Şimdi Ara

Nexus 4 mü iphone 4mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1000 lira civarı telefon alma arefesindeyim. Bu iki model arasında kararsız kaldım. Nexus 4'ün ne kadar stabil olacağı beni tereddüte düşürdü ilk android telefonum galaxy s de yaşadığım sorunlardan sonra. Şu an kullandığım iphone 3gs bile gayet güzel çalışıyor bu da beni iphone 4 almaya itiyor, ve bir de görüntüsü :) Bana yardım edin lütfen

• Nexus 4 kullanıyorum 305k serisinden fiziksel olarak hiçbir problemi yok kamera da arada bir ufak problemler çıkıyor, kilitleniyor telefon bilmiyorum android kaynaklı mı ama eğer bunlara katlanırım diyorsan al Nexus 4 ancak kafam rahat olsun diyorsun al iPhone4
  • Nexus 4. İkinci el iphone 4s düşünebilirsin.
  • Hocam ikinci el almak istemiyorum o kadar para vermişken. Üzerinde hiç bir ekstra yazılım yok sorunsuz olması gerekmiyor mu bu cihazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAl

Hocam ikinci el almak istemiyorum o kadar para vermişken. Üzerinde hiç bir ekstra yazılım yok sorunsuz olması gerekmiyor mu bu cihazın?

Bende babam için alacağım sanırım iphone 4 alıcam.
  • Nexus 4 VS IPhone 5 olsa tartışılabilir bir durum olurdu fakat bu durumda kesinlikle Nexus 4.
  • Bugun gidip cihaza baktim, iphone ucup gitti aklimdan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 .el 4s almicaksan 4 e hic bulasma ios 7 ile pek iyi calisacagini sanmiyorum bunun haricinda lumia 820 yi oneririm

• Tabiki nexus 4 8mp kamerasi var iphone 4 te 5mp kamera var nexus 4 ekrani daha buyuk ram konusuna girmeyecem cunku nexus 4 te 2gb ram var ama iphone 4 teki 512 mb esdeger denilebilir cunku cok stabil takilmadan calisan ios var yani nexus 4 al keyfine bak

• Nexus 4
  • nexus 4 daha iyi gibi.ama ben tasarımını beğenmıyorum.bi iphone bi xperia gibi değil.o alttaki 3 taneki tuşuda beğenmıyorum.
  • ip4 nexus 4 ün rakibi değil
  • Tuslarin ekranin icinde olmasi biraz problem sanki? Ekrandan yiyo sonucta

• iphone 4 = galaxy nexus
  • quote:

Hocam ikinci el almak istemiyorum o kadar para vermişken. Üzerinde hiç bir ekstra yazılım yok sorunsuz olması gerekmiyor mu bu cihazın?

İphone 4'ü ben almazdım.Niye dersen çünkü kaç sene önceki telefona o parayı vermek bana enayilik gibi geliyor.Nexus 4'te Avrupa fiyatına bakarsak pahalı bir telefon.Ama ben olsaydım Nexus 4 alırdım.
    İP 4 ile N4 arasında çok fark var.Biri 3.5 inç diğeri 4.7 inç.Büyük seversen() Nexus 4 alırsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

İphone 4'ü ben almazdım.Niye dersen çünkü kaç sene önceki telefona o parayı vermek bana enayilik gibi geliyor.Nexus 4'te Avrupa fiyatına bakarsak pahalı bir telefon.Ama ben olsaydım Nexus 4 alırdım.
    İP 4 ile N4 arasında çok fark var.Biri 3.5 inç diğeri 4.7 inç.Büyük seversen() Nexus 4 alırsın olur biter.

büyüüğü kim sevmez
  • Kesinlikle nexus 4.

• nexus 4..

• quote:

quote:

büyüüğü kim sevmez

Nexus 4 seni boyut olarak kesmezse Note 3'ü bekleyebilirsin.O çok daha büyük.
    Büyük sevdiğine göre Nexus 4 almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2013; 23:51:57 >

• quote:

quote:

quote:

büyüüğü kim sevmez

Nexus 4 seni boyut olarak kesmezse Note 3'ü bekleyebilirsin.O çok daha büyük.
    Büyük sevdiğine göre Nexus 4 almalısın.

çok da büyük olmasın mazallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.