Öncelikle herkese iyi oyunlar arkadaşlar. Nexusmod sitesinde SQL server sorunu var ve bu yüzden üyelik alamıyorum. Benimle nexusmod üyeliğini paylaşıcak arkadaş arıyorum. Skyrim için 3-4 mod indirip çıkış yapıcam. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Pm yoluyla yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım.
Bu nexusmod project rome olan site miydi? bfbc2?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sitesinin ismi ***.nexusmods.com arkadaşım. Skyrim modlarını indirmek için şifre arıyorum.
neden şifre istiyosunki üye olabilirsin ücretli değil site.
Hocam bende üye olamıyorum o yüzden üyeliği olan birinden yardım istiyoruz beraber üyelik alırken bilgileri dolduruyorum register butonuna bastığımızda kalıyor öyle. Bir müddet sonra An error occured with the SQL server: mySQL query error: ALTER TABLE ibf_pfields_content ADD field_1 text NULL
This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.
hatası veriyor. Üyelik alamıyoruz. Çözümünü bilen varsa yada üyeliğini paylaşmak isteyen birisi. Makbule geçer. Zaten üyelik önemli değil dolandırıcılık falan olma ihtimali yok sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: DrkAvenger
neden şifre istiyosunki üye olabilirsin ücretli değil site.
Üyeliği alamıyoruz sitede sorun var bu yüzden böyle bir yola başvurdum . Belki yardım etmek isteyen arkadaşlar çıkabilir diye.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar Biraz geç yazdım kusura bakmayın herkese iyi oyunlar
Winter kardeşim üyelikler düzelmiş sağolasın ilgin alakan için. Yakalmışken bikaç soru soracam sana. Malum TR yama çıktı skyrime e oyunda modsuz oynanmaz. Eğer bu oyun hakkında tecrüben varsa oyunun orijinalini bozmayacak gerekli modların listesini bi alsam. Mesela skyui modu envanteri düzenliyor falan bunun gibi işlevsel modları istiyorum. Yok oyuna vinidipu ekleyen rengarenk tek boynuzlu midilliler ekleyen modları istemiyorum. Birde bazı modların çalışması için başka modları yüklemek gerekiyormuş varmı böyle bişey ?
Ravalon kardeşim böyle bi konuyu açtığın için teşekkür ederim. Konu açmak için girdim foruma senin konuyu gördüm
Gerçekten yararlı bir konu oldu. Ben şuana kadar 4 adet mod indirdim.
- Skyui -A Quality World Map - With Roads -Cloaks of Skyrim -Enhanced Blood Textures
Belki aralarında seninde beğeniceğin modlar vardır
Bende birkaç mod beğendim indirmek için açıyoru hata google chrome nexusmods a bağlanamadı falan diyor. Neredeyse tüm modlarda 15 falan mod beğendiysem sadece bir tanesi indirildi. Anlamış değilim. Bide bu modları yüklemesi çokmu karışık sanki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme