arkadaşlar bu cihazı aldım almaz olaydım lütfen bi yardım....
öncelikle cihazı dsmart kampanyalı aldım, ancak kanallar karman çorman çıkıyor ve dmart kanallarının yarısından çoğu çıkmıyor, hd olarak yanlızca atv hd ve trt hd var... belgesel kanallarının hiçbiri çıkmıyor vs vs daha ne kanallar var onuda bilmiyorum çünkü hiç adam gibi kullanamadım....
naptıysam ne ettiysem bi şekilde düzene sokup çalıştıramadım.... eve dsmart servisi çağırdım orjinal alıcıya geçmem dışında yapabileceğim bişey olmadığını söylediler... başka bir uyducu ise binanın çanak anten sisteminden kaynaklandığını kendime özel çanak sistemine geçmem gerektiğini söyledi ama oturduğum binada bu mümkün değil malesef....(uydu kabloları bağlantıları kontrol edildi problem yokmuş)... ve binada başka dsmart kullanıcılarıda var hiçbir sorun yaşamıyorlar(orjinal alıcıyla)
arkadaşlar bu uydu alıcısı işlerine çok ama çok yabancıyım, cihazı alalı aylar oldu bi adam gibi izlemek nasip olmadı lütfen bi yardım edin delirmek üzereyim :(
birde bu cihazda fazladan bir kart girişi daha var, aynı alıcıya birde digiturk kartı takıp ikisini birden izleme olanağımız varmı?
D-smarti arayip modulu aktive ettirdiniz mi? Bende de ayni run var ve memnuniyetle kullaniyorum. Sadece son aydir falan ATV HD ve TRT HD gitti. Onu anlayamadim.
benim açılıyoda ne oldu ki. ye18500 bende aldım dsmartlı bütün kanallar var ama normal yayınlar berbattt
Selam arkadaşlar dreambox almaya gitmiştim elektronik çi arkadaş next ye 18500 önerdi kafam karıştı ne dersiniz.?
quote:
Orijinalden alıntı: cemalsolak
Selam arkadaşlar dreambox almaya gitmiştim elektronik çi arkadaş next ye 18500 önerdi kafam karıştı ne dersiniz.?
next markasını duyar duymaz arkanızdan seslenseler bile bakmadan kacınız uzak durun linux tabanlı cihazlara yönelin
Çok teşekkürler ama neden linux nedir mesela biraz açarsanız sevinirim çünki bu konuda pek bilgim yok onun için buradan bilgi edinmek istiyorum.