Benim gibi kontorland vari çakma kollarla oynamak isteyen ler için vede vites sorununu gideren uygulamadır xinputemu3.0 dosyasını google yazarak bulup indirin Oyunun kurulu olduğu klasöre aynı crack yapar gibi atın . sonra joystick inizi takın XInputTest ikonuna tıklarsanız konrtol aygıtınızın xbox joysticki olarak göründüğünüğ farkedeceksiniz İyi oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: colombus54
Benim gibi kontorland vari çakma kollarla oynamak isteyen ler için vede vites sorununu gideren uygulamadır xinputemu3.0 dosyasını google yazarak bulup indirin Oyunun kurulu olduğu klasöre aynı crack yapar gibi atın . sonra joystick inizi takın XInputTest ikonuna tıklarsanız konrtol aygıtınızın xbox joysticki olarak göründüğünüğ farkedeceksiniz İyi oyunlar.
Ellerine sağlık hocam denemeyi düşünüyom bi ara :S
quote:
Orijinalden alıntı: colombus54
Bende ghostbusters var ondada aynı sorun var xbox gamepadi istiyor dediğini yapsam sorunum çözülürmü her oyun için geçerlimi bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: IReaLCaRizMaI Bende ghostbusters var ondada aynı sorun var xbox gamepadi istiyor dediğini yapsam sorunum çözülürmü her oyun için geçerlimi bu ?
driver sf dada kontrol problemi yaşıyordum oradada ,işe yaradı
oyun mu joystick programı mı ? bu gün kullandım programı sorun yok
programı açıyorum sonra kapatılması gerekiyor diye hata veriyor..bendeki joysrick logitech rumblepad 2.. oyunu şu kontroller yüzünden oynamıyorum çok can sıkıcı bir şey..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme