Arkadaşlar forumda araştırdım ilgili konuda gözüme çarpmadı daha doğrusu bulamadım. Bilgili arkadaşlar lütfen sorunuma yardımcı olsunlar. Nfsyi deamon tool's ile kurdum herşey tamam. Play Game dediğimde " Conflict with Emulation Software detected." gibi bir hata ile karşılaşıyorum. "Ok" dediğimdede oyuna girmiyor zaten. Sebep nedir? Bu hatayı alan arkadaşlar varsa nasıl düzeltebiliriz?
Sistem
AMD Anthlon(tm) 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 1,00 GB RAM Ati Redeon x1600 Series
Crack yapman gerekiyor. Vitality tarafından yapılan crack'i bulman lazım.
Hmm.. crack yapmak sorunu çözecek diyorsun yani.. Pekala bulabileceğim bir link veya adres biliyormusun acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: paranoise#
Hmm.. crack yapmak sorunu çözecek diyorsun yani.. Pekala bulabileceğim bir link veya adres biliyormusun acaba?
Özel mesaj atıyorum.
Dediğin isimde bir kaç crack yükledim sonuç gene aynı oldu. Hatta bilgisayar bir kaç kez reset bile attı crackler yüzünden :S Gerçekten anlam veremedim. Birde senin verdiğini deneyeceğim. Konuyla ilgili arkadaşlar msg atarlarsa sevinirim. Nedir bu crack sorunumu yoksa başka bir sorunmu sistemimle alakalı sorunlar da olabilir mi?
Konu açmadan önce bölümde arama yapınız. Ana konudan devam ediniz.