Şimdi Ara

nexus ile s2 arasında kararsızkaldım yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman sonra telefonumu değiştiricem. piyasadaki samsung atağından sonra samsungta karar kıldım s2 ve nexus arasında kaldım fakat. kullananlar varsa yorumlarını öğrenmek isterim. pil ömrü benim için önemli genelde yolculukta geçtiği için zamanım.

önerilerinizi bekliyorum. bayramdan sonra bi karar verip alacağım telefonu.
    yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cigirtma

Arkadaşlar uzun zaman sonra telefonumu değiştiricem. piyasadaki samsung atağından sonra samsungta karar kıldım s2 ve nexus arasında kaldım fakat. kullananlar varsa yorumlarını öğrenmek isterim. pil ömrü benim için önemli genelde yolculukta geçtiği için zamanım.

önerilerinizi bekliyorum. bayramdan sonra bi karar verip alacağım telefonu.
    yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim..

Nexus alman yazılım desteği açısından daha iyi olur malum Samsung'un destek verdiği falan yok.
  • nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus bencede
  • jellybean ile S2 adam olmassa ozaman nexsus alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Ekim 2012; 18:08:02 >
  • S2 kullaniyorym oneririm guncelemeden sonra pili iyi dayaniyor. Ucus moduna alinca 2 gun rahat gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisin daha uygun fiyata bulursanız onu almanızı tavsiye ederim. pil süresi önemliyse s2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 15 Ekim 2012; 19:37:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.