Şimdi Ara

nfs ug 1 de hızz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben 385 km/hız yaptım varsa daa ii si buursun gelsin hadi bakem

• 391 yaptım ama nfs ug 1 geçeli sene oldu ss yok rx-7 ve nissan skyline ile bu hızı yaptım.
  • abi classic ler asla ölmezzzzzzzz ben zrx 7 de bek başarılı deilim ama
  • skyline-396
  • NFS 1 HATIRLAMIYORUM AMA NFSUG DE 440 KM HIZA CIKIYORUM 3000 GT İLE
  • canawar amma atmışın varya. nissan skyline le 381 yaptım ug2 de rx8 le 371 gto le 375 rx7 350 yi geçmiyo
  • walla sırf max hız için, honda s2000 de en iyi performans veren unique leri topladım, sonra modladım arabayı, girdim quick race de bi drag a, 388. bilmem kaç küsür km hız yaptım, sırf bunu yapmak için oyun bitirdim
  • ss koyun ss ole kuru kuru olmuooo bende 631 yaptım
  • ya arkadaşlar pek konuyla alakalı değil ama yeni başlık açamadım. benim nfs ug1de 91. bölümde oyundan çıkıyor yarışa devam edemiyorum ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı???
  • ss koyun inanmam
  • ss koyun da görelim kardeşim
  • oyunu bitirdiğinde honda s2000 ni bir modifiye et tavsiye ederim çünkü harika oluyo ve performansı çok güzel oluyyo
  • 390'ı falan görüyordum skyline ile(full modifiye<kariyerdeki> ve dragta) ama ss falan yok,oyunda yüklü değil zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Eylül 2006; 15:06:17 >
  • SELAM ARKADASLAR CaNaWaRRR nickim ceza aldığı için simdilik bu nicki kullanıyorum ug2 deki hız rekoruma ınanmayan arkadaslar ıcın resımlerını koyacam ama once bı oyunu kurup oynayım ok
  • EWEEETTT BUYUK AN GELDİ ÇATTI İİŞTE SİZE 3000 GT NIN ÇILDIRISI

nfs ug 1 de hızz

YORUMSUZ :)
  • yaffss merak edıyorum 440 ı gecen baska arkadaslar warmı hangı arabayla ve nası modluyorlar arabayı
  • Hileylen modluyolar
  • nfsu 1de skyline s2000 supra baya hizli gidiyodu

yaa çok güzel oyun be
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinbattal

Hileylen modluyolar

mod konusunda arabada sadece sınırsız nos war onun dısında herseyiyle ojninal ama yınede 3000 gt dısında hıcbır araba bu oyunda bu hıza cıkamıyor

ben herturlu konfigürasyonu denemiştim bi zaman

3000 gt nınde bu hıza cıkması ıcın sanjumanı modlarken level 3 almayacaksınız dıfransıyel ayarıyla ılgılı bısey wardı işte bide
    tuningden sanzımanı en uzun orana getirin + ecu ve turboyu orantılı olarak ust devılere doğru coğaltın + nos en yuksek basınca alın + sınırsız nos kullanın + bıde arabayı havaalanındakı pıstlerden dısarı atlatın en ustte uygun bı yol war dumdüüüzzzzz bı yol orda abanın arabaya

• bi bakarmısınız underground bende çalıştırırmı
    ram 256
    ge force fx5200 ekran kartı
    500 mhz
    pentium III
    yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.