çalışıyorum çalışmasına ama gene aynı daha 100 neti göremedik... biliyorum hiç çalışmayan bi arkadaşım var sınıfta ve benden daha fazla net yapıyor...ama cidden çalışmıyor..100 de 100 eminim.. çalışma sitilim şöyleydi: dağınık çalışıyorum diyebilirim dersanede görmediğimiz konulara çalışıyorum v e hep eksik kalıyor..mesela fizik konu çlaışıyorum anlıyorumda ..sonra çözüyorumda 1 hafta sonra çözemiyom çok garip..
şimdiki çalışma sitilim :
dersanede gördüğümüz bütün konuları çıkardım..yazdım biyere
bunları sırasıyla çalışacağım
konu çalışma çözümlü sorular konuçalışma cevaplı testler konu çalışma varsa çıkmış sorular
1 konu bitirmek baya zaman alsada bölesi daha sağlam diye düşünüyrum sizce
kafayı veremiyoruz
dostum bize sorman çok saçma, bin tane konu açıldı böyle herkesin çalışma stili farklıdır daha anlayamadınız mı bunu...
işe yararsa devam ettir, olmazsa da değiştir bu kadar basit
Senden zekidir yapıyordur.Olamaz mı? Herkesi kafana takma sen kendinle yarıs.
Biri çalışıp 100 net yapamaz. Diğeri çalışmayıp 100 neti geçer. Nedeni ise, sadece bu durum başarı için gereken tek etken değildir.
F(a, b, c, d, e) = 3a^3 + 5b^2 + 7c + 5d + 3e
fonksiyonunun değeri 100'ü geçince başarıyı yakalıyor olsanız ve a, çalışılan zamanın karşılığı olsa diğer etkenlerin de önemini görürüsünüz. Mesela b, çalışmadan önceki bilgi altyapınız olabilir. c, sınavdaki konsantrasyonunuz olabilir. d, sorulara bakış açınız olabilir. e, ortamın sessiz olması gibi bir duruma karşılık gelebilir gibi... Hepsi başarıyı getiren fonksiyonun birer bağıntısıdır.
Yani başarıyı getiren sadece çalışmak değildir ama belki de en önemlisidir.
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
Biri çalışıp 100 net yapamaz. Diğeri çalışmayıp 100 neti geçer. Nedeni ise, sadece bu durum başarı için gereken tek etken değildir.
fonksiyonunun değeri 100'ü geçince başarıyı yakalıyor olsanız ve a, çalışılan zamanın karşılığı olsa diğer etkenlerin de önemini görürüsünüz. Mesela b, çalışmadan önceki bilgi altyapınız olabilir. c, sınavdaki konsantrasyonunuz olabilir. d, sorulara bakış açınız olabilir. e, ortamın sessiz olması gibi bir duruma karşılık gelebilir gibi... Hepsi başarıyı getiren fonksiyonun birer bağıntısıdır.
Einstein was here.
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
Arkadaşım bu fonksiyonu baya beğendim ben. İşte bende a yoktu geçen sene hep 110-120 net arasında gidip geliyordum, konuyu açan arkadaşta da b yokmuş, 100 neti bulamamış. Bu iş böyle gerçekten.
o arkadaşın seni geçmesinin nedeni temeli vardır zekasına güveniyordur vs. Boyle cok ogrenci var hiç çalışmasa bile 500+ puan alabilecek bazen zeka faktörü devreye giriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme