerini diğer muadil modellerle kıyasladığımda çok fark var inşallah hak eder bu farkları.. Gece istanbuldan denizliye uzuunn bi seyehat yapacak kargoda..Bu arada internetten alışveriş yaptığım ilgili bey bu model'in içinde çakılı olan modul konax kaon öyle bi modülmiş tüm yerli kartlara uyumlu olduğunu söyledi..Bazı modellerde sky modül olduğu iiçin bu modüller dijitürk çalıştırmıyor ama aldığım bu next model hepsinini kartımla çalıştıracakmış. hadi bakalım görecez..
quote:
675 ytl'ye müsade edin iyi seçim olsun.. Ancak ürün özelliklerini diğer muadil modellerle kıyasladığımda çok fark var inşallah hak eder bu farkları.. Gece istanbuldan denizliye uzuunn bi seyehat yapacak kargoda..Bu arada internetten alışveriş yaptığım ilgili bey bu model'in içinde çakılı olan modul konax kaon öyle bi modülmiş tüm yerli kartlara uyumlu olduğunu söyledi..Bazı modellerde sky modül olduğu iiçin bu modüller dijitürk çalıştırmıyor ama aldığım bu next model hepsinini kartımla çalıştıracakmış. hadi bakalım görecez..
conax modül.tüm yasal kartları okur.
quote:
Orjinalden alıntı: asiyimben
conax modül.tüm yasal kartları okur.
SÜPERRRR...
evet. denildiği gibi dijitürk kartımı okudu. hatta birçok kartı dahi okuyabiliyormuş..Şu ana kadar ki izlenimelrim çok iyiy. hızlı kanal geçişleri ve ayrıntılı setup menusu çok güzel. Anacak lan bağlantıyı gerçekleşitremedim. Ethernet Explorer programı yardımı ile bağlantıyı gerçekleştiremedim.. pvr'ın ip sini girdim ancak "connection faiulre "yazısı çıkıyor. yardım isteyeceğim sizlerden?
cihazın ip sinin son 3 basamaklı yeri 100 veya daha fazla ise bağlantıda sorun var demektir.
quote:
cihazın ip sinin son 3 basamaklı yeri 100 veya daha fazla ise bağlantıda sorun var demektir.
Bu sorun neyi kapsıyor. cihazdan mı? kablodan mı? yoksa karşı bilgisyardan mı? biraz açıklarmısınız?
quote:
quote:
Bu sorun neyi kapsıyor. cihazdan mı? kablodan mı? yoksa karşı bilgisyardan mı? biraz açıklarmısınız?
cihazda sorun yok.sorun senin yaptığın bağlantıda.
Bugün next'in yetkili servisine götürdüm cihazı.. oda bağladı bilgisyara (hem hub hem direct bilgisayara denedi). yapamadı. kendi kablolarını kullandı acaba benimkiler bozuk olabilir diye. En sonunda flash cipinin arızalı olduğuna karar verdi ve siparişi verdi. garantiden değişecekmiş. ama daha sıfır makinada ne flash'ı ne cipi. hiçbişey anlamadım ?? nebutv.com daki forumdan gerekli programı indiirm yazılanlara göre denedim farklı yollardam. bilgisayar bilgimede güvenirim cihaz ip alıyor (dhcp modda server tanıyor) ama ethernet explorer progaramı ile irtibata gecemiyor. acaba farklı programlar var mı bununla ilgili ??
yardımı dokunan herkese teşekkür ederim
quote:
Bugün next'in yetkili servisine götürdüm cihazı.. oda bağladı bilgisyara (hem hub hem direct bilgisayara denedi). yapamadı. kendi kablolarını kullandı acaba benimkiler bozuk olabilir diye. En sonunda flash cipinin arızalı olduğuna karar verdi ve siparişi verdi. garantiden değişecekmiş. ama daha sıfır makinada ne flash'ı ne cipi. hiçbişey anlamadım ?? nebutv.com daki forumdan gerekli programı indiirm yazılanlara göre denedim farklı yollardam. bilgisayar bilgimede güvenirim cihaz ip alıyor (dhcp modda server tanıyor) ama ethernet explorer progaramı ile irtibata gecemiyor. acaba farklı programlar var mı bununla ilgili ??
yardımı dokunan herkese teşekkür ederim
sıfır makine değil miydi o?flashı arızalı olsa yazılım da yükleyemezsin.ilginç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme