ewet beyler burada mod. vs duzeltilmeden girmiyecem surekli bu tur olaylar olmaz... herkes sikayetci onceden kalabalıktı buralar butur dengesizlikler yuzunden (ADMİN lere laf yok Moderatorler ) forum amacından saptı herkese ii forumlar bunuda kitle benim bildigim isi hallettikten sonra kitlenir dun murat admin oyle yaptı daha ogrenememissiniz burada se[R]pentine yaptıgın cocukluk butur insanlar ve silenler gibi adamlar oldugu surece site ilerledigi gibi geriye duser forumda onceden bisi yazardım hemen bulurdum alıcı ....artık bu forumda moderatorler saolsun siteyi mahvetmisler .......... bunuda kitlemeyi unutma milletin yorumlarını engelle biliyosunuz haksız oldugunuzu hemen kitliyonuz herkesin fikrinin benim gibi oldugunu bildiginiz icin boyle yapıyorsun...........
su tur bi yorum yapmıstın bana se[R]pentine sen gidersin baskaları gelir bu tur seyler yaptıkca benim gibiler gider sonra kalırsın oyle yonlendirecek bisi bulamazsın.......... hizmetmi yapmaya calısıyosun yoksa isimi guzelce yaptıgını sanıp herkes uyarı kilit engelleme yada msj sayınımı yukseltmeye calısıyosun birine yetismek icin yapcak baska cocukluk yok.....
Sana tek bişey söyliyicem.
Şikayet etmek için açtığın konuyu bile yanlış yere açıyorsun.Kaldıki diğer konundada itemlerin eksikti.Sana güzel güzel söylüyoruz itemlerinide tamamla aç konunu tekrar diye ama senin amacın ortaşıgı karıştırmak karğaşa yaratmaktan başka bişey değil...
Kardeşim beyenmiyorsan forumumuza gelme ;
Admin - Mod ayrımı diye bişey yok . Zaten moderator arkadaşlar adminlerle ortak kararlarla kararlar alıyor .
Bizlerde bu kararlara uymak zorundayız .
Forumda item eklenmiyor diyelim konuya ; sonra charı hacklerlerse itemsiz çıkarsa ; forum konu doluyor hacklendim diye.
Bunlara onlem almak için ellerinden geleni yapıyorlar ..
Lutfen biraz dogru dusun.
arkadaslar lutfen bilmeden konusmayın ben herseyi yaptım bi adam gibi adam cıkıyo diyo su eksik koyarmısın bende yazıyorum 1 dk hemen ekliyorum ekliyorum ve 12 13 tane foto koyuyorum ehrseyin a dan z ye benim bile ilk defa actıgım yerlerin fotosunu koyuyorum daha napayım bilmeden karıstırıyosun bilmemne gibisinden mesaj atma bana ben isimi adam gibi yapıyorum emegimi kolayca silen kitleyen olunca sinir oluyorum bu mod amacı farklı dun admin murat a soyledim saolsun ilgilendi duzeltti galiba ondan bi gıcıgı var bana surekli ugrasıyo habire urallar diyo kendisi kac defa kurallar dısına cıktı
quote:
Orjinalden alıntı: erkocc
ewet beyler burada mod. vs duzeltilmeden girmiyecem surekli bu tur olaylar olmaz... herkes sikayetci onceden kalabalıktı buralar butur dengesizlikler yuzunden (ADMİN lere laf yok Moderatorler ) forum amacından saptı herkese ii forumlar bunuda kitle benim bildigim isi hallettikten sonra kitlenir dun murat admin oyle yaptı daha ogrenememissiniz burada se[R]pentine yaptıgın cocukluk butur insanlar ve silenler gibi adamlar oldugu surece site ilerledigi gibi geriye duser forumda onceden bisi yazardım hemen bulurdum alıcı ....artık bu forumda moderatorler saolsun siteyi mahvetmisler .......... bunuda kitlemeyi unutma milletin yorumlarını engelle biliyosunuz haksız oldugunuzu hemen kitliyonuz herkesin fikrinin benim gibi oldugunu bildiginiz icin boyle yapıyorsun...........
su tur bi yorum yapmıstın bana se[R]pentine sen gidersin baskaları gelir bu tur seyler yaptıkca benim gibiler gider sonra kalırsın oyle yonlendirecek bisi bulamazsın.......... hizmetmi yapmaya calısıyosun yoksa isimi guzelce yaptıgını sanıp herkes uyarı kilit engelleme yada msj sayınımı yukseltmeye calısıyosun birine yetismek icin yapcak baska cocukluk yok.....
Bunun garantisini veriyor musun..
Boşboş konuşuyorsun..
Cevap vermek istemiyorum artık.. Önceki 2 konuda cevap verdim zaten..
Foruma girmeyecekseniz de keyfiniz bilir.. Kimse size yalvarmıyor nolur girin diye.
2 yılı aşkın süredir bu forumdayım.. Sizin gibi benden önceki modlara da böyle davranan çok üye gördüm.. "Giderim, bir daha girmem, Forum boş kalır vs" Dediklerini yaptılar gittiler forumdan ama hayır forum boş kalmadı.. Kalmayacak da hiç bir zaman.. Birileri giderken birileri gelir her zaman.. Bu böyledir. Kimler gelir kimler geçer hiç merak etmeyin siz.
2 yıl öncesinde sizin gibi bazı üyeler nasıl Farabi ye böyle laflar edip de forumunkalitesi düşmediyse 2 yıl sonra da düşmez, forumun populasyonu azalmaz hiç endişeniz olmasın..
Forumu gerileten, forumun seviyesini düşüren tekşey başta mod olmamasıdır.. Sıkı kuralların olması değil..
Bkz: Farabi dönemi, Bkz: Nomad-Flara dönemi.. Onların döneminde forum çok seviyeliydi ve populasyon yüksekti.. Ne zaman Flara ve Nomad gittio zaman kurallara uyulmadı, forumun seviyesi düştü populasyon azaldı.. Şimdiyse ben ve murderuo moduz ve seviye eskisine dönüyor yavaş yavaş.. Ayrıca populasyon da artıyor gün geçtikçe..
İstediğiniz çamuru atın, foruma girmeyin ne yaparsanız yapın.. Bu forumun kalitesini düşürmez, foruma giren sayısını azaltmaz.. Aksine kaliteli, seviyeli adamların çoğalmasını sağlar..