Şimdi Ara

NFS 13 hakkında ki incelemem.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk oyunu açınca daha bir menü olmadığının farkına varırsınız sadece oyun üzrinde bir menü var ve bunu ilk yarışı yaptıktan sonra tamamen kullanabilirsiniz.6 tuşu ile yarışları,modifiyeleri,arananlar gibi kısımlardan istediğimiz kısma geçebiliryoruz.Hikaye diye bir olay olmadığı gözüme çarptı.Belli bir puan topladıktan sonra Most Wanted kısmından belli arbaalar açılıyor ve bunları yenmeye çalışıyorusunuz.11 tane araba var biri de zaten sizsiniz.Araba dönüşleri o kadar gözüme çarpmadı ama motor sesileri nedense kalitesiz geldi ve tünellerde gerçekten kulağınızı tırmalıyor.Grafikler gayet yeterli ancak yaklaşık 1 arabayı 26 defa çarptım(Evet bilerek çarptım).Gözümle gördüğüm tek şey bir kaç bükülme ve kırık.170mph hızla bir kaza yapıyorum hem de 5-6 kere ancak hep aynı moddellemeler ve kırıklar.Emin olun bu hasarlar çok göze çarpmasa da belli bir süre sonra arabanın patlamasını dahi görmek istediğimi belirtmek isterim.Arabayı tamir etmek için belli yerler var ve bildiğiniz üzre araba almak diye bir şey bu oyunda yok.Bİlmeyenler için açıklıyım bir switch sistemi var ve kullanılabilen bir araba bulduğunuzda e tuşuna basarak arbayı değiştieiyorsunuz ve aynı upgrade ler için tekrar yarış yapmak zorunda kalıyorsunuz.Buda oyunda hep tekrar eden şeyler olduğunu gösterir.Şu an için tam modların ne olduğunu bilmesemde yarıştıkça bunları ekliycem şimdiki sonucum.

NFS 13 beklediğimden de kötü çıktı aksiyon olayları tamam da sürüş ve oyun içi gerçekten bayıcı.Ne modifiye var ne de güzel yarış modları.NFS benim için Carbon'dan sonra bitmiştir.

• Sonuna kadar haklısın. bu NFS 13 hangisi oluyor anlamadım, herhalde NFS most wanted 2 diye tahmin ediyorum, ama farketmez hepsinde bu şekilde. Ana konu açmışlar, orada da yazdım. Bir tek NFS Porsche'yi beğendim. 2000 yılının oyunu Le Mans 24 Hours oyununda bile aracı bir kaç kere çartığında motor yanmaya başlıyordu. Ana konuda da yazdığım gibi araçlar Leopard tanklarından daha sağlam, gaz tuşundan parmağımı hiç kaldırmadan neredeyse yarışlar bitiyor çarpa çarpa çok rahat yarış kazanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arra

Sonuna kadar haklısın. bu NFS 13 hangisi oluyor anlamadım, herhalde NFS most wanted 2 diye tahmin ediyorum, ama farketmez hepsinde bu şekilde. Ana konu açmışlar, orada da yazdım. Bir tek NFS Porsche'yi beğendim. 2000 yılının oyunu Le Mans 24 Hours oyununda bile aracı bir kaç kere çartığında motor yanmaya başlıyordu. Ana konuda da yazdığım gibi araçlar Leopard tanklarından daha sağlam, gaz tuşundan parmağımı hiç kaldırmadan neredeyse yarışlar bitiyor çarpa çarpa çok rahat yarış kazanılıyor.

Yarışlar kolay ancak belli bir süre sonra sıkıyor.Nerde eski NFS'de ki arabayı satın alarak performansı artırma,modifiye etme.Sende sonuna kadar haklısın.Bu arada evet NFS MW2 olarak adlandırabiliceğimiz ama NFS MW ile alakası olmayan bi oyun.
  • Need For Speed'te modifiye yoksa o oyun olmamıştır.Sonuçta biz bu oyunu undergraund serileriyle sevdik.Özgün modifikasyonlar yapabiliyorduk.Zaten kendini yasal pistlerde gösterince benim için NFS serisi sona erdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Arkadaşlar ilk oyunu açınca daha bir menü olmadığının farkına varırsınız sadece oyun üzrinde bir menü var ve bunu ilk yarışı yaptıktan sonra tamamen kullanabilirsiniz.6 tuşu ile yarışları,modifiyeleri,arananlar gibi kısımlardan istediğimiz kısma geçebiliryoruz.Hikaye diye bir olay olmadığı gözüme çarptı.Belli bir puan topladıktan sonra Most Wanted kısmından belli arbaalar açılıyor ve bunları yenmeye çalışıyorusunuz.11 tane araba var biri de zaten sizsiniz.Araba dönüşleri o kadar gözüme çarpmadı ama motor sesileri nedense kalitesiz geldi ve tünellerde gerçekten kulağınızı tırmalıyor.Grafikler gayet yeterli ancak yaklaşık 1 arabayı 26 defa çarptım(Evet bilerek çarptım).Gözümle gördüğüm tek şey bir kaç bükülme ve kırık.170mph hızla bir kaza yapıyorum hem de 5-6 kere ancak hep aynı moddellemeler ve kırıklar.Emin olun bu hasarlar çok göze çarpmasa da belli bir süre sonra arabanın patlamasını dahi görmek istediğimi belirtmek isterim.Arabayı tamir etmek için belli yerler var ve bildiğiniz üzre araba almak diye bir şey bu oyunda yok.Bİlmeyenler için açıklıyım bir switch sistemi var ve kullanılabilen bir araba bulduğunuzda e tuşuna basarak arbayı değiştieiyorsunuz ve aynı upgrade ler için tekrar yarış yapmak zorunda kalıyorsunuz.Buda oyunda hep tekrar eden şeyler olduğunu gösterir.Şu an için tam modların ne olduğunu bilmesemde yarıştıkça bunları ekliycem şimdiki sonucum.

NFS 13 beklediğimden de kötü çıktı aksiyon olayları tamam da sürüş ve oyun içi gerçekten bayıcı.Ne modifiye var ne de güzel yarış modları.NFS benim için Carbon'dan sonra bitmiştir.

kesinlikle dostum cok haklısın ...

• Aynen biz oraya arabamızda ruhumuzu ve tarzımızı yansıtıyoduk ancak şimdi gözümde NFS 0.Hİkaye bile yapmaya üşenmişler nerde o Razor,TFK,21 street falan.
  • quote:

Arkadaşlar ilk oyunu açınca daha bir menü olmadığının farkına varırsınız sadece oyun üzrinde bir menü var ve bunu ilk yarışı yaptıktan sonra tamamen kullanabilirsiniz.6 tuşu ile yarışları,modifiyeleri,arananlar gibi kısımlardan istediğimiz kısma geçebiliryoruz.Hikaye diye bir olay olmadığı gözüme çarptı.Belli bir puan topladıktan sonra Most Wanted kısmından belli arbaalar açılıyor ve bunları yenmeye çalışıyorusunuz.11 tane araba var biri de zaten sizsiniz.Araba dönüşleri o kadar gözüme çarpmadı ama motor sesileri nedense kalitesiz geldi ve tünellerde gerçekten kulağınızı tırmalıyor.Grafikler gayet yeterli ancak yaklaşık 1 arabayı 26 defa çarptım(Evet bilerek çarptım).Gözümle gördüğüm tek şey bir kaç bükülme ve kırık.170mph hızla bir kaza yapıyorum hem de 5-6 kere ancak hep aynı moddellemeler ve kırıklar.Emin olun bu hasarlar çok göze çarpmasa da belli bir süre sonra arabanın patlamasını dahi görmek istediğimi belirtmek isterim.Arabayı tamir etmek için belli yerler var ve bildiğiniz üzre araba almak diye bir şey bu oyunda yok.Bİlmeyenler için açıklıyım bir switch sistemi var ve kullanılabilen bir araba bulduğunuzda e tuşuna basarak arbayı değiştieiyorsunuz ve aynı upgrade ler için tekrar yarış yapmak zorunda kalıyorsunuz.Buda oyunda hep tekrar eden şeyler olduğunu gösterir.Şu an için tam modların ne olduğunu bilmesemde yarıştıkça bunları ekliycem şimdiki sonucum.

Çok doğru yere değinmişsin.

Carbon, NFSU2, Most Wanted 1 serisi müthişti.. Gerisi hikaye..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uğur

quote:

Çok doğru yere değinmişsin.

Carbon, NFSU2, Most Wanted 1 serisi müthişti.. Gerisi hikaye..

Şu an elimde tüm serileri var.En zevk aldığım oyunlar dediğin gibi Carbon,NFSU2 ve MW.Şu sıralar Shift serisini farklı bir klasmanda değerlendirerek oynadığımda çok başarılı olduklarını söyleyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.